PiotrekJ Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [quote name='Marta !!!']Zdjątko jest stare ale bardzo ładne moim zdaniem.. :) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ... Cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo :lol::lol::lol: ...
sylwiaskalska Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 No Graf jest bardzo ładny jak poszukasz tutaj bardziej od poczatków postów to znajdziesz zdjęcia grafa a tak wygladał Garfik jak był młodszy: Marta chyba nie będzie miała tego za złe :) Przejrzyj sobie od poczatku galerie aż miło powspominać :)
RyBa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Witam a odbiegając od tematum sylwia jak zdrowie Tekili napisz prosze pozdrawiam wszystkich Goliad i robert s:lol:
ats Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Tak, tak Marto - to o Twojego Grafa mi chodziło!!! Jak brzmi jego przydomek hodowlany?
Marta !!! Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ats napisał(a):Tak, tak Marto - to o Twojego Grafa mi chodziło!!! Jak brzmi jego przydomek hodowlany? Ah.. Jakże nam miło.. :) Dziękujemy.. Sylwio dawno nie oglądałam tych starych fotek (nawet z domowych albumów) Już prawie zapomniałam jaki był drobniuki ;) Ps. GRAF z Robertowej Chatki - brat Gustawa i Giny ;)
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 ryba napisał(a):Witam a odbiegając od tematum sylwia jak zdrowie Tekili napisz prosze pozdrawiam wszystkich Goliad i robert s:lol: A dziękuje za Pytanie :) Tekila już jest całkowicie zdrowy , biega na spacerach jak szalony :)
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Marta !!! napisał(a):Ah.. Jakże nam miło.. :) Dziękujemy.. Sylwio dawno nie oglądałam tych starych fotek (nawet z domowych albumów) Już prawie zapomniałam jaki był drobniuki ;) Ps. GRAF z Robertowej Chatki - brat Gustawa i Giny ;) Marta a gdzie nowe fotki Grafa :mad: :p ?
Marta !!! Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Proszę kliknąć na jedną z ikon Szybka Odpowiedź przy dowolnej wiadomości, aby aktywować to okno
Marta !!! Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Uuu.. Jakiś dziwny post mi wyskoczył.. Hmm.. W każdym razie.. Z nowszymi fotkami będzie kłopot bo od dość dawna nie robiłam Grafowi zdjęć.. Ale poszperam.. Może z jesieni cos ciekawego znajdę to wkleję.. :)
sylwiaskalska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 OKi to czekam no własnie nie skumałam tego wcześniejszego twojego posta :)
Bodziulka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Szperałam w starych płytach i znalazłam kilka fotek robionych kamerą... Misiaczki Był remont, wszystko było wszędzie, i dla psa miejsca na łóżku brakowało ;) Kjujik Fiesta:cool3: no i po:evil_lol: Salami - bleee! kluseczka? hmmmm no dobrze
zaba14 Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 No nie moge! jakie super zdjecie :lol: :lol: :lol: :lol:
Marta !!! Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Zgodzę się z Żabą.. Ta fotka jest poprostu rozbrajająca !!!!!!!!! :lol:
e.v.a Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Bodziulka'] Fiesta:cool3: no i po:evil_lol: łaaaaaaaa a co to za słodziutki mexykaniec sie tu pojawił:lol: :loveu:
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 fiuuuuuu fiuuuuu troszke mnie nie bylo a tu tyle zdeciowek extra fota :multi: :multi: :multi:
Bodziulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a): Padłem :sweetCyb: :grins: :lol: ... Powstań:errrr: P.S. To nie Mexykaniec, to Hiszpan - bez mała:razz:
RyBa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 To fajnisi Meksikano :lol: :evil_lol: :lol: :cool3: jakie smbrero oooooooo chyba specjalnie sprowadzane na psa rozmiar:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pozdrowionko Goliad i robert s;)
Bodziulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 To jeszcze hiszpańsko-włoskie klimaty :razz:
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 hahahahhahahaha extra SUPER avantarek masz :D a tu chyba ktps nie jest zadowolony z nakrycia glowy hahahahaha
PiotrekJ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst'] a tu chyba ktps nie jest zadowolony z nakrycia glowy hahahahaha Ja mu się wcale nie dziwię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
Bodziulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 PiotrekJ napisał(a):Ja mu się wcale nie dziwię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :lol: hehe no zadowolony nie był, ale pocieszałam go tym, że to ja testowałam tą czapeczkę :razz:
e.v.a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Bodziulka napisał(a)::lol: hehe no zadowolony nie był, ale pocieszałam go tym, że to ja testowałam tą czapeczkę :razz: hahaha jestem ciekawa kto komiczniej wyglada w tej czapce(jesli to czapka mozna nazwac:lol: ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Bodziulka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 evaxon napisał(a):hahaha jestem ciekawa kto komiczniej wyglada w tej czapce(jesli to czapka mozna nazwac:lol: ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To jest czapka błazna weneckiego, czy jakoś tak :eviltong: Ja w niej wyglądam jak Muminek na wakacjach :evil_lol:
Recommended Posts