Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

65?? :o Jee to duzy chlopak z niego.. ;) Super! Caluchy dla niego i wielka kosc dla wielkiego psiaka :)

tak sobie siedzie i mysle i az niemoge uwierzyc ze ten czas tak syzbko leci.. niedawno Mejk mial 8 tyg. a tu juz 28 lutego 9 miesiecy bedzie miec :o :lol: Czy wam tez ten czas tak szybko leci?? ;)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

65 to tak na moje oko, dzisiaj się przyłoże i dokładniej go zmjierze. A faktycznie jest największy ze znanych mi bokserów.

Takie male porównanie wielkośći do 4 latka o wzroscie 118 cm.

_213887_n.jpg

Posted

Crazy@ zdjecie SUPERR!!!! :lol: :lol: Jak to slodko wyglada :wink: Kufi wyglada juz jak dorosly facet... ;) Ja tez tak chce.. hehe (napewno jak bedzie juz tak wygladal to bede chciala zeby byl taki jak byl wczesniej hihi)

Posted

No to fotek ciąg dalszy.. :)

To seria : LATAJĄCY BOKSER !!!!

IMG_0099.jpg

IMG_0043.jpg

IMG_0042.jpg

IMG_0002.jpg

Te zdjęcia zrobione zostały podczas ulubionej zabawy Grafa tzn. grania w balona.. ;)

Młody wręcz za tym przepada..

Posted

Marta :laugh2_2: :mdrmed: :laugh2_2: Superowe foty hahaah jutro tez sprobuje z tym balonikiem. Jeszcze boksera w takiej akcji to nie widzialam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha

Wysciskaj go mocno!! :o jak on wyskoko skacze :o :lol: :lol:

Posted

Nie wiem jak Mejk na to zareaguje ale Graf to poprostu kocha !!! Coprawda poczatki były trudne i sporo balonów nam pękło ale teraz mały już uważa..

Żałuj,że nie widziałaś go w akcji.. Normalnie bomba.. Potrafi odbijać go sobie nosem do góry raz za razem.. Jak foka w cyrku prawie.. Hehe.. ;) :roflt:

Posted

Marta nawet mi nie mow bo juz tak sie usmialam :lol: :lol: :lol: Superowe te foty!!!!!! Jutro kupuje paczke balonow.. :lol: :lol: Marta hmm moze to jego powolanie?? :lol: Hmm a moze sprobuj z nim na agility?? Jak on taki wysportowany facet, skakac widac lubi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Wiecej takich zdjec prosze.. :)

Posted

Chyba prędzej do cyrku.. ;) graf jak widzi przeszkodę to najpierw próbuje obiec ją wkoło, jak nie idzie to dolem no a gdy już nawet to wyjscie zawodzi to dopiero skacze.. ;)

A ty koniecznie daj znac czy Mejk "załapał" ok? :) Czekamy..

Posted

Ja go do niczego Sylwio nie zmuszam.. W balona gra od czasu do czasu - i wcale to nie jest tak że stale tak mocno skacze - wstawiłam kilka fotek z przeciągu ostatnich 3 miesięcy jak akurat trafiłam go na takim wyskoku.. Nie jestem w stanie mu zabronić zabaw.. On podczas spacerów podobnie czasem swiruje.. I co ja mam z nim zrobić? Na smyczy stale trzymać..? :(

Przestraszyłaś mnie.. :( Wiem,że chcesz tylko pomóc ale ja zaraz zacznę wszystko sobie wyolbrzymiać, wyobrażac Bóg wie co.. I spać mi to nie da.. :(

Posted

Aha.. Rzadnych skoków czy agility to ja z nim nigdy nie ćwiczyłam.. Raz sie zdarzyło,ze trafilismy podczas spaceru na taką małą przeszkódke i na tym przykładzie napisałam,ze Graf nie lubi takiego skakania..

A teraz się zamartwiam co by mi psiak zaraz jakiejś dysplazji nie złapał albo co.. :( :( :( :( :( :( :(

Posted

No nie-zmartwić to ja Cię Marto nie chciałam w żadnym razie :cry:

Jeżeli to sporadyczne skoki,to wszystko OK :D

Żeby nie regularnie i nie codziennie,bo Grafisko za młode jeszcze na podniebne loty :wink:

Do dysplazji trzeba mieć genetyczne predyspozycje-a tatuś Grafa jest od niej wolny,mama zapewne też.

Posted
Aguś to ty na tej rodzinnej fotce z Sarcią ??? :)

Super.. Ile Sara miała wtedy latek?

Tak to ja ale już historia..hahaha....to było bardzo dawno temu...

Nie chce skłamać, ale rok to na pewno miała :D

Posted

Agguś :) Ty masz psa czy kota?? :lol: Sarcia sliczna jak zawsze :wink: <kosc> dla niej i lizy od Mejka

Sylwiu nie strasz tak naszej Marty :nono: Bidulka sie zalamie i co bedzie?? :nono: :D :wink: Marta nie martw sie Grafcio napewno jest odporty na to chorubsko, Mejk tez od czasu do czasu sobie poskacze, szczegolnie jak jest w lesie wtedy to nie da sie go powstrzymac a skacze jak krolik :lol: :lol: :lol:

Hmm jak juz przeszlismy do tego skakania to chcialabym sie zapytac w jakim wieku mozna juz bezpiecznie zaczac np. agility?? czy 14/15 msc to za wczesnie?? :-?

Posted

No to Sylwio ok. Graf skacze (tak wysoko) tylko sporadycznie.. Wiadomo, jak kazdy bokser na codzień nawet podczas zwykłego spaceru robi przeróżne ewolucje ale myslę,ze to mu nie zaszkodzi.. :)

W każdym razie teraz ograniczę tę zabawe do minimum co by jednak nie ryzykować.. (Mróweczko chyba ty też powinnaś.. :( )

Aga słodko wyszłyście.. No a ja wreszcie wiem jak wyglądasz.. :)

Posted

witam witam

widze duzo pieknych zdjec :D

marto ja tez jestem przewrazliwiona na punkcie skokow. zwlaszcza po tej historii z lapka. boje sie strasznie ze to sie nawroci. w kazdym razie teraz jest duuuzo sniego, a on amortyzuje. ale co bedzie wiosna???

na razie i tak z rosi nie chodzimy na dluzsze spacery. nie kuleje juz po tym stluczeniu, ale bule ma nadal....

Posted

Aga słodko wyszłyście.. No a ja wreszcie wiem jak wyglądasz.. :)

hmmmmmmmm to zdjęcie jest że tak powiem baaardzzooo nie aktualne to było jakieś hmmmm 9 lat temu jak się nie mylę :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...