PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 :bigok: Mam zaszczyt przedstawić Boksią rodzinkę :bigok: Nie mogę powiedzieć czyjego to autorstwa, gdyż grozi to mojemu zdrowiu ;-) ...
Bodziulka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='PiotrekJ'] Nie mogę powiedzieć czyjego to autorstwa, gdyż grozi to mojemu zdrowiu ;-) ... Hmmm... To ja chyba też komuś pogrożę ;) A gdzie, kutfa, jest dziadziuś Box!??!:puppydog: ;)
PiotrekJ Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bodziulka napisał(a):Hmmm... To ja chyba też komuś pogrożę ;) A gdzie, kutfa, jest dziadziuś Box!??!:puppydog: ;) Pytanie do autora portretu rodzinnego :lookarou: ...
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 jesli ktos chce sie dolaczyc do portretu rodzinnego niech wyrazie zgode ;) i najlepiej przesle kilka zdjec na tajemniczy mail : dbsst@o2.pl a my juz cos wymyslimy (oczywiscie wspominka okrewienstwie mile widzina zeby nie bylo niedomowien ze to mialbyc wojo a zostal stryjo ;)) ;)) Bodziulka a brakowalo mi Dziadka ale nie wiedzialam czy moge :/
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 wcale nie ja tylko znam autora i autro prosil zebym swoimi literkami nadala taki komunikat ;) 8)
Bodziulka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Bodzia możesz zawsze ;) http://photobucket.com/albums/a124/bodziulek/ http://photobucket.com/albums/b379/bodziulek_2/
sylwiaskalska Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']jesli ktos chce sie dolaczyc do portretu rodzinnego niech wyrazie zgode ;) i najlepiej przesle kilka zdjec na tajemniczy mail : dbsst@o2.pl a my juz cos wymyslimy (oczywiscie wspominka okrewienstwie mile widzina zeby nie bylo niedomowien ze to mialbyc wojo a zostal stryjo ;)) ;)) Bodziulka a brakowalo mi Dziadka ale nie wiedzialam czy moge :/ No właśnie a gdzie wujek Tekila ? :) Ja tam zgadzam się na portret rodzinny. Dbsst dzisiaj wysyłam ci zdjęcia :) O to proponowane zdjęcia - wybierz które chcesz :)
dbsst Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Bodziulka']Bodzia możesz zawsze ;) http://photobucket.com/albums/a124/bodziulek/ http://photobucket.com/albums/b379/bodziulek_2/ nie moge sie dopchac do Dziadka Boxa :( serwer jest ciagle zajety czy cos ;) jak moglabys mi kilaportretow siedzacych i lezacych przyslac na maila powoli zabieram sie do kopletowania Rodzinki ;)
Bodziulka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='dbsst']nie moge sie dopchac do Dziadka Boxa :( serwer jest ciagle zajety czy cos ;) jak moglabys mi kilaportretow siedzacych Box i siedzenie :lol: Mój mały leniwiec ;) Zaraz coś wyślę
e.v.a Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 witajcie :) czas na odwiedziny w galerii no wiec o to tigra :) wiecej fotek mozecie zobaczyc na naszym poscie :) pozdrowionka
:) Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='evaxon']witajcie :) Fajne zdjecie ;) :) :) :)
e.v.a Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 jejjj jak super wyglada na sniegu :) ja tez chce zeby moja tigra tak hasała po sniegu :puppydog: ... kiedy ona dorosnie :sadCyber:
PiotrekJ Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='evaxon']witajcie :) czas na odwiedziny w galerii no wiec o to tigra :) wiecej fotek mozecie zobaczyc na naszym poscie :) pozdrowionka Tylko dwa dni mnie nie było na DGM, a tu takie śliczniaste maleństwo się pojawiło :jumpie: :multi: ... A Moja Fioneczka śliczna jak zawsze :lol: ...
dbsst Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Dla WSZYSEKICH CUDOWNYCH BOKSEROMANIAKOW :D :buzi:
e.v.a Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='PiotrekJ']Tylko dwa dni mnie nie było na DGM, a tu takie śliczniaste maleństwo się pojawiło :jumpie: :multi: ... hehe :flasings: piotrku czy owe malenstwo o ktorym mowisz to ta świnka;-) czy ta panna na 2 planie;-) :hmmmm: wielkie dzieki :-D no i WSZYSTKIEGO NAJJJJLEPSZEGO dla Was i waszych boksikow tych malych i duuuzych :x-mas: z okazji swiat :)
DORRAG Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Dawno tutaj nie zaglądałam a tu taki mały skarbek się pojawił:baby: śliczna suńka:lilangel: proszę więcej zdjęć. A tutaj daje jedno zdjęcie mojego potworka.
e.v.a Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 witaj Dorrag :) twoj potworek jest cudny (w koncu to zoltek ;-) ) wiecej fotek po swietach pozdrowionka dla wszystkich:flasings:
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 boshe jakie cuuuuuuuuuuuuuuuenko :buzi: w ten dziubasek slemy :D
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 a to my sie przypominamy ;) qrooliczek :D psycholek :D baletnica :D reszta u nas strasznie duzo fot nam sie zrobilo ;) :haha:
Recommended Posts