Abi Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 czas na prace wechowa... a po pelnym wrazen spacerku, mozna tylko...
Aireedhelien Posted January 31, 2004 Author Posted January 31, 2004 czy mi sie wydaje tylko ze elementy ipo byly cwiczone na rekawie ;) bazyli cudny... gdzie te wasze spacerki sie odbywaja??? jakies odludne miejsce???
mrowka Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 :o To jest ten balwanek?? Biedny balwanek.. :lol: :lol: :lol: :lol: Zdjecia super! Piesio super! Wszytsko super.. ;) Jeee ja juz chce zeby Mejk zrobil sie taki meski jak Bazy ale jak narazie to moge tylko pomarzyc.. heh ;)
Abi Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Nic sie nie martwcie :D , okres szczypiorka nie trwa dlugo, a Bazy wcale nie jest taki potezny :D . Elementy IPO cwiczone byly na kieszeni kurtki :wink: :D
Aireedhelien Posted January 31, 2004 Author Posted January 31, 2004 Elementy IPO cwiczone byly na kieszeni kurtki :wink: :D hyhyhy tak mi sie zdawalo ze to kurtka. Abi powiedz jak wygladalo szkolenie na psa ratownika, kiedy je robilas i dlaczego. czy bazyl bral udzial w jakis akcjach i ogolnie co ci wpadnie do glowy z tym zwiazane... pozdrawiam 8)
mrowka Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Nic sie nie martwcie :D , okres szczypiorka nie trwa dlugo, a Bazy wcale nie jest taki potezny :D Nio wlasnie widzimy jaki to Bazy NIE JEST potezny :D Ja juz nie chce miec charta ( :lol: )a chce bokserka ....
Abi Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Zgodnie z obitnica Bazyli i Hugo na spacerku :D Wspolny patyczek?... Pozujemy... Lubimy na siebie patrzyc... I lubimy surrealizm...
Marta !!! Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Bomba fotki !!!!!!!!!!!!!!!!! :) Bazyl cuudny... :) Czekamy na więcej :)
mrowka Posted February 1, 2004 Posted February 1, 2004 Super!! A ten pyszczek Bazego sliczny.. :) Tylko jednej osoby na tej fotce brakuje..... Ciebie!! Widze ze u Was tez snieg topnieje.. u mnie juz prawie nie ma i jest ciapa :( Mejk tez sie dzis patyczkiem bawil z innym psiakiem i doszlam do wniosku ze on jest okropny :lol: bo ciagle zabiera bokserkowi i ucieka no a jak juz tamten nie jest zainteresowany - nie chce mu sie biegac bo ma troszke nadwage to kladzie patyk na ziemi i czeka az podejdzie i wtedy hyc i juz nie ma Mejka z patykiem :lol: :lol: albo czeka az wezmie to pyska a pozniej mu wyrywa.. :lol: :lol: Dawac wiecej fotek... ;)
whippetka Posted February 2, 2004 Posted February 2, 2004 nie mogłam się powstrzymać i nie napisać tego: MIODZIO PSY... mniamm... :lol:
Agga Posted February 3, 2004 Posted February 3, 2004 Fantastyczne psy.....uwielbiam oglądać zdjęcia bokserków. Whipp super, że tu zajrzałaś :D
Marta !!! Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 No to teraz kolejna dawka zdjęć Grafa i jego przyjaciół.. :) Na początek Graf ze znajomymi : bokserką Tosią, córką Rockefellera Nostrum z hodowli Yakuza,malutką mopsiczką Bebe (a tak naprawdę Carmen) oraz źrebaczkiem Kenzo
Marta !!! Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 A teraz moje maleństwo samo w pełnej krasie.. ;) http://sniezynka7.fm.interia.pl/Graf/IMG_0028.jpg To by było narazie na tyle.. :)
mrowka Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 :o To jest Grafcio?? :o Jejuuuu jaki on juz jest duuzy.. :o A jaka klata mu sie robi... Co Ty mu dajesz ze taka klate ma? :lol: :lol: Foty Super!!! Wklejaj tu jeszcze jakies.. Bomba! Jak stoi oparty o ten blat.. ahh swietne! Pyszczek ma ladny taki duzy :) A z ta mopsiczka to nie nic jej nie zrobil?? :D Hihi :( Mejk ostatnio przestraszyl yorka i jakiegos psiaka malego :( Biedne albo biedni wlasciciele psiakow,,, bo musieli sie wracac po psiaki bo do klatki pobiegly :-? :D No a tak czytam to sobie i piszesz ze z zrebaczkiem tez to pomyslalam ze z jakims malutkim a tu.. :o Graf nie boi sie koni?? i jeszcze jedno to Twoj kon?? :)
Marta !!! Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 A więc po kolei.. Graf chyba wcale nie ma zbyt dużej klaty.. Tata stale narzeka,ze powinnam go bardziej męczyć bo taki sledzik z niego (nie rozumie,ze jest na to za młody.. :( ) Co do Bebe to jest to ulubiona kolezanka Grafa-oni się kochają !!! Młody jest niezwykle delikatny w stosunku do niej.. Bebzik ma teraz 6 miesięcy i w porównaniu do grafa to maleństwo a mimo to swietnie się dogadują.. To wygląda cudnie jak Grafi "schodzi na parter" by byc na jej wysokosci.. :) Poprostu miodzio.. Aż wierzyć się nie chce,zę on potrafi być tak delikatny.. Jeśli o źrebaczka chodzi to niestety nie jest mój ale mojej przyjaciółki.. Za to jego ojcem był mój były konik.. :) Generalnie Graf koni sie nie boi.. Wrecz przeciwnie.. Czasem pozwala sobie na zbytnią śmiałość.. :)
Aireedhelien Posted February 4, 2004 Author Posted February 4, 2004 zdjecia piekne zwlaszcza to na ktorym grafcio wystawia jezyk ;)
mrowka Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Klata mu sie dopiero zrobi :) A co do delikatnosci to Mejk chyba nigdy delikatny nie bedzie :-? Jak jakis maly piesek do niego podejdzie to od razu lezy na ziemi bo on zacznie po nim skakac itp. A z duzymi bawi sie ladnie. Ojcem konia byl ten co go sprzedalas?? Jak tak to urode odziedziczyl po tacie :D Heh Jeszcze do mojego przyszlego "zwierzynca"(Dog niemiecki, bokserek) przydalby sie choc jeden kon :) Ale z tym to moge chyba tylko pomarzyc... :( Jesli ktos ma to niech daje fotki...
Aireedhelien Posted February 4, 2004 Author Posted February 4, 2004 mi sie podoba strasznie buldog francuski i bullowate... no i molosy of coz...
Marta !!! Posted February 4, 2004 Posted February 4, 2004 Co do molosów to się zgadzam... :) Większość jest cudna.. Z resztą dla mnie im większy i potęzniejszy pies tym w moim odczuciu ładniejszy.. :) Manię wielkosci chyba mam ostatnio.. Hehe.. Zanim kupiłam Grafa chciałam m.in.: doga niem. , fila brasileiro, mastifa ang. , tosa inu i kilka podobnych.. Ale ostatecznie wybór padł na boksia.. :)
mrowka Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Jeszcze do tych co Wy wymienilyscie podoba mi sie Dogue de Bordeaux. A my sobie gadu gadu a nikt zdjec nie wkleja :-? Wklejac zdjecia ;)
Abi Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 Obiecuje wkleic kilka na dniach :D Ale Mrowko! mobilizuj sie, bo czekam na zdjecia Mejka :D
Recommended Posts