Aganiok Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 ostatni raz....jak nie wejdzie większe to może jakiś admin wyrzuci...sorki
Aganiok Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 czarna masa ze mnie..... :evilbat: hahaha ale udało się...już wiem co i jak...wybaczcie za te próbki...
PiotrekJ Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 No normalnie śliczniasta jest :lol: ... Tak patrzę właśnie na ostatnie zdjęcie i widzę, że nie tylko mój psiut lubi spać w tej pozycji :D ...
Aganiok Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 ooo i to nie tylko w takiej :-) ostatnio bywa, że pakuje mi się do łóżka , kładzie głowę na moim ramieniu, przytula się i....tak sobie śpimy ( aż mi ręka zdrętwieje) ;) Ale Ty masz słodkiego szczeniaczka a moja Sarcia to już babcia..... choć jeszcze pełna werwy ;) (chciałabym miec taką werwę w jej wieku)
PiotrekJ Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Aganiok napisał(a): Ale Ty masz słodkiego szczeniaczka a moja Sarcia to już babcia..... Tia, słodki to on jest jak śpi ;) ... Gdy nie śpi to zamienia się w ... :hmmmm: ... szalejący tajfun :lol: ... PS. Zmniejsz trochę tą ostatnią fotkę ;) ...
Aganiok Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 jush....:) fajnie linkuje do źródła :-) Moja Sara kiedy była mała to dostawała szajby ok 20 codziennie. Wcześniej też była nieznośna, ale o 20 jej szaleństwo przybierało rozmiary niebotyczne Raz nawet przebiegła kawałek po ścianie - rozpędziła się i fru.... A jak gryzła....patrzyła się szatańskim wzrokiem i nagle ni z tego ni z owego atak...najlepiej w nos :-) wielokrotnie widywałam wtedy gwiazdy....;-)
Bodziulka Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 wampir wieczorową porą :lol: waaaaazzzzzuuuupppppp? A tu popieramy akcję branzoletkową - Król Łapek I :D
Magda-Amir Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Aganiok napisał(a):Magda jestem tu dopiero 3 dni...a może 4...dopiero się uczę :) Chcę Ci powiedzieć że Twoje psisko ma słodkiego pysiaka, ma tak niespotykaną mordkę, szalenie przesympatyczną. Strasznie mi się podoba! ojej Amirek bardzo dziekuje :oops: :lol: haha a on wyglada jak aniolek :angel: :D
PiotrekJ Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Magda&Amir napisał(a): ojej Amirek bardzo dziekuje :oops: :lol: haha a on wyglada jak aniolek :angel: :D :o ... No nie mogę, zaraz padnę ... Co za mina ... :lol: :lol: :lol: ... Pies chce spać, a Pani go tu fleszem po oczach i jeszcze na głowę coś wsadza :D ...
Aganiok Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Cudny staruszek... Bodziulka ile on ma lat? Jest taki siwiuteńki.... strasznie kochana mordka i te mądre oczy....
Bodziulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Aganiok napisał(a):Cudny staruszek... Bodziulka ile on ma lat? Jest taki siwiuteńki.... strasznie kochana mordka i te mądre oczy.... Te mądre oczka mają... dokładnie? 12 lat, 10 miesięcy i 5 dni :lol:
Bodziulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Wczoraj przyszedł Mop-Fredek i mnie wkurzał :-? Chwila spokoju... Morda :lol:
Bodziulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Filmiki Fredek-dręczyciel Starszy, spokojny, zrównoważony piesek...
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ja wklejam mojego wariata :) Oto relacja spacerku dzieki zadjęciom Paulinki -Lazy :) Trójkąt tez potrafie zrobic... Dołączył do nas koelga labek..bardzo miły zreszta biszkopcik... Idę... Jak to Lazy ujęła troche psy zgłodniały ;) Dwa szalone psy ;)
sylwiaskalska Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Bodziulka napisał(a):Filmiki Fredek-dręczyciel Starszy, spokojny, zrównoważony piesek... Filmiki extra :)
Bodziulka Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Agga napisał(a):Hahaha one są rewelacyjne :angel: Nie? Serio? :lol: Jakoś nigdy tego nie zauważyłam :lol: :silly: :lol: :D :cunao:
PiotrekJ Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Cimi napisał(a): Już zimowo :) Śnieg jadłam :lol: ...
Aganiok Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a): Już zimowo :) Śnieg jadłam :lol: ... wygląda jak UFO :-) jedno oko niebieskie 2 różowe :-) super fotki!!! :-)
RyBa Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Ale fajne pieseczki mordziulki ,moj Areśik też był piękny a jaki weśoły niezapomne go pozdrawiam wszystkie boksie i ich właścicieli robert s :wink:
Cimi Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 sylwiaskalska napisał(a): Nic dodać nic ując Baterie ledwo co chodziło, a ja stwierdziłam, że zrobię takie zdjęcie, bo będzie fajnie wyglądało. Ale ustawić moje psa, który co chwila mi się ruszał, a to aprat się wyłączał.. maskara :lol:. Ale udało się zrobic tylko jedno zdjęcie ;) Aganiok napisał(a):PiotrekJ napisał(a):Cimi napisał(a): Już zimowo :) Śnieg jadłam :lol: ... wygląda jak UFO :-) jedno oko niebieskie 2 różowe :-) super fotki!!! :-) Ta rzucić kilkę i zjeść śnieg :-?. A oczy wysżły takie, bo to już ciemno była chyba okolica 21- 22 godziny ;)
Recommended Posts