sylwia i boksery Posted January 28, 2004 Posted January 28, 2004 Sylwio Ty stosujesz klatke przy zostawianiu psiakow w domu?? BO nie iwem czy dobrze pamietam ;) Od 10 miesięcy już nie-psiaki są spokojne w domu,więc nie ma potrzeby. :D
Abi Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 Sprobuje wstawic zdjecie, ale nie obiecuje, ze mi sie uda, bo cos niedobrego dzieje sie z interia :cry:
sylwia i boksery Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 Sprobuje wstawic zdjecie, ale nie obiecuje, ze mi sie uda, bo cos niedobrego dzieje sie z interia :cry:
sylwia i boksery Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 ABI-Interia jest OKI-tylko adres źle wpisałaś :wink: :D
Abi Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 Sylwio ja po prostu za duzo tam zdjec umiescilam.
hohufka Posted January 29, 2004 Posted January 29, 2004 Abi twój boksiu to, jak widzę, niezły piłkarz :wink:
mrowka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Abi wiecej, wiecej, wiecej! :) Bazy cudo! Z ta pilka to mi Mejka przypomina - on tez uwielbia takie pileczki :) Sliczny.. Juz sie lata nie moge doczekac.. :wink: Czekamy na kolejna sesje..
Marta !!! Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Bazyl wygląda super z tą piłeczą... :) Dogadałby się z Grafem.. On też uwielbia takie zabawy.. :)
Linka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 boski:) Dudek też kocha piłeczki, tylko żadna nie wytrzymuje zbyt długo z jego ząbkami...
mrowka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Hmm to kiedy chlopaki sie umawiaja na pilke nozna?? :lol: :lol: :lol:hihi Aa Sylwio od jakiego wieku stosowalas klatke?? Bo nie wiem czy nie bede musiala jej uzyc :-? Bo Mejkol cos ostatnio gdy zostaje sam... :( No ale mam nadzieje ze to sie stalo przez przypadek hihih :) Boje sie ze gdy zaczelabym uzywac klatki do by szczekal,wyl bo wtedy to by mnie sasiedzi powyszelali :D Jak je nauczylas ze maja tam siedziec?? ;)
mrowka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Abi szybciutko bo zaraz ze Mejkiem na dwor ide ;) A chce jescze zobaczyc przed..
Abi Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 No dobra, to zameczam was Bazykiem, ktory ja k zobaczycie wciaz "meczy" swoja pileczke. Nie opuszcza jej w domu ani na spacerze, w zadnej sytuacji :wink:
Abi Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 O RETY!!! wlasnie odkrylam, ze jestem mlodszym dogomaniakiem :D :wink: , choc tu mozna poczuc sie mlodszym :D :D
mrowka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 No juz 10 min czekalam az mi sie zaladuja i sie zaladowaly! Abi <wielka kosc> dla Bazego.. Wysciskaj go mocno! Sliczny psiak ahh juz sie nie moge doczekac kiedy Mejk bedzie taki (klata i taka budowa) ah to jak narazie to wyglada jak chart- nogi dlugie i chudy :lol: :lol: Uu podobaja mi sie u niego te dlugie fafelki :)))))) super! Abi wiecej wiecej.. ;) O RETY!!! wlasnie odkrylam, ze jestem mlodszym dogomaniakiem :D :wink: , choc tu mozna poczuc sie mlodszym :D :D No a ja tu jestem starsza :D :D Abii masz sie mnie sluchac :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: hihihih
Aireedhelien Posted January 30, 2004 Author Posted January 30, 2004 Abii masz sie mnie sluchac :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: hihihih mrowka ty despotko :D :D :D
mrowka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Ja despotka?? ( :evilbat: ) No co Ty :lol: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Abi Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Aparacik mam do niedzieli, wiec obiecuje, ze zanudze was Bazylim :D :D :D i moze jego kumplami :wink:
mrowka Posted January 30, 2004 Posted January 30, 2004 Abi nas sie nie da zanudzic ;) My mamy zapotrzebowanie takie.. Wklejaj ile wlezie nawet z 10 stron :p Oczywiscie trzymamay Cie za slowo nie odpuscimy Ci hihih ;)
Abi Posted January 31, 2004 Posted January 31, 2004 Na spacerku jest czas na zabawe... trzeba byc stale w formie... oczywiscie nic za darmo... mozna pozwolic sobie na atak... oraz chwile refleksji... jest czas na cwiczenie elementow IPO...
Recommended Posts