Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abi wiecej, wiecej, wiecej! :) Bazy cudo! Z ta pilka to mi Mejka przypomina - on tez uwielbia takie pileczki :) Sliczny.. Juz sie lata nie moge doczekac.. :wink: Czekamy na kolejna sesje..

Posted

Hmm to kiedy chlopaki sie umawiaja na pilke nozna?? :lol: :lol: :lol:hihi

Aa Sylwio od jakiego wieku stosowalas klatke?? Bo nie wiem czy nie bede musiala jej uzyc :-? Bo Mejkol cos ostatnio gdy zostaje sam... :( No ale mam nadzieje ze to sie stalo przez przypadek hihih :) Boje sie ze gdy zaczelabym uzywac klatki do by szczekal,wyl bo wtedy to by mnie sasiedzi powyszelali :D Jak je nauczylas ze maja tam siedziec?? ;)

Posted

No dobra, to zameczam was Bazykiem, ktory ja k zobaczycie wciaz "meczy" swoja pileczke. Nie opuszcza jej w domu ani na spacerze, w zadnej sytuacji :wink:

IM000270.jpg

IM000269.jpg

IM000261.jpg

IM000262.jpg

IM000263.jpg

IM000265.jpg

IM000267.jpg

Posted

No juz 10 min czekalam az mi sie zaladuja i sie zaladowaly! Abi <wielka kosc> dla Bazego.. Wysciskaj go mocno! Sliczny psiak ahh juz sie nie moge doczekac kiedy Mejk bedzie taki (klata i taka budowa) ah to jak narazie to wyglada jak chart- nogi dlugie i chudy :lol: :lol: Uu podobaja mi sie u niego te dlugie fafelki :)))))) super! Abi wiecej wiecej.. ;)

O RETY!!! wlasnie odkrylam, ze jestem mlodszym dogomaniakiem :D :wink: , choc tu mozna poczuc sie mlodszym :D :D

No a ja tu jestem starsza :D :D Abii masz sie mnie sluchac :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: hihihih

Posted

Abi nas sie nie da zanudzic ;) My mamy zapotrzebowanie takie.. Wklejaj ile wlezie nawet z 10 stron :p Oczywiscie trzymamay Cie za slowo nie odpuscimy Ci hihih ;)

Posted

Na spacerku jest czas na zabawe...

IM000292.jpg

IM000294.jpg

trzeba byc stale w formie...

IM000296.jpg

IM000297.jpg

IM000298.jpg

oczywiscie nic za darmo...

IM000300.jpg

mozna pozwolic sobie na atak...

IM000305.jpg

IM000308.jpg

oraz chwile refleksji...

IM000310.jpg

jest czas na cwiczenie elementow IPO...

IM000317.jpg

IM000322.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...