Cimi Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 My natomiast aktywni :lol:.. wieczrone zabawy z piłeczką ;)
Bodziulka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 piłeczka na szrunku :lol: takiej jeszcze nie widziałam ;)
Bodziulka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Box był na weekend w Krakowie w odwiedzinach u babci... i bardzo chętnie okupował jej łóżko :lol: A to już po powrocie do domu zaspakajanie pragnienia ;) Próba rozpakowania torby :wink: Jęzorek! Cudniasty mój aniołek! znowu pijemy i idziemy spać :D
PiotrekJ Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 No to pozwólcie, że dołącze zdjęcia Loca :) ... Co robi pies gdy nikogo nie ma w domu? Śpi ... oczywiście na łóżeczku :) ...
sylwiaskalska Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Ale ci rośnie ten brzdąc :) No to prawda boksie najlepiej czują sie w łózku ale właścicieli :D i to najlepiej ułożyć sie na środku 8)
Bodziulka Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 sylwiaskalska napisał(a):Ale ci rośnie ten brzdąc :) No to prawda boksie najlepiej czują sie w łózku ale właścicieli :D i to najlepiej ułożyć sie na środku 8) i w poprzek :lol:
sylwiaskalska Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 A teraz niespodzianka wreszcie zrobiła Tekilii galerie i cos tu też wrzuce :) to było ponad 6 lat temu , ale ten czas leci :) [quote name='sylwiaskalska']a więc czas wreszcie na moja galerie :) O to ja przyleciałem z planety Mars - mały Tekila Oczywiście jak byłem mały chodziłem z Pańcią do pracy :) Taki malutki chudzielec ze mnie był Ale waleczny byłem ;) I troche jakby nóżki mam za długie - hmm może tata to był Charcik,bo do tej pory biegam jak szalony ;) Ciągle biegam Najlepiej na kolanach A to jest pierwszy piesek mojej Pańci Max- był moim wiernym przyjacielem, żył 13 latek. Reszta w galerii :) pt Tekila
PiotrekJ Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Z takiego psiutka taki maczo wyrósł :lol: ... Maluchy są cudaśne :D ...
Paulina&Gaja Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 Jaki sliczny bokserek.Jako szczeniaczek był bardzo malutki.
Bodziulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 [quote name='Paulina&Gaja'] :lol: :lol: Wczoraj sępiłem strasznie przy stole było tyyyle pysznych rzeczy a po jedzonku sjesta poranne spanko - żeby pieskowi było wygodnie ;) już chyba mam dosyć aparatu :-? śpiem :)
Bodziulka Posted October 30, 2005 Posted October 30, 2005 A potem się przeniosłem na wyrko i spałem z moim panem a potem pana wygoniłem :lol: i się rozciągnąłem troszeczkę :wink: wstałem i idę
sylwiaskalska Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 No słodziak niesamowity :) exxxxxxxtra To ja tu tez wkleje mojego wariata no i zapraszam tez do galeri Tekili :) tutaj :) [quote name='sylwiaskalska']I jeszcze zdjątek i filmików Lece do Pańci :) Co tam znowu coś słysze Ja i Pańcia i Stafik :) Musze wam powiedziec że ten stafik był extra z kazdym psem się bawił a szalał tez nie ziemsko. Śliniak
Paulina&Gaja Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 mordziak moja ulubiona pozycja do spania
Paulina&Gaja Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 czy wasze boksery tez uwielbiaja zabawy na plecach?
Bodziulka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Paulina&Gaja napisał(a): czy wasze boksery tez uwielbiaja zabawy na plecach? zwłaszcza tarmoszonko na pleckach :lol:
sylwiaskalska Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Oczywiście że uwielbia na pleckach :) A tu mój leniuch Mój wczoraj tylko spał i wogóle nie miał na nic ochoty Boże a ta znowu fleszem po oczach No już lepiej I tak się nigdzie nie rusze Nie ,nie ide na żaden spacer Bunt Śpie i nawet Tv mi nie przeszkadza Kurcze znowu mnie przyłapała w łóżku :oops:
PiotrekJ Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 [quote name='teqquila'] Pić się chce :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts