Birmanka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Cieszę się, że się Fuga podoba :D Ona lada dzień już 9 skończy a też momentami się zastanawiam ile ma lat, bo jak jej coś odbije to zachowuje się jakby pół roku miała, a nie była starą babą 8)
Cimi Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Birmanka napisał(a):Tak ona lubi się tak opierać o różne sprzęty (najczęściej łóżka i fotele :wink: ), bo ma straasznie "ciężkie" życie 8) Moja dodatkowo prycha.Wyciera się jak zje, ale na szczeście je suche :lol:. O po gotowanym byłoby kiepsko :P. No wreszcie ruszyła do przodu ta galeria, bo swego czasu był zastuj.
Magda-Amir Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ii jakie świetne te ostatnie zdjecie z gazetą :angel: :lol: nie była potem mokra ? bo po Amirku by była :lol: i ile ona ma lat :o :o ?! wyglada młodziasznie :D
sylwiaskalska Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 To ja jeszcze dokleje mojego ze spacerku :) To co tygryski lubią najbardziej :) A może na wystawe ;) Niestety Teki na smyczy bo "atakował 8) " panieńki Teki w kagańcu Latający Tekila Ach te suczki A gdzie głowa?
Bodziulka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Box nie tyka gazet, woli literaturę w twardych okładkach :lol: Teki w kagańcu wygląda strrrraaaaaaasznie groźnie :lol: biedactwo Fuga ma prawie 9 lat, hih już się nauczyłam :wink:
Birmanka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Fuga czyta gazetę jak na zdjęciu prawie codziennie, a nie ślini się prawie wcale :lol: więc może gazetę nosić. Po takim noszeniu zostają tylko ślady kilku zębów no i troszeczkę jest gazetka liźnięta jakby, ale to zawsze sportem na wierzchu więc nikomu nie przeszkadza, bo ostatniej strony ze sportem i tak nikt nie czyta 8)
sylwiaskalska Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Bodziulka napisał(a):Teki w kagańcu wygląda strrrraaaaaaasznie groźnie :lol: biedactwo No a co kocha ten kaganiec :lol: :lol: :lol: Dobrze że ten kaganiec to przynajmniej taka atrapa ;) ale przynajmniej na mieście nikt się nie doczepia :) No mój jakby taką gazete dorwał to lekko chyba druk by się zmył ;) taki mały śliniak z niego :)
Birmanka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 W ramach walki z zastojem w galerii jeszcze 2 fotki :D
sylwiaskalska Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Kurka żebym ja tak umiała robić zdjęcia. No boksina cudowna :)
Birmanka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Zdjęcia zdjęciami, ale najbardziej mnie boli fakt, że się własnego aparatu foto nie mogę dorobić :( Bardzo rzadko udaje mi się takowy pożyczyć od dobrych ludzi i wtedy już cały weekend z głowy bo pstrykamy bez przerwy. I boję się nawet pomyśleć co by było gdybyśmy taki aparacik mieli na własność 8)
sylwiaskalska Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 No ja mam aparat cyfrowy ale jednak aparaty tradycjonalne są o niebo lepsze oczywiście mówie o tych bardziej profesjonalnych
Bodziulka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Birmanka, ja się po kilku latach dorobiłam takiej lepszej lustrzanki analogowej... kupno filmów i wywołanie zdjęć potem kosztowało prawie drugie tyle :lol: Teraz jeszcze jakiś porządny skaner by się przydał, ale to chyba za kilka lat :wink: Jednak sprzęt pożyczony od znajomych mniej kosztuje :lol:
Birmanka Posted August 29, 2005 Posted August 29, 2005 Już nawet pomijając, że mniej kosztuje pożyczony :wink: to sprzęt cyfrowy jest jednak dużo tańszy w eksploatacji niż aparacik tradycyjny a i uważam dużo lepszy niż tradycyjny (pomijam profesjonalne dziennikarstwo np.) 8) I łatwo się to do kompa zrzuca i obrabia później a w razie czego to i odbitki można sobie niektóre na papier wrzucić :D A jak coś nie wyjdzie to delete i po sprawie.
Paulina&Gaja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Oto aktualne zdjęcia Gaji.Ma juz 8 miesiecy.
Cimi Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Zostawiłam ci linki bo wgralaś adres całej stronki a nie zdjęcia :) MODZIK ps. moge ci je pomniejszyć i wkleic jesli chcesz :) A z tego pańcia zrobi sobie obrazke ;) http://img395.imageshack.us/my.php?image=fiona32915miesicy4kj.jpg Robię.., e załatwiam swoje sprawy :P http://img387.imageshack.us/my.php?image=fiona34615miesicy0hx.jpg Śpie na swieżym powietrzu http://img383.imageshack.us/my.php?image=fiona33615miesicy5iv.jpg No mam jeszcze kilka z serii biegającej Fiony. A za niedługo spotkanie na wsi już poznanym dDalmatyńczykiem- Kisielem, z nowym nabytkiem rodziny chartem rosyjskim jak narazie bez imienny :P. Ojej ten to da jej popalić w bieganiu :lol:. Oraz ze zwierzętami czyli końmi, kotkami małymi i dużymi, kozą oraz królikiem (Full wypas dla Fiony, taki pobyt ze zwierzaki )
Magda-Amir Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 paulinka super piesio :D ale czemu zdjęcia takie małe co ? :wink: a Cimi nie ładnie tak robić zdjęcia jak ona no wiesz... załatwia sie :evilbat: :lol:
Paulina&Gaja Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Właśnie nie wiem dlaczego takie małe zdjęcia mi prawie zawsze wychodza.Jak ktoś może mi pomóc to z góry wielkie dzięki.
Magda-Amir Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 zdjecia mogą być max 500 na 500 pikseli. wiec w takiej wielkosci je wstawiaji powinno byc dobrze :wink:
Bodziulka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jakiś mały zastój się tu zrobił, to moze teraz trochę my rozgrzejemy towarzystwo ;) Tylko trzy fotki... Czego znowu chcesz? Będę spał... Na prawdę będę spał...
Bodziulka Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 No to jeszcze jedno I znowu ma zamkniete oczka, spać mu się chce, czy co? :-?
Slizer Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Tak wygładał pare miesiecy temu moj Rocky :) Teraz wyglada tak:
Bodziulka Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 [quote name='Slizer'] Wyginam śmiało ciało :silly:
Recommended Posts