Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że się Fuga podoba :D Ona lada dzień już 9 skończy a też momentami się zastanawiam ile ma lat, bo jak jej coś odbije to zachowuje się jakby pół roku miała, a nie była starą babą 8)

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Birmanka napisał(a):
Tak ona lubi się tak opierać o różne sprzęty (najczęściej łóżka i fotele :wink: ), bo ma straasznie "ciężkie" życie 8)

Moja dodatkowo prycha.Wyciera się jak zje, ale na szczeście je suche :lol:. O po gotowanym byłoby kiepsko :P.

No wreszcie ruszyła do przodu ta galeria, bo swego czasu był zastuj.

Posted

To ja jeszcze dokleje mojego ze spacerku :)

To co tygryski lubią najbardziej :)

A może na wystawe ;)

Niestety Teki na smyczy bo "atakował 8) " panieńki

Teki w kagańcu

Latający Tekila

Ach te suczki

A gdzie głowa?

Posted

Box nie tyka gazet, woli literaturę w twardych okładkach :lol:
Teki w kagańcu wygląda strrrraaaaaaasznie groźnie :lol: biedactwo

Fuga ma prawie 9 lat, hih już się nauczyłam :wink:

Posted

Fuga czyta gazetę jak na zdjęciu prawie codziennie, a nie ślini się prawie wcale :lol: więc może gazetę nosić. Po takim noszeniu zostają tylko ślady kilku zębów no i troszeczkę jest gazetka liźnięta jakby, ale to zawsze sportem na wierzchu więc nikomu nie przeszkadza, bo ostatniej strony ze sportem i tak nikt nie czyta 8)

Posted

Bodziulka napisał(a):
Teki w kagańcu wygląda strrrraaaaaaasznie groźnie :lol: biedactwo

No a co kocha ten kaganiec :lol: :lol: :lol: Dobrze że ten kaganiec to przynajmniej taka atrapa ;) ale przynajmniej na mieście nikt się nie doczepia :)

No mój jakby taką gazete dorwał to lekko chyba druk by się zmył ;) taki mały śliniak z niego :)

Posted

Zdjęcia zdjęciami, ale najbardziej mnie boli fakt, że się własnego aparatu foto nie mogę dorobić :( Bardzo rzadko udaje mi się takowy pożyczyć od dobrych ludzi i wtedy już cały weekend z głowy bo pstrykamy bez przerwy.

I boję się nawet pomyśleć co by było gdybyśmy taki aparacik mieli na własność 8)

Posted

Birmanka, ja się po kilku latach dorobiłam takiej lepszej lustrzanki analogowej... kupno filmów i wywołanie zdjęć potem kosztowało prawie drugie tyle :lol: Teraz jeszcze jakiś porządny skaner by się przydał, ale to chyba za kilka lat :wink:

Jednak sprzęt pożyczony od znajomych mniej kosztuje :lol:

Posted

Już nawet pomijając, że mniej kosztuje pożyczony :wink: to sprzęt cyfrowy jest jednak dużo tańszy w eksploatacji niż aparacik tradycyjny a i uważam dużo lepszy niż tradycyjny (pomijam profesjonalne dziennikarstwo np.) 8) I łatwo się to do kompa zrzuca i obrabia później a w razie czego to i odbitki można sobie niektóre na papier wrzucić :D A jak coś nie wyjdzie to delete i po sprawie.

Posted

Zostawiłam ci linki bo wgralaś adres całej stronki a nie zdjęcia :) MODZIK
ps. moge ci je pomniejszyć i wkleic jesli chcesz :)

A z tego pańcia zrobi sobie obrazke ;)

http://img395.imageshack.us/my.php?image=fiona32915miesicy4kj.jpg

Robię.., e załatwiam swoje sprawy :P

http://img387.imageshack.us/my.php?image=fiona34615miesicy0hx.jpg

Śpie na swieżym powietrzu

http://img383.imageshack.us/my.php?image=fiona33615miesicy5iv.jpg

No mam jeszcze kilka z serii biegającej Fiony.

A za niedługo spotkanie na wsi już poznanym dDalmatyńczykiem- Kisielem, z nowym nabytkiem rodziny chartem rosyjskim jak narazie bez imienny :P. Ojej ten to da jej popalić w bieganiu :lol:. Oraz ze zwierzętami czyli końmi, kotkami małymi i dużymi, kozą oraz królikiem (Full wypas dla Fiony, taki pobyt ze zwierzaki )

Posted

Jakiś mały zastój się tu zrobił, to moze teraz trochę my rozgrzejemy towarzystwo ;)

Tylko trzy fotki...

Czego znowu chcesz?

Będę spał...

Na prawdę będę spał...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...