Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No,mnie się też wydawało,że Sara to kawał kobitki bokserskiej. :wink: ...

Wycałuj Sarunię w wieelką mordusię od nas-osobiście nie mamy jak tego zrobić,dlatego proszę pośrednika :wink: :D

I uważaj z babcią na mrozy i deszcz :D -starsze bokserki są najsłodsze na świecie.

Posted

Tak Sylwio to mój Grafcio. :) Chłopak ma już 8 miesięcy i zaczyna troszkę mężnieć.. ;) Chociaz mnie i tak stale sie wydaje,ze jest mały i chudy.. Tylko znajomi,którzy widują go sporadycznie widzą róznicę. :) A co do wysokości to przykro mi ale nie mam pojęcia.. Mierzenie pod scianą chyba nie jest zbyt dokładne a pani Halina nie chciała mi go zmierzyć (bo niby za młody i sie nie da). :( Tak więc nie wiem.. :( Ale moze spróbuję raz jeszcze postawic młodego pod scianą i sprawdzić.. Może uda nam sie to zrobić w miarę dokładnie.. Wtedy dam znać. :)

Posted

Koniecznie postaw malucha pod ścianą-bo mnie zeżre ciekawość. :oops:

Bardzo ładnie wyrasta Ci psisko-i ogon ja się należy stoi i uszaki..

No-ale nasze mają taką urodę już w genach :wink: :wink: :D :D ,więc nie ma co się dziwić.

Posted

Jakoś nie chce mi sie wierzyć w ten mój pomiar.. Chyba musiałam coś źle zrobić..Wyszło mi,ze on ma 63 cm. To chyba mało prawdopodobne... Podstawiłam go pod scianą, przyłożyłam linijkę na wysokości kłębu mniej więcej (tak jak mierzę konie) i zrobiłam kreskę. Potem sprawdziłam miara i tak wyszło. Czy to mozliwe????

Posted

Nie mierz na samym kłębie-raczej nieco za-nie na tym największym wzgórku mięśniowym.

To możliwe-moja Drachmusia w wieku Grafa osiągnęła już swój maxymalny wzrost.

Chłopak jest po prostu duży i tyle.

Picasso w samym kłębie ma 65cm spokojnie-ale tam go p.Jandy nie mierzyła-nieco niżej.

Koniecznie muszę Grafka zobaczyć na żywo.

Posted

Tym razem zmierzyłam go już nawet nie na kłebie a na grzbiecie.. I tak wyszło mi 61 cm. Ale jak już mówiłam pomiar moze zawierać błąd.. poza tym Graf strasznie sie boi tego przystawiania do sciany.. Stoi cały sztywny, chyba troszkę skurczony.. To napewno też nie pomoga w zrobieniu tego dokładnie.. :) Mam jednak nadzieję,ze sie nie pomyliłam za bardzo.. Zalezy mi na tym by Graf był duży.. :)

Posted

Dzieki za dobre słowa o mojej Saruni....buziaczki przyjeła....

Aireedhelien masz wspaniałego piecha....a jak pozuje do zdjęć :wink:

Posted

Alf to przykro mi ale musisz zmienic serwer bo z piwka nie da sie linkowac. zaloz na www.wp.pl lub www.interia.pl.

nie wiem jak na WP ale na interii nie trzeba Windowsa Comandera tylko wrzuca sie zdjecia pojedynczo co przy wiekszej ilosci jest uciazliwe.

ZMIEN SERWER SZYBKO BO CHCEMY ZOBACZYC KILLERA!!!

Posted

Uuu :( zagladam i zagladam na ta moja poczte i nic.. pustki :-? A tak kcialam zobaczyc Killer'ka.. Alf postaraj sie bardziej :P i dawaj tu jeszcze raz jego zdjecia :D

Posted
Aga, w jakim wieku jest twoja Sarcia?

Sara ma 9 lat...i cos mi sie zdaje , że chyba jest tu najstarsza...ale mogę się mylić :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...