Bodziulka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Gaja = Cudeńka! A Szpila... No, to po prostu Szpila :lol:
Bodziulka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A to teraz trochę Boksia Na spacerku koło domu i po spacerku i na działce wcinam cukiereczka buszujący w trawie Box nie umie pić z brzegu, dlatego przy okazji picia uskutecznia pluskanie :lol: a tu przyswajamy witaminkę D uwaga, nadchodzę! a na koniec trzeba odpocząć ;)
dbsst Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 dzieki dziewczyny za mile ufoslowa ;) Bodziulka super nastrojowe zdjecia :D
Paulina&Gaja Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Bardzo dziekuje :oops: mam jeszcze zdjecia 5 miesiecznej Gaji
sylwiaskalska Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Foty supcio :):):):):):):):):):):) kochany Boksiu
teqquila Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 no to teraz przyszla kolej na Tysona :P przy piwku
Birmanka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Witam, Niestety nie umiemy wklejać zdjęć :/ ... ale mamy za to kilka fotek i chetnie sie pochwalimy :) http://www.fuga12.pupile.com/
Birmanka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Czy to był okrzyk przerażenia ? :wink: Tak, białaski też żyją na tym świecie i mają się świetnie :D
Bodziulka Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Nie, to był okrzyk zachwytu, wręcz euforii :lol: żeby nie powiedzieć podniecenia 8) Słodziutki całuśnik :D Buteleczka :P Mój Box ostatnio spotkał białą boksereczkę w okularach (jak uda się zgrać zdjęcia z telefonu, to pokażę), cóż to była za radość i małe tornado :lol:
Birmanka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Tak Fuga (ta muzyczna a nie do podłóg ;) ) wzbudza zachwyt płci przeciwnej jak każda rasowa blondynka :D Butelki to jej pasja - podejrzewan, że mogłaby całe miasto i okolice wysprzątać z nich tylko ja chyba nie chce mieć tych wszystkich butelek w domu :wink:
sylwiaskalska Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Ja jako wspaniały MOD :D 8) wklejam zdjęcia Birmanki :) Pannica jest extra :)
Bodziulka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 BODZIULKA TROSZECZKE POMNIEJSZ ZDJATKA :) MODZIK SYLWIA Oops... znowu się zapędziłam :D Proponuję napisać petycję o zniesienie ustalonych rozmiarów na zdjęcia dla działu bokserów - te psy powinno się oglądać w jak największym rozmiarze :wink: Dziś Box ma 12 lat, 7 miesięcy i 10 dni 8) Oto mój światowy Bodzio, w Kazimierzu na wale ogląda statki Butelesia!!!! Hehehe Nadchodzę! Oto Białaskowa koleżanka w okularach 8) Mogłoby się wydawać, że taki stateczny piesek przywita się z koleżanką, pomerda ogongiem i pójdzie dalej... Ale nie, bokser babie nie przepuści :lol: Jeszcze mam ślady ich warjactw na nodze :-? A oto już końcowa faza zabawy Niestety, miałam wtedy tylko aparat w telefonie, a on jakiś kopnięty jest :( (jakość kiepska i ilość nieduża :-? ) A oto najnowsza moda - tak się teraz nosi stolyca :lol:
Birmanka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Skladam serdeczne podziekowania za wklejenie moich fotek szanowny MOD'zie :D A Bodzio sympatyczny - chyba już staruszek jak sądze po siwej mordeczce ? Biała okularnica też fajna :D Wszystkie boksie są słodkie i jeden to stanowczo za mało ! :(
Magda-Amir Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 jaaaaa ale śliczniasty ten białasek Birmanka :angel: :angel: u mnie na osiedlu jeden a w sumie to jedna chodzi :D
Birmanka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 :D Szczerze mówiąc nie wyobrażałam sobie białego boksera nigdy (wcześniej miałam pręgowane) ... i jak Fuga zawitała w moim domu 9 lat temu zastanawiałam się tylko co to z niej wyrośnie, i jestem całkiem zadowolona :D W mojej okolicy tylko Fuga jest biała a w mieście to osobiście wiem jeszcze o 3 białych, ale oczywiście nie tak ślicznych jak moja Funia 8)
Bodziulka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Właśnie ostatnio zauważyłam, że białasków jest więcej, i to nie albinosków, ale białasków (z dodatkami), za to maleje liczba pręgusiów :cry: na to konto szerzy się 'plaga' :lol: żółtych, a raczej brązowawych :o Po Fudze nie widać jej wieku, może właśnie dlatego, że jest biała.
sylwiaskalska Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Dokładnie u pregusków chyba najbardziej widac wiek mój chociaż ma dopiero 5 lat to siwieje już mu mordka Tekila z jedym uchem ;)
Bodziulka Posted August 25, 2005 Posted August 25, 2005 Oh, jak siem patrzem :wink: ! Sama słodycz - przez te psy się cukrzycy nabawię :lol:
Cimi Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No jutro wkleję swojej zdjęcia. I jeszcze z wystawy(Racibórz) , może trafię na boksy więc obfotografuję :lol:
Ewkaa Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 piękne ten zdjęcia boksiów....jak się tylko naucze wklejac dorzuce jeszcze moje :roll:
Recommended Posts