Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to teraz trochę Boksia

Na spacerku koło domu

i po spacerku

i na działce
wcinam cukiereczka

buszujący w trawie

Box nie umie pić z brzegu, dlatego przy okazji picia uskutecznia pluskanie :lol:

a tu przyswajamy witaminkę D

uwaga, nadchodzę!

a na koniec trzeba odpocząć ;)

Posted

Nie, to był okrzyk zachwytu, wręcz euforii :lol: żeby nie powiedzieć podniecenia 8) Słodziutki całuśnik :D

Buteleczka :P

Mój Box ostatnio spotkał białą boksereczkę w okularach (jak uda się zgrać zdjęcia z telefonu, to pokażę), cóż to była za radość i małe tornado :lol:

Posted

Tak Fuga (ta muzyczna a nie do podłóg ;) ) wzbudza zachwyt płci przeciwnej jak każda rasowa blondynka :D Butelki to jej pasja - podejrzewan, że mogłaby całe miasto i okolice wysprzątać z nich tylko ja chyba nie chce mieć tych wszystkich butelek w domu :wink:

Posted

BODZIULKA TROSZECZKE POMNIEJSZ ZDJATKA :) MODZIK SYLWIA
Oops... znowu się zapędziłam :D Proponuję napisać petycję o zniesienie ustalonych rozmiarów na zdjęcia dla działu bokserów - te psy powinno się oglądać w jak największym rozmiarze :wink:

Dziś Box ma 12 lat, 7 miesięcy i 10 dni 8)

Oto mój światowy Bodzio, w Kazimierzu na wale ogląda statki

Butelesia!!!!

Hehehe

Nadchodzę!

Oto Białaskowa koleżanka w okularach 8)

Mogłoby się wydawać, że taki stateczny piesek przywita się z koleżanką, pomerda ogongiem i pójdzie dalej... Ale nie, bokser babie nie przepuści :lol: Jeszcze mam ślady ich warjactw na nodze :-?
A oto już końcowa faza zabawy

Niestety, miałam wtedy tylko aparat w telefonie, a on jakiś kopnięty jest :( (jakość kiepska i ilość nieduża :-? )

A oto najnowsza moda - tak się teraz nosi stolyca :lol:

Posted

Skladam serdeczne podziekowania za wklejenie moich fotek szanowny MOD'zie :D

A Bodzio sympatyczny - chyba już staruszek jak sądze po siwej mordeczce ? Biała okularnica też fajna :D Wszystkie boksie są słodkie i jeden to stanowczo za mało ! :(

Posted

:D Szczerze mówiąc nie wyobrażałam sobie białego boksera nigdy (wcześniej miałam pręgowane) ... i jak Fuga zawitała w moim domu 9 lat temu zastanawiałam się tylko co to z niej wyrośnie, i jestem całkiem zadowolona :D W mojej okolicy tylko Fuga jest biała a w mieście to osobiście wiem jeszcze o 3 białych, ale oczywiście nie tak ślicznych jak moja Funia 8)

Posted

Właśnie ostatnio zauważyłam, że białasków jest więcej, i to nie albinosków, ale białasków (z dodatkami), za to maleje liczba pręgusiów :cry: na to konto szerzy się 'plaga' :lol: żółtych, a raczej brązowawych :o

Po Fudze nie widać jej wieku, może właśnie dlatego, że jest biała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...