CHI Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Ja się dziwię, że Ty się dziwisz :wink: W końcu Atak ma to po tatusiu Diuku, "mlecznej babci" Ostrodze i całej badzie.... I zagadka: ile psów jest na zdjęciu? :wink:
CHI Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 sorry wyszło podwójnie - coś komp mi się buntuje..
Paweł&Fabian Posted November 19, 2004 Posted November 19, 2004 Jak spojrzałem na pierwsza fotkę nie widząc odpowiedzi to też pomyślałęm że 4 bo tam klapioczki widać z tyłu:)
MariaMag Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Dzisiaj zarządziłam pranie skór. A oto kilka fotek. Najpierw Xara: lubi wodę :D chociaż w wannie nie czuje się najlepiej :lol: no i po kąpieli
MariaMag Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Potem przyszła kolej na Ataka. I się zaczęło... ten NIE lubi się kąpać :evilbat: niestety :evil: a może jednak :wink: za to przy wycieraniu był w siódmym niebie :lol: A jak to jest u Was ?? p.s. cała historia prania skór zostanie zamieszczona na stronie. Zapraszam :D
mrowka Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 CHi jak ja Ci zazdroszcze takiej gromadki!! :oops: bokser i bullterier mhhh jeszcze dog niemiecki i juz mieszkam u Ciebie :lol: :wink: Ah chcialabym kiedys miec taki trojkacik albo chociaz parke :roll: :wink: Hahaha Xara na 2 fotce w wannie pieknie wyglada! Atakowi na wersalce tylko pilota do tv brakuje! A w wannie tez bosko wyglada! 8) Te fafelki takie kochane... :angel: Zapomnialam.. :oops: U nas kapiel wyglada okropnie. Drzwi do lazieki obowiazkowo zamkniete chyba ze chcemy miec sciany i podloge "umyta" ;) I oczywiscie kapiel na Mejku sie nie konczy przy okazji wszyscy co sa w laziece skorzystaja chcac lub nie chcac :wink:
Abi Posted November 20, 2004 Posted November 20, 2004 Bazyli "kocha" kapiel tak jak Atak, za to wycieranie ... marzenie prawdziwego boksera :D . On nawet odroznia slowa - kapielucha i wycierucha, jak wracam z mokrego spaceru i mowie mu o kapieli kurczy sie i trzesie, a na slowo wycierucha reaguje euforia - glupol :wink: :D .
bartek_yo Posted November 21, 2004 Posted November 21, 2004 o zesz kurde dbsst jaka twoja szpilka do mojej kory podobna......normalnie strasznie !!! oczywiscie piekna psina 8)
dbsst Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 o zesz kurde dbsst jaka twoja szpilka do mojej kory podobna......normalnie strasznie !!! oczywiscie piekna psina 8) hahah oczywiscie 8) mowilam ze moja Szpila to chyba sie sklonowala ;) MariaMag nie masz serca tak psa kapiela katowac hahaha szczesliwy to on tak srednie byl hihi extra foty hihi CHI ladnie to tak nie boksie kamuflowac w wyrku ;)
MariaMag Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 dbsst, szkoda, że nie widziałaś, jak Atak się kąpał w czasie powodzi w 2001 roku... nie mowiłabyś teraz, że tego nie lubi :lol: on po prostu nie lubi wanny :wink: a poza tym to woda, to jego żywioł
dbsst Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 dbsst,szkoda, że nie widziałaś, jak Atak się kąpał w czasie powodzi w 2001 roku... nie mowiłabyś teraz, że tego nie lubi :lol: on po prostu nie lubi wanny :wink: a poza tym to woda, to jego żywioł kurna tez zaluje nie masz pewnie zdjec ;) A tu Szpila plywa hihi jesli ktos chce ogladac plywackie sztuczki Szpili musi tam poszperac bo omna jest na dole ;)
MariaMag Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 dbsst, zdjęć niestety nie mam z czasów powodzi, bo ie pływający pies był nam wtedy w głowie :lol: Ale jak sobie przypomnę, jak Atak potem "pachniał" ... Musieliśmy mu potem robić prysznic na dworze, bo mama nie chciała go wpuścić do domu :D Drugi raz się wykąpał na jeziorze zaporowym w pilchowicach koło Jelonki. przyprawił mnie wtedy prawie o zawał. :evilbat: Poleciał pędem do jeziora (ostro w dół), prosto przez pomost i zatrzymał się jakieś półtora metra dalej zdziwiony, że po wodzie nie da się biegać :evil: Ja na to w te pędy za nim na pomost i już miałam skakać bo nie było go widać ładną chwile, a tem się wynurza jak łódź podwodna, ksztusi się i prycha i zamias płynąć do brzegu to się chce wdrapać na pomost, z którego przed chwilą skoczył 8) To był materiał nie na zdjęcia, tylko na film. Ale kto by wtedy pomyślał, że pies w ten sposób zareaguje na widok wody ??? :roll:
CHI Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Zdjęcie pierwsze pokazuje jak wyglądałby bokser, gdyby miał postawione uszy (nie cięte! :D :wink: ) a drugie przy okazji :wink: a i jeszcze "inna twarz" zwycięzcy Europy'00 Pozdrawiam CHI
Slizer Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 To ja tez pokaze zdjęcia mojego Rockiego :P Drapu :P Nie chcial zdjęcia :evilbat: Żabka :P Troche przerazony A tutaj z moim drugim psem shih-tzu Pajper To zdjęcie jest troche zaduze bo nie chcialo mi sie pomniejszac :wink:
Aireedhelien Posted December 1, 2004 Author Posted December 1, 2004 To zdjęcie jest troche zaduze bo nie chcialo mi sie pomniejszac :wink: zdjecia maja byc 500X500. zmien wielkosc bo sylwa je wywali i zostawi tylko linki ;) psinka cudna. prawie jak moja rosi. CHI widze ze japantera ostro cwiczy w domu ;) jeujeju wklejaj wiecej jej zdjec bo sie napatrzec nie moge - ja tez chce takiego boksika!!!
dbsst Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 jakie ciudenko ja poprosze o jeszcze wiecej fot :D Chi ciete uszka wypas :lol:
sylwiaskalska Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 To zdjęcie jest troche zaduze bo nie chcialo mi sie pomniejszac :wink: zdjecia maja byc 500X500. zmien wielkosc bo sylwa je wywali i zostawi tylko linki ;) psinka cudna. prawie jak moja rosi. CHI widze ze japantera ostro cwiczy w domu ;) jeujeju wklejaj wiecej jej zdjec bo sie napatrzec nie moge - ja tez chce takiego boksika!!! Aireedhelien dobra uwaga :) - Bo Sylwia przyjdzie i zrobi porządeczek ze zdjęciami 8) :D No troche nie pisałam ale mam oko na was :) hihi Niedługo postaram sie wkleić mojego szkraba a co do zdjęć to super, kurka zeby mój tak przez koło umiał skakać ostatnio go uczyłam ale poniosłam totalną porażkę. Co do Rockiego świetny szkrab :)
dbsst Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 jeshu jam siem zakoffala :D wiecej plizzzzzzzzzzzz :D
MariaMag Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Trochę to trwało, ale na reszcie zapraszam na moją stronę do galerii zdjęć z kąpieli Xary i Ataka :wink: Miałam znowu ubaw oglądając te fokti. :lol: A oto adresik http://republika.pl/elendir/kapiel.html ps. Na śmierć zapomniałam. Slizer śliczne jest to Twoje pręgowane maleństwo :baby:
Recommended Posts