Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja się dziwię, że Ty się dziwisz :wink:

W końcu Atak ma to po tatusiu Diuku, "mlecznej babci" Ostrodze i całej badzie....

I zagadka: ile psów jest na zdjęciu? :wink:

18_lozko.jpg

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potem przyszła kolej na Ataka. I się zaczęło...

PICT0339.jpg

ten NIE lubi się kąpać :evilbat:

PICT0340.jpg

niestety :evil:

PICT0356.jpg

a może jednak :wink:

PICT0375.jpg

za to przy wycieraniu był w siódmym niebie :lol:

A jak to jest u Was ??

p.s. cała historia prania skór zostanie zamieszczona na stronie. Zapraszam :D

Posted

CHi jak ja Ci zazdroszcze takiej gromadki!! :oops: bokser i bullterier mhhh jeszcze dog niemiecki i juz mieszkam u Ciebie :lol: :wink: Ah chcialabym kiedys miec taki trojkacik albo chociaz parke :roll: :wink:

Hahaha Xara na 2 fotce w wannie pieknie wyglada! Atakowi na wersalce tylko pilota do tv brakuje! A w wannie tez bosko wyglada! 8) Te fafelki takie kochane... :angel:

Zapomnialam.. :oops:

U nas kapiel wyglada okropnie. Drzwi do lazieki obowiazkowo zamkniete chyba ze chcemy miec sciany i podloge "umyta" ;) I oczywiscie kapiel na Mejku sie nie konczy przy okazji wszyscy co sa w laziece skorzystaja chcac lub nie chcac :wink:

Posted

Bazyli "kocha" kapiel tak jak Atak, za to wycieranie ... marzenie prawdziwego boksera :D .

On nawet odroznia slowa - kapielucha i wycierucha, jak wracam z mokrego spaceru i mowie mu o kapieli kurczy sie i trzesie, a na slowo wycierucha reaguje euforia - glupol :wink: :D .

Posted
o zesz kurde dbsst jaka twoja szpilka do mojej kory podobna......normalnie strasznie !!! oczywiscie piekna psina 8)

hahah oczywiscie 8) mowilam ze moja Szpila to chyba sie sklonowala ;)

MariaMag nie masz serca tak psa kapiela katowac hahaha szczesliwy to on tak srednie byl hihi extra foty

hihi CHI ladnie to tak nie boksie kamuflowac w wyrku ;)

Posted

dbsst,

szkoda, że nie widziałaś, jak Atak się kąpał w czasie powodzi w 2001 roku...

nie mowiłabyś teraz, że tego nie lubi :lol: on po prostu nie lubi wanny :wink:

a poza tym to woda, to jego żywioł

Posted
dbsst,

szkoda, że nie widziałaś, jak Atak się kąpał w czasie powodzi w 2001 roku...

nie mowiłabyś teraz, że tego nie lubi :lol: on po prostu nie lubi wanny :wink:

a poza tym to woda, to jego żywioł

kurna tez zaluje nie masz pewnie zdjec ;)

A tu Szpila plywa hihi

jesli ktos chce ogladac plywackie sztuczki Szpili musi tam poszperac bo omna jest na dole ;)

Posted

dbsst,

zdjęć niestety nie mam z czasów powodzi, bo ie pływający pies był nam wtedy w głowie :lol: Ale jak sobie przypomnę, jak Atak potem "pachniał" ...

Musieliśmy mu potem robić prysznic na dworze, bo mama nie chciała go wpuścić do domu :D

Drugi raz się wykąpał na jeziorze zaporowym w pilchowicach koło Jelonki. przyprawił mnie wtedy prawie o zawał. :evilbat: Poleciał pędem do jeziora (ostro w dół), prosto przez pomost i zatrzymał się jakieś półtora metra dalej zdziwiony, że po wodzie nie da się biegać :evil: Ja na to w te pędy za nim na pomost i już miałam skakać bo nie było go widać ładną chwile, a tem się wynurza jak łódź podwodna, ksztusi się i prycha i zamias płynąć do brzegu to się chce wdrapać na pomost, z którego przed chwilą skoczył 8)

To był materiał nie na zdjęcia, tylko na film. Ale kto by wtedy pomyślał, że pies w ten sposób zareaguje na widok wody ??? :roll:

Posted

Zdjęcie pierwsze pokazuje jak wyglądałby bokser, gdyby miał postawione uszy (nie cięte! :D :wink: )

fufu_kolo_dom.jpg

a drugie przy okazji :wink:

fufu_tun_m.jpg

a i jeszcze "inna twarz" zwycięzcy Europy'00

ag_diuk3.jpg

Pozdrawiam

CHI

Posted

To ja tez pokaze zdjęcia mojego Rockiego :P

1.jpg Drapu :P

2.jpg Nie chcial zdjęcia :evilbat:

3.jpg Żabka :P

4.jpg Troche przerazony

6.jpg A tutaj z moim drugim psem shih-tzu Pajper

5.jpg To zdjęcie jest troche zaduze bo nie chcialo mi sie pomniejszac :wink:

Posted
To zdjęcie jest troche zaduze bo nie chcialo mi sie pomniejszac :wink:

zdjecia maja byc 500X500. zmien wielkosc bo sylwa je wywali i zostawi tylko linki ;)

psinka cudna. prawie jak moja rosi.

CHI widze ze japantera ostro cwiczy w domu ;)

jeujeju wklejaj wiecej jej zdjec bo sie napatrzec nie moge - ja tez chce takiego boksika!!!

Posted
To zdjęcie jest troche zaduze bo nie chcialo mi sie pomniejszac :wink:

zdjecia maja byc 500X500. zmien wielkosc bo sylwa je wywali i zostawi tylko linki ;)

psinka cudna. prawie jak moja rosi.

CHI widze ze japantera ostro cwiczy w domu ;)

jeujeju wklejaj wiecej jej zdjec bo sie napatrzec nie moge - ja tez chce takiego boksika!!!

Aireedhelien dobra uwaga :) - Bo Sylwia przyjdzie i zrobi porządeczek ze zdjęciami 8) :D

No troche nie pisałam ale mam oko na was :) hihi Niedługo postaram sie wkleić mojego szkraba a co do zdjęć to super, kurka zeby mój tak przez koło umiał skakać ostatnio go uczyłam ale poniosłam totalną porażkę.

Co do Rockiego świetny szkrab :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...