Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

la_pegaza napisał(a):
oglądałam ostatnio dzieciaki po Calvadosie na ich stronie :lol:

Calvados owszem pochodzi z BOx Star,ale nie jest w Box Starze,Ty oglądałaś dzieci hodowli Medison.trochę to skomplikowane,ja już na szczęście ogarniam.Po Calvadosie też brałam pod uwagę,a białe znaczenia przeważyły za Con Amore.

Tak musimy się koniecznie spotkać,czyżby w Parku za pętlą tramwajową?A Ty jesteś obecnie dumną właścicielką 2 boksiów?Czy jeden w Poznianiu,a drugi we Wrocławiu?:loveu:.

Posted

niki_ill napisał(a):
To i ja sie pochwale, ze mam suczke po Con Amore wlasnie. Bardzo cenie te hodowle :)

Pozdrawiam

O ! A szanowna mamusia z jakiej hodowli? Który z Twoich dwóch to mojej prawie-siostra?Pozdrawiam

Posted

O ! A szanowna mamusia z jakiej hodowli? Który z Twoich dwóch to mojej prawie-siostra?Pozdrawiam

Szanowna mamusia to ZEA Walba, a moja psinka po Bunku (czytaj Con Amore), to AIDA WAlba.

to to ponizej ;);) :diabloti:

Witamy przyrodnia siostre :multi:

Posted

Czyżby jakieś sukcesy wystawowe też były?

Bywamy rzadko na wystawach, najczesciej, jak jakas jest w poblizu. Ostatnia zaliczylismy w sierpniu. Miedzynarodowa w Sopocie. Nera zajela 3 miejsce, brazowy medal i ocene doskonala w swojej klasie posredniej. :multi:
Jednak tak ogolnie to nei przykladamy do wystaw duzej wagi, traktujemy je jak zabawe i okazje do poznania nowych bokseromaniakow:razz:
Twoja suczka bardzo ladna jest, zamierzasz wystawiac?
A co do Bunka, to bardzo ladny pies, ma cos chlopak w sobie :D Podoba tez mi sie Calvados i Nelson z Box=Starow.

Pozdrawiam

A to fotka z Sopotu wlasnie::razz:

Posted

[quote name='szmaja']Jeszcze Wam pokażę, ale nic Bluzie nie mówcie, bo jej o zgodę nie pytałam :D

Pięknisia bokserzyca.I hantelki też lubi.....:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...