Bodziulka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Aganiok napisał(a):skórę się fajnie żuje :cool1: :diabloti: a gąbkę z kanap fajnie drze i rozrzuca :evil_lol:
Imbirka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 moje łóżko też jest nadgryzione, no ale nie tak jak ta kanapa:evil_lol: chyba szybciej wróciłam do domu i nie miał czasu na dokończenie dzieła:evil_lol:
Aganiok Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 bo nie miał do pomocy małego kudłacza :evil_lol:
Imbirka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Imbir nie potrzebóje pomocy, sam jest bardzo zdolnym pieskiem:evil_lol: ma ksywe Imbir-Demolka:evil_lol:
AśkaK Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Bodziulka'] Jeszcze jedno zdjęcie, a będzie z Tobą źle :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Dziadzio piękny!!! I ma galerię nareszcie!!!:multi: :p :loveu:
Birmanka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 My też się w końcu galeri dorobiłyśmy :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31517 zapraszamy serdecznie :lol:
Birmanka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Kto mnie obudził :mad: słodki taki staruszek faflunek :loveu: ... siwizna dodaje mu takiej szlachetności :cool3: aż bym chciała, żeby Blondyna osiwiała, ale to nie możliwe ...:roll:
Bodziulka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 aż bym chciała, żeby Blondyna osiwiała, ale to nie możliwe ...:roll: :evil_lol: :lol: :lol: ale masz wymagania ;)
Birmanka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 no tak :loveu: w końcu zawsze możemy "niepotrzebne" fragmenty pomalować czy ja wiem ... hmmm na żółto może ?? ;) no i te potrzebe będą prawie jak siwe ... tam możnaby walnąć hmmm kolor gołębi ?? :lol:
Dinho Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Lubie jak sie boksery 'smieja', tzn. maja otwarte pyszczki :D. BTW. Ja za rok moja tez wezme nad rzeke ;P
Aganiok Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='evaxon']dawno sie tu n iepokazywalysmy :cool3: daaawnoooo...ale panna wyrosła :multi:
e.v.a Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Aganiok napisał(a):daaawnoooo...ale panna wyrosła :multi: :evil_lol: obiecuje ze bede czesciej sie pojawiac:eviltong: Dinho ja to nie wiem jak Tigra przezyje zime bez rzeki:evil_lol: to jej milosc:loveu: :evil_lol:
bonita Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Po prawej z papierami, po lewej bez ;) , a na dokładkę krokodyl :)
Dinho Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Czyjej prawej ? :D Po mojej lewej, rozumiem, że chodzi o boksia, bo od poczatku mi wygladał na 'papierowego' :D
Bodziulka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 a to w ogóle są papierowe świnki? no patrzcie, człowiek się uczy przez całe życie ;) :evil_lol:
bonita Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Bodziulka']a to w ogóle są papierowe świnki? no patrzcie, człowiek się uczy przez całe życie ;) :evil_lol: no a co by nie- mają papierki:evil_lol: ta aczkolwiek papierków ni ma;)
bonita Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Dinho']Czyjej prawej ? :D Po mojej lewej, rozumiem, że chodzi o boksia, bo od poczatku mi wygladał na 'papierowego' :D No chciałam zarcik zrobic, a Wy tak wszystko na poważnie:p. Tak, to ten po lewej ma papierki, ale nie krokodyl:evil_lol:
Bodziulka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Krokodyl nie ma papierka? :crazyeye: :crazyeye: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol:
Dinho Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No co ty nie widzisz ,że krokodyl gumowy ;P
Bodziulka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Dinho napisał(a):No co ty nie widzisz ,że krokodyl gumowy ;P :evil_lol: gumowy czy nie papierek musi mieć ;) :lol:
Charlotte Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witam. Kurcze, jak to jest, że na forum w gruncie rzeczy jestem zarejestrowana tak długo, a nie trafiłam tu jeszcze z moją Figą? ;) Jeśli pozwolicie, w skrócie przedstawię moją bokserzastą i również się nią pochwalę na fotkach ;) Otóż Fi to już 6-letnia boksica, choć z radością muszę przyznać, że na spacerze zawsze pada pytanie, ile to moje szczęście ma miesięcy, nie lat.. Fakt jest faktem, że Figa jest wyjątkowo mała jak na boksera (nie ma papierków niestety). Jak każdy pies tej rasy jest szalona, zawsze wesoła i pełna energii. To pani naszego domu i ogrodu - a najbardziej to przyjaźni się z naszym żółwiem, któremu kradnie cykorię i robi sobie z niego, mała bezczelnica, poduszkę gdy ten jest na wybiegu i grzecznie opala się na słoneczku. A najciekawsze jest to, że pilnuje gada i ma cały czas na niego oko, podczas gdy on ją całkowicie olewa i od lat usiłuje zwiać ze swojej własnoręcznie przez nas wykonanej zagrody ;) Takie ziółko, o! :) A teraz może parę fotek mojego Pyszczydła: Uwielbiam tę fotkę ze względu na światło - widać, jaką fajną Figa ma sierść ;) No i poza tym da się zauważyć, że to żarłok nie z tej ziemi, choć czasem robi sobie dni głodówki.. Patrzcie, jaka jestem duuuża i piękna ;) A ten profil! :cool3: Mój Pyszczek ;) Eee.. Gremlin? :eviltong: A tak pies udowadnia, że jest dłuuuugi i może spać w najprzeróżniejszych pozycjach.. Popołudniowego lenistwa ciąg dalszy..:lol:
Bodziulka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Witamy nowe fafelki! Gremlin jest the best :evil_lol:
amarulka Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Dawno nas nie był :mad::mad: Ale nadrobiiimy....:razz: Siad
Cimi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ło matko Paulina co Ty tu robisz :o? :lol: :eviltong:.
Recommended Posts