Bodziulka Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='dolly'] Wszystko w lesie mnie ciekawi. łłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooooooooooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu:
niki_ill Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Witam Mamy kilka fotek, pochwalimy sie :) NAsz przystojniak Aygo-vel Giguś :) Nerusia pozujaca: Nera wystawowa:) Kolejny portrecik: Malnstwo kieszonkowe, niestety bardzo chore obecnie :( :placz: Trzymajcie kciuki!! Pozdrawiamy Dodam, ze fotki nie sa robione przezemnie, a przez funfele z Boxer Forum- Ewke :) Wielkie dzieki
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 niki_ill co sie Aygusiowi stalo??? Dolly ... masz sliczna sunie:loveu:
anastazja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 moja malenstwa :D Potwory wczoraj przeszly same siebie-bylismy na spacerku....8 godzin!!! :D I niche mi ktos powie, ze boksery szybko sie mecza :evil_lol:
niki_ill Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 niki_ill co sie Aygusiowi stalo??? Evaxon, Aygo dostal zapalenie jelita grubego. Ma wysoka goraczke i krawawienia z ukladu pokarmowego. Obecnie jest na antybiotykach :( Anastazja, Ty lepiej powiedz czym karmisz swojego zoltka. Mojej by si eprzydalo tak wygladac :diabloti:
e.v.a Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 biedny Aygo :shake: trzymamy kciuki za szybki powrot do zdrowia :)
bonita Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Tak trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia AYGUSIA .
Iza i Avanti Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :-o :-o :-o Coś mi się do brzucha przykleiło!
sylwiaskalska Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :-o :-o :-o Coś mi się do brzucha przykleiło! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To dzielny Laluś
dolly Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:
Aganiok Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :-o :-o :-o Coś mi się do brzucha przykleiło! hmmmm Obcy ? :evil_lol: :lol:
Iza i Avanti Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
dbsst Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 kilka Szpilek :lol: Pyzunia kaczka podrywaczka :lol: głowa bez zawiasów :lol: :roll: zjazd z górki na żabe :lol:
Imbirka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 no nie coś niesamowitego, dbsst ty zawsze tak uchwycisz Szpile, że ja się później zatanawiam czy to wogóle jest możliwe:lol:
Aganiok Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :lol: hahaha...no nie mogę, przekrzywiam głowe przed monitorem i nadal nie wiem, jak ona to zrobiła :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :-o
Bodziulka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 tia :hmmmm: Szpila... a co by było, jakby się spotkała Szpila z małym gremlinkiem Tekili ;) :evil_lol: to by dopiero były focie :evil_lol: dziadek Box na działeczce (fotki lepsze jakościowo będą w przyszłym tygodniu ;)) fochy przy jedzeniu Znowu ten ryż... A na śniadanie kiełbaska z ryżem... Ble... A tu Bodziek na jego 2 w życiu legowisku - w stylu "safari" :cool3: - używa go jako punktu obserwacyjnego na werandzie ;) Pilnuję! Idę... Idę z Pańciem na spacer :multi: :cool3: Chcesz jabłuszko? To se zerwij, są tam, na drzewie :evil_lol: Aaaa, nie chcesz jabłuszka, rozumiem...:mad:
sylwiaskalska Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 tia :hmmmm: Szpila... a co by było, jakby się spotkała Szpila z małym gremlinkiem Tekili ;-) :evil_lol: to by dopiero były focie :evil_lol: O tak byłyby extra focie :)
Bodziulka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :lol: szkoda, że są tak daleko od siebie ;) No to jeszcze trochę Bodzia Czemu mnie budzisz? Przecież pilnuję!! A może grzybka :cool3: Apartament z widokiem na bramę ;) Zgadnijcie, gdzie chłepczę wodę? :razz: Mała podpowiedź ;) A to już w samochodzie, jak płynęliśmy promem
Bodziulka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 I fotka z serii "śniadanie w łóżku" :evil_lol:
dolly Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: Piesek wygląda wspaniale, zdjęcia sa bombowe.
Bodziulka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 dolly napisał(a):A gdzie takie grzyby wyrosły w lesie :evil_lol: na lubelszczyźnie ;)
Recommended Posts