Gwenhywar Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witam wszystkich :) jestem juz za chwilę 30-letnią nieszczesliwą nieposiadaczką psa :( . Jestem fanatyczną fanką husky/malamutków. Na otarcie łez otaczam sie pluszakami - jak to tylko możliwe w formie szpiców. Bardzo bym chciała mieć piesa, dużo piesów.. a może i zaprzęg... :Dog_run: a może... a może... na razie mam tylko marzenia i dlatego bardzo chce przebywać wśród ludzi zwariowanych na punkcie tych psów, bo na pewno dowiem się od nich wiele nie tylko o samych psach (bo czytam o nich nieustannie - ale to tylko teoria) ale przede wszystkim o wydarzeniach, wyścigach.. na które bede mogła jeździć, zeby choć jako obserwator sie nimi nacieszyc... a co bedzie dalej czas pokaże. Dlatego bardzo wasz proszę wspomózcie - dajcie mi trochę psiego świata :Help_2: Quote
wiosna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 hej, witam ;) a - jesli mozna ;) - dlaczego pieska nie posiadasz..? jeszcze nie czy sie nie da.. ? Quote
efra-husky Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 witamy Gwenhywar :D Napisz coś więcej, skąd jesteś np. Quote
Gwenhywar Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 :) Rany jak fajnie.. juz sie do mnie ktos odezwal :) dzieki Pieska nie mam - mam nadzieje ze jeszcze nie mam, bo sie nie da, mam male mieszkanie, mieszkam sama, do pracy daleko (a w warszawie to oznacza w moim przypaku godzine drogi w jedna strone) i pracuje dlugo.. przeciez psa nie moge umeczyc tyljko dlatego ze bardzo chcialabym go miec, ale wciaz mam nadzieje ze kiedys moje zycie sie zmieni i bede mogla miec stado zwariowanych psow, w domu z ogromnym ogrodem i lasem do hasania... chialoby sie tak bardzo... Zawsze bylam chora na punkcie psow, a od kilku juz lat sprecyzowalam swoje uczucia i wielbie zaprzegowce, dlatego tak bardzo chcialabym pozac choc troche zucie z nimi zwiazane... Quote
Drabster Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 To najważniejsze już jest Maszerka tylko jeszcze musi upaść na głowe zupełnie zmienić prace wyprowadzić sie na wieś i mieć 10 Hasiorów :D A reszta sie jakos potoczy :Dog_run: Quote
Gwenhywar Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 Jesli tylko powiesz mi na jaka prace mam zmienic obecna, to natychmiast padam na glowe :), zaciagam jakiegos faceta do lasu, na wies, biore hasiory pod pache i tak dalej.. i zyli dlugo i szczesliwie :) Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witaj Gwenhywar! :wink: Witaj w gronie ...dogomaniaków :lol: :) Pozdrawiam Quote
Śnieżna-Rakieta Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Witam serdecznie!:D Mam nadzieję, że spełni się Twoje Marzenie. Pozdrawiam. Quote
wiosna Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 no, to faktycznie pod wzgledem psow - nieciekawie. ale ja sie podpisuje wszystkimi naszymi lapami pod tym, zebyz szybko zmieniala prace, kupila ta chate z lasem i w lesie, i juz - pieski czekaja.. :) Quote
Savannah Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 wiosna napisał(a):no, to faktycznie pod wzgledem psow - nieciekawie. ale ja sie podpisuje wszystkimi naszymi lapami pod tym, zebyz szybko zmieniala prace, kupila ta chate z lasem i w lesie, i juz - pieski czekaja.. :) i jeszcze z jakimś facetem ( Gwenhywar już o tym wspomniała 8) :wink: ) :lol: Pzdr Quote
Gwenhywar Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 ehhh, zeby tylko marzenia i zyczenia sie spelnialy.... bylabym przeszczesliwa :) Quote
Monika R. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 ze stolicy jestes czy okolic??? 8) bo sie nie moge dowiedziec :wink: jasli mozna Quote
Gwenhywar Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Mozna, jak najbardziej :) Dla jednych jestem z Warszawy (to dla tych co sa spoza niej), a dla innych - tych co mieszkaja w centrum jestem z okolic Lublina.. A tak na prawde to mieszkam w Warszawie, ale bardziej na jej obrzezach... :D Quote
Piotr45 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Bądź dobrej myśli my w październiku 2003 też marzyliśmy o SH a czerwcu2004 już go mieliśmy aw październiku 2005 mamy już drugiego.Nigdy nie wiadomo co los przyniesie . trzeba tylko BARDZO CHCIEC Quote
Gwenhywar Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 To racja Zdaje sie na los i BARDZO BARDZO CHCE :D Quote
wiosna Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no.. ..a czasem losowi trzeba pomoc - ja wlasnie nakombinowalam sie strasznie, ale sie udalo.. a jak mowisz, ze mieszkasz na obzezu miasta... to juz tylko kwestia tej pracy - do dziela :D Quote
Gwenhywar Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Zgadza sie, na obrzezach miasta.. ale to za malo - mam na mysli moje mieszkanie, nie jestem bogaczem i mam tycia kawalerke...a zamkniecie w niej tak energicznego zwierzaka jest okrucienstwem... :cry: opowiedz jak sie nakombinowalas.. podnies na duchu .... plizzzz Quote
wiosna Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 z tego ostatniego kombinowania w ostatnecznie wyszlo tyle, ze wczoraj przywiozlam malego, chudego i wystraszonego haszczka ze schroniska.. 8) kombinowac trzeba bylo o tyme, ze mieszkam z rodzicami, a ci niestety nie podzielaja mojej pasji psiej - stanelo na tym, ze 'znalazlam go blakajacego sie po miescie' 8) no i narazie pieska oswajam, bo nie podchodzi do ludzi. a haszczak w malym mieszkaniu..? to nie jest problem, jesli tylko masz czas, zeby troche go wybiegac i troche z nim 'pomieszkac' ;) ale - juz nie bede kusic, bo powiesz pozniej, ze to przeze mnie rzucilas prace 8) Quote
Gwenhywar Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Przede wszystkim gratulacje za podjecie decyzji Szczesciaz z tego malca :) oby jak najpredzej wrocil do formy widzisz, ja mysle o tym, ze w dzisiejszych czasach trudno znalezc prace o stalych godzinach, gdzie powiedza pracujesz od tej do tej i wiecej nie, a sasiedzi tez niekoniecznie maja ochote podjac wyzwanie wyprowadzenia psa w ciagu dnia na to zwykle siusiu.. wiec trzymac go nawet gdybym zmienila prace 8 godz w zamknieciu... nie mam sumienia Quote
Recommended Posts