Marka Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Bodziulka']przez te najbliższe 10 dni, gdyby jeszcze u Was została (coś czuję, że tak będzie :lol: ) Bodziulka - Ty nie bądź taka cwana - zgadłaś! :lol: Ustaliłyśmy z Panią Asią, że przeprowadzka Myszki nastąpi za 10 dni - bo ona już ładnie się nauczyła wychodzić na siusianie, a w W-wie by nie mogła - więc nie chcemy jej w łebku mącić - że raz może na podłogę, a innym razem znów nie może :hmmmm: Pytanie tylko - czy ja ją za te 10 dni jeszcze zechcę oddać... :wink: :lol: Quote
Bodziulka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 [quote name='Marka'] Pytanie tylko - czy ja ją za te 10 dni jeszcze zechcę oddać... :wink: :lol: :hmmmm: Quote
AśkaK Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 hihihi, no tak czułam że zostanie! :lol: Swoją drogą to Mareczka baaardzo sprytny, wiarygodny i poważny pretekst ma w obronie. hehehi, ciocia Marka chyba wpadła jak śliwka w kompot :lol: Quote
tanitka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Marko, nie wygłupiaj się i rób wolne miejsce w domu. Myszka ma zaklepany dom i żadne spojrzenia już nie pomogą!!! :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Marka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 oj, nie pomogą, nie pomogą... no bo domowników jest trzech - ja, TZ i Kola (Beny nie jest domownikiem, bo śpi w budzie - choć jest członkiem rodziny oczywiście :D ) - no i w głosowaniu domowników zostaje czy nie tylko ja jestem ZA - a TZ z Kolą założyli niezłomną koalicję i są PRZECIW... Beny jako członek rodziny jest ZA - ale ze swojej budy też ją wygonił - więc niestety... :( :wink: :) Quote
tanitka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 No to kiedy rozstanie :cry: :wink: ?? Quote
Marka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 pewnie w najbliższy weekend... buuuuu... :cry: :wink: Quote
Bodziulka Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 a ja chyba się domyślam, gdzie Marka ma zamiar zwiać, żeby Myszki nie oddawać ;) Quote
Marka Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 Bodziulka napisał(a):a ja chyba się domyślam, gdzie Marka ma zamiar zwiać, żeby Myszki nie oddawać ;) ??? Quote
Bodziulka Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Marka napisał(a):Bodziulka napisał(a):a ja chyba się domyślam, gdzie Marka ma zamiar zwiać, żeby Myszki nie oddawać ;) ??? :lol: Jak ma być na zachód, i gdzieś, gdzi lubią psy... to penie masz już zarezerwowane miejsce u Pajuni ;) Quote
Marka Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 aaa! faktycznie - nie wpadłam na to, że Pajunia mogłaby Myszkę razem za mną adoptować :wink: :lol: [quote name='gdgt']marko, nie chciałabyś drugiej myszki? czy ja bym chciała? - nie potwierdzam i nie zaprzeczam :wink: - ale TZ - na pewno by nie chciał... Quote
esperanza Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Pozdrowienia dla Myszki. :wink: Niech szybciutko zmyka do domu :D Quote
AśkaK Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='Marka']- ale TZ - na pewno by nie chciał... ach, ci mężczyźni! :roll: :silly: Jednak dobrze że są, bo pewnie każda już dawno by była zapsiona ponad wszelkie rozsądne granice. :lol: Quote
Bodziulka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 To nie Mysz! To Potffur!! Zrobiłabym fotki swoich rąk, ale i tak byśnie nie uwierzyli, że takie maleństwo potrafi wyrzeźbić takie "ścieżki" na dłoniach :lol:To nietoperzowate stworzenie ma ogromną siłę i jak dopadnie człowieka, to nie da żyć... ja z nią byłam jakąś godzinkę, i nie dziwię się minie TZ'a Marki gdy ta zaczyna go szarpać ;-) hehe Mała Wariatka :lol: Jak już cos dopadnie, to nie ma zmiłuj ;) Jak dopadła moje włosy, to też nie było :-? :lol: A jej uszy to juz kosmos! Jak stoja, wywijają się, czy zaginają :lol: Ale tak ładnie siada :-D Quote
Marka Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Niespodziewanie dla nas, Pani, która miała wziąć Myszkę po okresie jej kwarantanny, zrezygnowała z jej adopcji... No cóż - to się zdarza - szkoda tylko, że straciliśmy dwa tygodnie, w czasie których mogliśmy szukać jej innego domu - psiak dorasta i lepiej by było, gdyby dorastał już w swoim docelowym domu... :-( No ale nic - po Świętach zaczynamy akcję od nowa (teraz jej zbyt duże ryzyko, że mogłaby się stać "świątecznym prezentem"). A tak wygląda już prawie 5-miesięczna Myszka :-D prawda, że to najpiękniej skundlony jamnik, jakiego można sobie wyobrazić? :-D Myszka jest dzielnym psiaczkiem i z braku psich kompanów do zabawy (nasze "sztywniaki" obchodzą ją łukiem) - chętnie bawi się sama :lol: nie przeraża jej chłód i chętnie biega sobie po śniegu lub uważnie słucha na spacerkach ogłosów innych psów w okolicy Myszka kocha wszystkich bez wyjątku ludzi (ostatnio był u nas Pan Monter od satelity i Myszka za wszelką cenę chciała mu wejść na kolanka ;-) ), ale niestety - z powodu konieczności jej izolacji w czasie choroby - boi się obcych psów :-( Fajnie by było, gdyby trafiła od domu z jakimś sympatycznym psiakiem, który chciałby się z nią bawić (albo do kogoś, kto ma w sąsiedztwie fajne psiaki, z którymi Myszka mogłaby się zaprzyjaźnić). Tak więc MYSZKA SZUKA DOMU ! Quote
Bodziulka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Z jednej strony szkoda, z drugiej może lepiej, że nie trafiła do domu, w którym by się szybko znudziła... Mycha jest na prawdę bardzo fajną wariatką ;) Może ktoś chce pozbawić energii rozbrykanych dzieci ;) - Mycha w tym na pewno pomoże :lol: Quote
esperanza Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Piękna jest Myszka, a ten właściwy dom szybko się znajdzie, bo mała ba w sobie niesamowity urok :loveu: a pani ktora sie rozmyśliła :nonono2: Cóz lepiej teraz, niz po zabraniu Myszki do siebie. Quote
gdgt Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Marka napisał(a):Niespodziewanie dla nas, Pani, która miała wziąć Myszkę po okresie jej kwarantanny, zrezygnowała z jej adopcji... a ja mysle ze jest taki ktos kto sie cieszy... Quote
Marka Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 gdgt napisał(a):a ja mysle ze jest taki ktos kto sie cieszy... taaa, mój TZ... :nonono2: Quote
Bodziulka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Marka napisał(a):taaa, mój TZ... :nonono2: Nawet nie muszę sobie wyobrażać jego miny ;) Kto chce małą szaloną wielkouszastą Mysz polującą na słonie?:eating: Quote
Marka Posted January 2, 2006 Author Posted January 2, 2006 Myszka uwielbia śnieg (kica w nim jak zając, bo mamy wiącej śniegu niż ona wysokości ;) ) Ostatnio znowu nic nie wyszło z kolejnego domku dla niej - mam nadzieję, że już niedługo sprawdzi się zasada do "3 razy sztuka" ;) - bo w końcu ja nie mam jakiś niemożliwych wymagań - po prostu Myszka ma być dla swojej Pańci ukochanym pieseczkiem - i tyle ;) Quote
Bodziulka Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 Więcej Fotek!! Więcej Fotek!!:evillaug: Quote
AśkaK Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 O tak, więcej!!!:evil_lol: A ja tak troszkę czułam że Mysza do tej pani nie trafi, babska intuicja!;) Pani niech żałuje, a Mycha tym razem ("do trzech razy sztuka") na pewno przyciągnię TĄ osobę. Quote
Recommended Posts