Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ja bym była farciara, gdyby nie moja wczorajsza skleroza i jeszcze bym osobiście znała Rudaska ;)

Jeszcze będzie okazja Bodziu, na pewno. :)

Ależ ta Mareczka ma ręce pełne roboty, po takim "wkładzie pracy" w Myszkę znajdzie jej najlepszy dom pod słońcem - inny nie będzie wchodził w grę. :wink:

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Weganka, czy cóś? :o

a jak! :D skoro jej pańcia to wegetarianka - mała bierze przykład! :wink: :lol:

a tak poważniej to się zastanawiam, co ci producenci dodają do tych karm dla szczeniąt, że w ciągu miesiąca z maleńkiej Myszki zrobiła się już taka duża MYSZ! :wink: :lol:

Esperanza - dziękujemy za głaski! :P

Jutro jedziemy z małą do weta - mam nadzieję, że już będzie można ją zaszczepić, a potem... do nowego domku! (mam nadzieję, że taki znajdziemy :) )

Posted

Marka napisał(a):

a tak poważniej to się zastanawiam, co ci producenci dodają do tych karm dla szczeniąt, że w ciągu miesiąca z maleńkiej Myszki zrobiła się już taka duża MYSZ! :wink: :lol:

hihihi, może sama Mysz to i nie duża, ale jakie wielki mysie uszy!!! :lol:
Te uszka tak urocze, nic tylko miziać i miętosić takie uszko!

Posted

Myszka jest już zupełnie zdrowa, w poniedziałek zaliczyła pierwsze szczepienie na chorby zakaźne i z dnia na dzień coraz bardziej wprawia się w rozrabianiu :wink:

Grzeczna jest już właściwie tylko wtedy, kiedy śpi :D

bo poza tym - różne rzeczy przychodzą jej do łebka - to jest np. dzisiejsze osiągnięcie :wink: :lol:

No i szukamy łobuzowi domku - ale tego wymarzonego jeszcze nie ma...

Posted

Bodziulka napisał(a):
Ja myślę, że ona szukała skarbów zakopanych tam przez Kolkę i Benka :lol:

a minę miała taką, jakby znalazła! :lol:

Poza tym pyskata się zrobiła - jak chce coś dostać lub zwrócić na siebie uwagę to warczy i fuka, machając przy tym ogonem, jakby mówiła "jestem malutka i śliczna - i proszę mi to dać natychmiast! i bawić się ze mną!" :wink: :lol: :lol:

Posted

Marka napisał(a):
"jestem malutka i śliczna - i proszę mi to dać natychmiast! i bawić się ze mną!" :wink: :lol: :lol:

I ma całkowitą rację!!! :lol: Pięknieje Myszeńka, aż oczy się radują jak się na takie małe, rozrabiające słoneczko patrzy. :D :D :D

Posted

Taką już jestem dużą Myszką (na rękach Pana):

tak się przymilam:

tak się bawię moją ulubioną rękawiczką na sznurku:

a tak - drapiąc pazurkami prześcieradło - proszę o zabranie do łóżka :lol: :

A jutro jadę na spotkanie z pewną miłą Panią - może to już czas przeprowadzki? :wink:

Posted

Ach, na Święta w nowym domu...
Mareczko, to niemożliwe żeby ta Pani była milsza od Was, ale niech choć w połowie będzie tak dobra a możesz Myszeczkę oddawać śmiało! :D
Tylko ciotki sobie zastrzegają prawo do codziennych relacji pt."co dziś Myszeńka jadła i jaką kupkę zrobiła". :wink: :lol:

Posted

Oj, porwałabym ją, porwała - jak patrzy na mnie tym swoim spojrzeniem nr 4 "jestem takim ślicznym biednym pieseczkiem, zobacz" - to ja mięknę jak masełko na słońcu :wink: :lol:

Pani Asia - bardzo miła. Dzisiaj będziemy się znowu kontaktować.
Nie wiem tylko co robić, bo Mysia miała wczoraj drugie szczepienie i teraz 10 dni kwarantanny - co oznaczy, że gdyby mieszkała w bloku to przez te 10 dni nie może wychodzić na dwór...

Posted

Marka napisał(a):
Oj, porwałabym ją, porwała - jak patrzy na mnie tym swoim spojrzeniem nr 4 "jestem takim ślicznym biednym pieseczkiem, zobacz" - to ja mięknę jak masełko na słońcu :wink: :lol:

Przyznaj się, na który samolot macie bilety ;) :lol:

Marka napisał(a):
Pani Asia - bardzo miła. Dzisiaj będziemy się znowu kontaktować.

To czekamy na wieści.

Marka napisał(a):
Nie wiem tylko co robić, bo Mysia miała wczoraj drugie szczepienie i teraz 10 dni kwarantanny - co oznaczy, że gdyby mieszkała w bloku to przez te 10 dni nie może wychodzić na dwór...

Hmmm... no z tego co pamietam, to Box też po szczepieniach urzędował tylko w domu przez jakiś czas, no ale on nie był przyzwyczajony do wycodzenia do ogródka... Myślisz, że przez ten czas mogłaby trochę zapomnieć nauczonych zasad toalety? I czy ewentualnie przez te najbliższe 10 dni, gdyby jeszcze u Was zotała (coś czuję, że tak będzie :lol: ) to by nie przeszkadzało, że tam się kręcą Kolka z Beniem? Chociaż oni są zdrowi, to chyba nie miałoby jakiegoś złego wpływu na Mychę?