paros Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Jest więcej piesków z Krzesimowa na dogo :shake: Quote
eria Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Paros, a wszystkie są takie zaniedbane przez dogomaniaków?? Chodzi mi o to czy o tych innych psiakach są dopisywane często aktualne informacje jak psiaki się maja. Jeśli tak, to by znaczyło że ktoś schron odwiedza i można by temu komuś napisać PW żeby dowiedział się co u Fuksa, bardzo mi zapadł w serducho:-(:-(:-( Quote
Tiger Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Z tego co wiem ,to bure2 pracuje w Krzesimowie już nie jako wolontariusz ,lecz jako pracownik. Te wiadomości są niestety nie sprawdzone..... Weszłam w jego profil i ostatni napisany prze niego post nosi datę 20 czerwca...... Na dodatek jest w wątku o Krzyczkach i brzmi tak: "Zapytajcie Emira o pradziwą historię Fuksa z Krzesimowa".... I tyle..... Coś jest nie tak....albo burek2 był wolontariuszem i już nim nie jest (bo nie ma wolontariuszy w Krzesimowie), albo nie może nic pisac..... Zaraz jeszcze wejdę na wątki Krzesimowskie i zobacze ,czy ktoś je w ogóle kontynuuje..... Quote
Tiger Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Żadne wątki Krzsimowskie ,w których pisał burek2 nie są ontynuowane od czerwca...... Na dogo jest kompletnie cicho o psach z Krzesimowa....Szkoda..... Spróbuję się dzisiaj czegokolwiek dowiedzieć ,bo bedę się widziała z dziewczynami, które moga coś wiedziec..... Quote
eria Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Zapytajcie Emira o pradziwą historię Fuksa z Krzesimowa Ja aż się boję pomyśleć :placz::placz::placz: Co jeszcze strasznego mogło mu się przytrafić ?? Dlaczego ta osoba nie pisze ?? :shake::shake::shake: Quote
Tiger Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 niestety niczego się nie dowiedziaąlm .... Dziewczyny ,które były wolontariuszkami w Krzesimowie nie mają stamtąd żadnych wieści... ale Fuks pewnie wciąz tam tkwi, więc szukamy domku nadal..... Quote
eria Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jejku a może ktoś stamtąd wybierze się do schroniska jako osoba odwiedzajaca, czy tam szukająca psa i przynajmniej dowiemy się czegoś !! Można przecież zobaczyć psy i się nie zdecydować... Quote
paros Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 W Krzesimowie jest kilka piesków z wątków Dogo!! A Misio? :roll: Quote
Olesia.b Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Czy ktoś z Lublina lub okolic mógłby zajrzeć do Fuksika? Bardzo, bardzo proszę... :-( :-( :-( Quote
eria Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja się przyłączam do prośby Olesi.b Tak bym chciała wiedzieć jak się ma, czy nadal czeka, czy były jakieś telefony w jego sprawie... To schronisko jest podejrzanie tajemnicze... Quote
burek2 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Tak,tak.Bardzo tajemnicze..i zaszyte wśród lasów ! A teraz poważnie : odwiedzajcie naszą stronkę,tam znajdziecie wszystko ! pozdrawiam Quote
Tiger Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Na stronie schroniska w Krzesimowie..... ale tam nic nie ma konkretnego.... Mozna z niej tylko wywnioskować ,ze Fuks wciąż tam jest, bo jest w galerii psów do adopcji..... Tak wiec nadal szukamy Fuksiowi domku... szkoda tylko ,ze nikt z Krzesimowa nie podciąga tego wątku.... A burek2 po dwóch miesiącach się odezwał i tez nic nie napisał nam o Fuksiu...... to trochę dziwne....nieprawdaż???!!! W końcu to ludziom z Krzesimowa powinno zależec na szukaniu domu dla niego..... Quote
eria Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 I tak twierdzę że z tym schroniskiem jest coś nie tak... Podnosimy Fuksia. Quote
Olesia.b Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Zdjęcie Fuksia ze strony schroniska w Krzesimowie. Dodane 27.07. Czyli Fuksik wciąż tam jest :placz: A swoją drogą wydaje mi się, że w Krzesimowie pracownikom leży na sercu dobro psiaków. Myślę, że po prostu nie mają zbyt często czasu, żeby tutaj coś napisać. Quote
eria Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Fuksiu śliczności ty moje, na pierwszej stronie się pokazuj, bo nikt tu nie zagląda... Quote
Recommended Posts