eria Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Podnosimy Fuksia, nie dajemy za wygraną !! Murka twoje stadko MUSI powiększyć się o Fuksiaczka :evil_lol: Quote
eria Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Podnoszę Fuksia, choć mam mnóstwo obowiązków z moim staruszkiem z podpisu... Quote
Olesia.b Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja wiem, że wiemy, ale może domek jeszcze nie wie?;) Czy ktoś na dogo jest z okolic Lublina i mógłby odwiedzić Fuksika? Quote
eria Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No właśnie , czy ktoś z dogomanii chodzi odwiedzać Fuksa ?? Bo nie mamy żadnych nowych wieści o nim :shake: Quote
eria Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No super...Dobre pytanie i zero odpowiedzi. Biedny Fuksik, nic nie wiadomo jak mu tam. Może ktoś się pofatyguje :roll: Quote
eria Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Fuks , spacerek wieczorny na pierwszą stronę !!! Czy ktoś jeszcze o nim pamięta ? Czy są na dogomanii wolontariusze ze schroniska w którym przebywa Fuksik ?? Moźe ktoś dowie się czegoś nowego, nic nie wiemy. Coraz mniej osób podnosi :-(:-(:-( Quote
jnk Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jedyna pociecha, że schron w Krzesimowie to nie umieralnia dla psów. Quote
eria Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Umierlania , nie umieralnia .Ale nic nie wiemy o Fuksie ! Jak mamy mu domu szukać skoro aktualnych informacji nie mamy ! A może on już ma dom, o tym też nie wiadomo. Chyba równie dobrze byłoby zamknąć wątek, skoro nikt nie interesuje się już Fuksem.:angryy: Quote
eria Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 No i gdzie są wszystkie ciocie od Fuksia ?????????????? :-(:-(:-( Quote
eria Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 No cudnie. Dożywocie dla Fuksa w schronisku. Czym on sobie na to zasłużył ??:placz::placz::placz: Quote
eria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 A wiesz to ?? Może on już ma dom, ale my nie mamy ŻADNYCH informacji o nim :placz: Quote
ulvhedinn Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Kurcze, jakie "nie interesuje"... Po prostu jesteSmy za daleko, żeby coś się dowiedzieć... :-( Quote
Tiger Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ja byłam na urlopie....... Skonczyła się aukcja Fuksa na allegro.... Prawdę mówiąc to chyba cięzko będzie się czegoś dowiedziec...... Z tego co wiem to nie ma już wolontariuszy w Krzesimowie...... ale nic więcej nie wiem......:-( tzn. wiem ale nie moge powiedziec nic na razie.....:mad: Murka skonczyła studia i wyjechala daleko..... Jeżeli ktoś z Krzesimowa tu zagląda to niech da znać co z niuniem..... Może go już nie ma ???? Quote
eria Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Hmm, wolontariat wolontariatem, ale ktoś stamtąd może mógłby po prostu odwiedzić schronisko, zobaczyc co z Fuksiem...:-( Quote
paros Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Murka napisał(a):Kochani, dziękuję ponownie za podnoszenie i za aukcję dla Fuksika. Ja niestety już nie będę mogła przyjeżdżać do Krzesimowa, bo zjechałam do domu (150km od schroniska) - skończyłam studia i trza się rozglądać za jakimś zajęciem, żeby sie utrzymać. Jeśli uda mi się coś znaleźć w Lublinie, to będę jeździć do schroniska znów. Obecnie jednak stronę www powierzyłam pracownikowi i mam nadzieję, że mimo mojej nieobecności psiaki nadal będą znajdować dzięki niej dom. Tylko nie wiemy nic o tym pracowniku :shake: Quote
Recommended Posts