Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fuks , spacerek wieczorny na pierwszą stronę !!! Czy ktoś jeszcze o nim pamięta ? Czy są na dogomanii wolontariusze ze schroniska w którym przebywa Fuksik ?? Moźe ktoś dowie się czegoś nowego, nic nie wiemy. Coraz mniej osób podnosi :-(:-(:-(

Posted

Umierlania , nie umieralnia .Ale nic nie wiemy o Fuksie ! Jak mamy mu domu szukać skoro aktualnych informacji nie mamy ! A może on już ma dom, o tym też nie wiadomo. Chyba równie dobrze byłoby zamknąć wątek, skoro nikt nie interesuje się już Fuksem.:angryy:

Posted

Ja byłam na urlopie.......
Skonczyła się aukcja Fuksa na allegro....

Prawdę mówiąc to chyba cięzko będzie się czegoś dowiedziec...... Z tego co wiem to nie ma już wolontariuszy w Krzesimowie......
ale nic więcej nie wiem......:-( tzn. wiem ale nie moge powiedziec nic na razie.....:mad:
Murka skonczyła studia i wyjechala daleko.....
Jeżeli ktoś z Krzesimowa tu zagląda to niech da znać co z niuniem.....
Może go już nie ma ????

Posted

Murka napisał(a):
Kochani, dziękuję ponownie za podnoszenie i za aukcję dla Fuksika.

Ja niestety już nie będę mogła przyjeżdżać do Krzesimowa, bo zjechałam do domu (150km od schroniska) - skończyłam studia i trza się rozglądać za jakimś zajęciem, żeby sie utrzymać.

Jeśli uda mi się coś znaleźć w Lublinie, to będę jeździć do schroniska znów.
Obecnie jednak stronę www powierzyłam pracownikowi i mam nadzieję, że mimo mojej nieobecności psiaki nadal będą znajdować dzięki niej dom.

Tylko nie wiemy nic o tym pracowniku :shake: