Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale mnie maltretujesz!! Proszę Cie nie przestawaj :oops: :lol:

Jaki pyszczek :iloveyou: Jakie cuudaa :angel:

A buldogi tez slicznee ahhhhh :loveu: takie gruubiutkie

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie nie nie!!!! Ja STANOWCZO PROTESTUJĘ przeciwko tej galerii!!! :placz:
Tyle słodkosci na raz to stanowczo dla mnie za dużo!!! :placz:

Normalnie sie ropłynęłam.... Ja nie wiem, co te paskudy w sobie mają. Przecież obiektywnie patrząc uroda nie grzeszą... A jednak jak sie na nie patrzy, to się człowiekowi ciepło koło serca robi... :iloveyou:
Dobrze, że te stwory takie małe są, a ja lubię duże psy. Bo inaczej zabuldożkowałabym się na amen 8) :wink:

Posted

asher napisał(a):

Dobrze, że te stwory takie małe są, a ja lubię duże psy. Bo inaczej zabuldożkowałabym się na amen 8) :wink:

Ja tez myslałam, że preferuję wyłącznie duże psy, dopóki nie uświadomiła sobie istnienia budożka francuskiego :wink:

Są po prostu przepiekne, wszystkie, bez wyjątku :angel:

Posted

asher napisał(a):
Siostra, no wex mnie nie strasz :evil: :wink: Myslisz, że buldożek pasowałby do dwóch owczarków poniemieckich? :hmmmm: :lol:

pewnie, że tak - podobnie jak do dwóch boserek :D

Posted

Ojej! Draczyn jak miło!!! Wkleilaś tu foty Bezki i Neski:) Super!!! a ja gapa dopiero teraz to widze:)
A propos 'brzydoty' buldozków...mój teśc mówi ze one sa takie brzydkie , że aż piekne:D:D:D

Posted

o jeeeeeeeeeeeeeejaaaaaaaaa anole

uwielbiam wszystkie pieski qtore sie zderzyly kiedys ze sciana ;)

apropo moj TZ przez dluuuuuugi czas mowil ze Szpila (bokserka) jest tak brzydka ze az ladna teraz juz mowi tylko ze jest slodka ;) :lol:

Posted

dbsst napisał(a):

apropo moj TZ przez dluuuuuugi czas mowil ze Szpila (bokserka) jest tak brzydka ze az ladna teraz juz mowi tylko ze jest slodka ;) :lol:
To mamy podobne gusta. Ja też takie stworzenia z uczłowieczonymi mordkami okropnie lubię

Posted

Draczyn napisał(a):
dbsst napisał(a):

To mamy podobne gusta. Ja też takie stworzenia z uczłowieczonymi mordkami okropnie lubię

hahaha dokladnie to taka ludzka mordeczka ;) :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ochchchcchhhhhhhhhhh :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:
No popatrz Asher, któż by pomyślał, że mamy podobne gusty jeśli chodzi o psiaki, bo ja poza krótkonosowymi ubóstwiam owczarki niemieckie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...