Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, no rozwalacie mi serce z samego rana - na pół!!!!!
Mój TZ obiecał mi buldożka w prezencie ślubnym ( najpierw miał być po przeprowadzce, ale uznał pewnie, że możan upiec dwie pieczenie na jednym ogniu :evil: :wink: )
Teraz tylko muszę za mąż wyjść, a stanę się szczęśliwą posiadaczką i męża i buldożka :D

Posted

Siostra napisał(a):
Teraz tylko muszę za mąż wyjść, a stanę się szczęśliwą posiadaczką i męża i buldożka

hihihihi :bigok:

Gabryjella napisał(a):
Jaki klusek cudniasty

ja bym powiedziala, ze to klusiunio :cunao:

Posted

Jejku Anutka ten łaciaty jeaki cudowny :o :o Śliczny gremlinek :angel: :angel: :angel: A kumpel/a też cudniaste ale maluszek pobija wszystkich :D

Posted

Draczyn napisał(a):
Maluzek uroczy, ale starsza kuzynka Matylda też jest piękna
one wszystkie są przeurocze /miałam w rodzinie cudowną buldożkę Madonnę , ale zołzik zazdrosna była o pańciostwo :lol: /

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Maluzek uroczy, ale starsza kuzynka Matylda też jest piękna
one wszystkie są przeurocze /miałam w rodzinie cudowną buldożkę Madonnę , ale zołzik zazdrosna była o pańciostwo :lol: /
Tak to prawda, buldożki są niesamowicie zazdosne zarówno, jak mówisz o pańciostwo, jak też o inne psy

Posted

one wszystkie są przeurocze. :angel: ..coś czuje ,że będę tu częściej wpadać ...

a w takim towarzystwie ,to magłabym nieskończenie siedzieć przy kompie :D :D :D

Posted

no nie takie zdjecia powinny byc zabronione

przeciez ten maly nietoperek lapie za serce i puscic nie kce :angel:

hahaha Siostra to pedz po buldozka TZ przed oltarz sila wez ;)

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Draczyn']Śliczności :angel: Madonna ma podobną fotę , tylko ona czarna / mówiliśmy o niej Królowa Bona , bo taka ważna siedziała :lol: /

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...