Draczyn Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 Daisunia napisał(a):urocze pieski :D cudowne :D naprawdę ślicznaste wiecej fotek :DJutro postaram sie porobić więcej fotek i tutaj je powklejam
dbsst Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Draczyn napisał(a):Daisunia napisał(a):urocze pieski :D cudowne :D naprawdę ślicznaste wiecej fotek :DJutro postaram sie porobić więcej fotek i tutaj je powklejam koniecznie musisz porobic wiecej fot :D :angel:
Draczyn Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 [quote name='anutka']Misiaczku, po prostu nie chciałam zapeszyć :) A teraz troche nowych zdjęć. Narzie te fotki. to najnowszy nabytek jednaj z buldożkowych forumowiczek. Uważam , że uroczy, a jak Wam się podoba
Siostra Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Pytanie! Pięęęęęknota po prostu, bardzo się podoba :angel:
Draczyn Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Siostra napisał(a):Pytanie! Pięęęęęknota po prostu, bardzo się podoba :angel:Każda pochwała od Was, to dla mnie wielka radość, bo to moja ulubiona rasa
Siostra Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Draczyn napisał(a):Siostra napisał(a):Pytanie! Pięęęęęknota po prostu, bardzo się podoba :angel:Każda pochwała od Was, to dla mnie wielka radość, bo to moja ulubiona rasa I moja jedna z ulubionych. Chociaż nigdy nie miałąm przyjemności poznać buldożka osobiście, ani nawet dotknąć :( , to wiem, że są wspaniałe - z oczu im tak dobrze patrzy :D
anutka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Dziękujemy bardzo za umieszczenie zdjęć i miłe słowa. Wklejam następne zdjęcia Arriga:
Draczyn Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 Obiecałam dziś zrobić nowe fotki, ale niestety się nie wyrobiłam. Jak tylko będę miala trochę czasu, to sie zmobilizuję
Draczyn Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='Draczyn']A to dla odmiany jest nasza 11letnia sharpejka
Draczyn Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='Minimolos'][quote name='Draczyn']Minimolos nie chciałabym ćię zamęczyć, ale jeśli masz jeszcze zdjęcia Draczki, ktore Ci posłałam to daj je jeszcze tutaj. Ladnie proszę Żaden problem, Draka jest super i te jej ubarwienie - aż chciałoby się ją zjeść :evil_lol: DRACZNA DRAKA Draczyn P.S. Draczyn dzięki za zdjęcia dzisiaj dostałem pocztą :buzi:
Draczyn Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 [quote name='anutka'][quote name='anutka']Coeur de Pantoufle Damasco Loczy Szatan Krępa Draka Varsovia i Patrycja Draczyn Gaweł Draczyn Hera Juturna z prawnuczką Lubą Draczyn Inka Draczyn Miot Hery i Tobiasa Szczeniaki Magdy i Pacynki Draczyn Aniela Moskity Hilda Draczyn i Draczna Draka Draczyn Kika Draczyn Kubuś Draczyn Liza Draczyn Od lewej: Bulba Draczyn, Gerda Draczyn, Krępa Draka Varsovia, Patrycja Draczyn, Ti-tina Draczyn Ti-tina Draczyn Tobias Les Petits Archanges Tola Draczyn Żużu Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity, Liza Draczyn Żużu Draczyn, Aniela Moskity
Draczyn Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Dbst, tylko Ty oglądasz zawsze moje ukochane buldożki Niezwykle mi przyjemnie. Ta maśc jest bardzo porządana, ale niezbyt często spotykana
dbsst Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Draczyn napisał(a):Dbst, tylko Ty oglądasz zawsze moje ukochane buldożki Niezwykle mi przyjemnie. Ta maśc jest bardzo porządana, ale niezbyt często spotykana bo ja lubie buldoniaste :D ;) :D a ja mam sliczne zdjecie z wystawy takiego buldonia :D jesli pozwolisz to je tu wstawie jak tylko znajde :D
Draczyn Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Gabriela, to jest mamusia z córczką. Bardzo do siebie podobne
Siostra Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Wszystkie takie słodkie, noo cudo. Takiego to się nie da nie kochać :angel:
Siostra Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Draczyn napisał(a):Dbst, tylko Ty oglądasz zawsze moje ukochane buldożki Niezwykle mi przyjemnie. Ta maśc jest bardzo porządana, ale niezbyt często spotykana jak to tylko??? A ja??? Ciągle wiszę w tym topicu :D :D
Draczyn Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 dbsst napisał(a):Draczyn napisał(a):Dbst, tylko Ty oglądasz zawsze moje ukochane buldożki Niezwykle mi przyjemnie. Ta maśc jest bardzo porządana, ale niezbyt często spotykana bo ja lubie buldoniaste :D ;) :D a ja mam sliczne zdjecie z wystawy takiego buldonia :D jesli pozwolisz to je tu wstawie jak tylko znajde :DOczywiście wstaw. Bardzo chętnie zobaczę
Draczyn Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Siostra napisał(a):Draczyn napisał(a):Dbst, tylko Ty oglądasz zawsze moje ukochane buldożki Niezwykle mi przyjemnie. Ta maśc jest bardzo porządana, ale niezbyt często spotykana jak to tylko??? A ja??? Ciągle wiszę w tym topicu :D :DPrzepraszam najmocniej. Faktycznie. Dzięki ża zainteresowanie. Pozdrawiam
Draczyn Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 [quote name='"Draczyn"']Coś mi nie wyszło. Muszę spradzić adres tej fotki A to miss Polonia Hilda Draczyn
Draczyn Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 http://krolarlekin.w.interia.pl/MIOT%20E%206%20t..JPG
Alicja Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 [quote name='Draczyn']http://krolarlekin.w.interia.pl/MIOT%20E%206%20t..JPGale słodziaki :angel:
Recommended Posts