Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Tak masz rację, jak malutki kangurek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

No ja myślałam że to nie malutki kangurek tylko duży szczurek :hmmmm: :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Draczyn']chachacha, a to specjalnie dla Ciebie Lucy

Ło jejciu !!!!!! Jakie cudne KLUSECZKI !!!!!
:loveu: :loveu: :iloveyou:
:iloveyou:

Posted

No jeszce nie takie wielkie. Wczoraj uczylam je pierwszy raz jeść z miseczki i tylko samczyk zalapal o co chodzi. Zaraz bedzie drugie karmionko. Moze dzis bedzie lepiej szlo

Posted

Już je uczee samodzielnie jeść. Niedlugo juz nie bedą przyssane. Jutro postaram sie zrobić nowe fotki:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Proba w dużym kojcu, nie powiodla się. Do tego kojca bedą przenoszone dzieciaczki 3 razy dziennie po pół godziny, aby sie przyzwyczajać do doroslego zycia

Posted

Musieliśmy spowrotem przłożyć maluchy do malewgo kojca, bo w duzym okropnie plakaly. Będziemy je powoli przyzwyczajać:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

ło matko ale pocieszne kluseczki:loveu: a dopiero rychło w czas odkryłam Twoją galerię Draczyn-ale jestem prędka:roll: :oops: . A ja zapraszam do moich słodkich aniołków Gryfoników Brukselkich na Gryfik i Dandi radosne pysie w galerii;)

Posted

Jakie juz duże te kluseczki:lol:-rosną w oczach.
Chyba mają za dużo skóry :evil_lol:- moze tam jaki shar-pei sie zaplątał;)?

Cuuuudeńka ! Tylko takie wysciskac i wycałowac:loveu:

ps. Buldożki to się rodzą z takimi szczątkowymi ogonkami, prawda?....bo jeszcze nie widziałam bulgotka z długi...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...