Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted
Posted

1. No widzę, że aura nie jest przyjazna. Nawet kartki swiąteczne są pozamieniane na linki, chociaż napwno nikomu nie przeszkadzaly i forum sie nie rozjeżzalo. To są
500x500

Posted

Draczyn napisał(a):
chociaż napwno nikomu nie przeszkadzaly i forum sie nie rozjeżzalo.

Mylisz się :razz: Regulamin to regulamin i trzeba się do niego stosować;) W każdej chwili możesz edytować dany post i pomniejszyć za duże zdjęcie czy kartkę.

Foteczki cudniaste :loveu: :multi:

Posted

Każdy regulamin, powinien byc ustalany z sensem. Nie rozumiem dlaczego tutaj jest 500x500, przecież te moje 650x60 nikomu nie oprzeszkadzaja, nie przesuwaja forum i mieszczą sie w rozsądnych granicach, a są o wiele bardziej czytelne, niż 5oox500. Robicie z forum szkolę pdodstawową. Po co aż takie bezwzględna rygory, jak za dawnych "dobrych" czsow. same nakazy i zakazy

Posted

Bardzo się cieszę, że Ci się podobaja maluszki:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Ja tak chcialam mieć teraz taka calą białą Safinkę, ale się nie udało. Są same cciemne. Pozdrawiam:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Cieszę się Lucy, ze Ci się podobaja. mam wczorajsze fotki, ale muszę je najpierw pozmniejszać, bo są 650x650 i potem wstawie:multi::multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...