Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
ja chce wiosne i bezy Safi byla duza i tak ladnie zbudowana jak Twoje pieski :):):)
Napewno będzie duża i tak samo pieknie zbudowana, ale musisz troche poczekać, bo buldożki rozbudowuja sie aż do okolo 2,5 roku. Jeszcze bedziesz żałowała, że przestala być slodkim maleństwem. Pozdrawiam serdecznie, buziaki dla Safinki

Posted

o rany ile pucharow jest czego pozazdroscic nie tylko pieskow hehe :):):) tak sie zastanawiam jakby Safi sie spisywala na wystawie (gdyby miala metryke ) bo z niej niezly lobuz i nie potrafi ustwac w miejscu chyba zaczne ciwiczyc na torach przeszkod :):)::)

Posted

To jest siostra mojej Draki. ja chcialam, aby ona zostala w hodowli, ale reszta sie iparla, że ma być to Draczka. No i została Draczka. Dolly była śliczna włAśNIE UWAGI NA UMASZCZENIE. mA TAKą PIęKNą SYMETRYCNIE NA SRODKU GLOWY UMIESZCZONą KROPKę. TO NIESAMOWICIE WYGLąA:multi::multi::multi:

Posted

Chyba buldożki już sie znudzily, więc nie bedziemy Was wiecej zanudzać, może za jakiś czas. Pozdrawiam Was wszystkich, ja i moje buldożki:multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Swietne :) jak ja bym chciala zeby Safi byla taka "szeroka" i postawna :) jest na to jakis sposob :):):) czy to zalezy od genow ;> bo mamuska od Safi byla dos szeroka :):):)

Posted

Chyba ju z macie dość bulweczek. Zrobię wieć dłuższą przerwę. Poadrawiam Was serdecznie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...