Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viris napisał(a):
misiaczek napisał(a):
A ja bym powiedziała,że buldożki za kołnierz nie wylewają :wink: Kiedyś Misi dałam spróbować łyczka piwa...bardzo jej smakowało,oblizywała sie jak po największym rarytasie :wink: :wink: :wink: :lol: .

My przy Klarze nie mozemy napic sie nawet winka. Oblizuje sie jakby poczula najsmaczniejszy psi nektar :P Ale to tak "ciiiii"

Ja już od kilku osób z netu słyszałam,że buldożki lubią napoje wyskokowe :lol: :lol: :lol:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowka napisał(a):

Siostra widze, ze nam podobaja sie te same psy tzn. rasy! :lol:
Proponuje wziasc parke-grzywka i buldozka! 8)

mrówcia, to jest jakieś wyjście :lol: :wink:

Posted

misiaczek napisał(a):
Viris napisał(a):
misiaczek napisał(a):
A ja bym powiedziała,że buldożki za kołnierz nie wylewają :wink: Kiedyś Misi dałam spróbować łyczka piwa...bardzo jej smakowało,oblizywała sie jak po największym rarytasie :wink: :wink: :wink: :lol: .

My przy Klarze nie mozemy napic sie nawet winka. Oblizuje sie jakby poczula najsmaczniejszy psi nektar :P Ale to tak "ciiiii"

Ja już od kilku osób z netu słyszałam,że buldożki lubią napoje wyskokowe :lol: :lol: :lol:

:lol: Wypisz wymaluj jedna z moich bokserek - można powiedzieć, że nasza Nanda lubi sobie golnąć :D

Posted

Siostra napisał(a):

:lol: Wypisz wymaluj jedna z moich bokserek - można powiedzieć, że nasza Nanda lubi sobie golnąć :D

Kurcze...to może wszystkie psiaki mają skłonności do wypitki :wink: :lol: :lol: :lol: .

Posted

hmmm a ja slyszalam kiedys ze psy bardzo nie lubia alkoholu. Moja wyzelka jak jeszcze byla z nami tez lubila przewrocic butelke i cos wyzlopac..

Posted

[quote name='Viris']

Klarcia w buzie:>

Czyli "Moj pies ma dres"

łał, ale laska :o
Aja zapraszam do galerii Nanda i Niunia i obejrzenie moich suczydeł. :D

Posted

JustynaJK napisał(a):
łapie ostatnie promyki słońca! :D

No dzisiaj pogoda dopisala, az musialam bluze zdjac Klarze, zeby sie nie spocila.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...