Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Sasibek jest prześliczny i tak ładnie pregowany. Kiedy bedzie wystawiany???????

Dzieki Draczynko :oops: .
Miał byc w Jarosławiu ale sie spozniłam :shake: .
Więc pierwsza jego wystawa bedzie w Katowicach tam jest zgłoszony.

Posted

[quote name='stellanovaa']Dzieki Draczynko :oops: .
Miał byc w Jarosławiu ale sie spozniłam :shake: .
Więc pierwsza jego wystawa bedzie w Katowicach tam jest zgłoszony.

a to Roxanka:

Posted

Lucy* napisał(a):
No nie :loveu: :loveu: buziaczek w czarny nochalek :loveu: :buzi: :buzi:
Ty Lucy jesteś kochana. Zawsze zaglądasz do naszych buldożkow. buldożki ogromnie dziękują:multi::multi::multi:

Posted

Draczyn napisał(a):
Oczywiście. Myślę, ze dacie znac zaraz po powrocie i moze jakiweś fotki porobicie. No i wyniki wystawowe też by sie przydaly

Oczywiscie. Już teraz normalnie biorę aparat na wystawę. Bo kiedyś jak Stella brala udzial w Mł. Pr. To byl taki zwyczaj, żeby nie brać ;) . Mam jeszcze inną rase do wystawienia - ale jestem dobrej mysli ,że nie sprzęgną sie w tym samym czasie.
Beata

Posted

[quote name='Draczyn']

Draczyn !!! Jakie piękne pocztówki :crazyeye: :multi: :multi: :multi: czyżbyś naumiała się robić :eviltong: ??
Czuję sie już niepotrzebna :sadCyber:

Oczywiście się wygłupiam :evil_lol: :evil_lol: Nie ma to jak dwa różne pomysły na buldożki ;) Moje i Twoje :multi:

Posted

Lucy* napisał(a):
Draczyn !!! Jakie piękne pocztówki :crazyeye: :multi: :multi: :multi: czyżbyś naumiała się robić :eviltong: ??
Czuję sie już niepotrzebna :sadCyber:

Oczywiście się wygłupiam :evil_lol: :evil_lol: Nie ma to jak dwa różne pomysły na buldożki ;) Moje i Twoje :multi:
Lucy Ty jesteś nie do przebicia Te pocztowki to też prezent. jakbyś jeszce kiedys miala ochotę pobawić się z moimi psiakami, to będę niewymownie wdzięcna. Pozdrawiam Cię serdecznie i czekam na piekne pocztowki

Posted

Witaj Patka. cięszę się, że do nas zawitalaś. Ta pannato nasze wielkie szczęscia. Poza urodą ma wspanialy charakter. To urocza sunia:multi::multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...