Lucy* Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 I kartka dla przyjaciół z podróży poślubnej :evil_lol: Państwa Buldożków :evil_lol:
Draczyn Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Ojejku, dzikękuję Ci najmocniej. Coś pięknego . Jestem Ci ogromnie wdzięczna. Dzieki Lucy
Lucy* Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 :loveu: :loveu: MOGĘ Z MIŁOŚCI WYĆ DO KSIĘŻYCA :loveu: :loveu:
Draczyn Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Nie Lucy, nie mogę Jesteś geniuszem . Stokrotne dzięki
Draczyn Posted February 17, 2006 Author Posted February 17, 2006 Dziś po południu postaram sie wstawić jeszcze jakieś zdjęcia
Draczyn Posted February 20, 2006 Author Posted February 20, 2006 To są szczeniaczki po Irce Draczyn I jakimś Glandorfie (nie pamietam imienia} http://img457.imageshack.us/img457/805/szczeniaczki7nl.jpg
Draczyn Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Witam Podaje link do strony z petycja do Uni o wprowadzenie praw ochrony zwierzat do konstytucji EU. Petycje mozna podposac "online" jak rowniez sciagnac na komputer, wydrukowac, podpisac i wyslac. Nastronie mozna pobrac rowniez link albo banner do wstawienia na wlasna strone www. Jest bardzo wazne zeby to rozpszestrzenic, zeby jak najwiecej ludzi podpisalo ta petycje, dlatego,ze wprowadzenie praw ochrony zwierzat do konstytucji EU da zwierzetom najwieksze i najsilniejsze prawo do godnego zycia, poszanowania i ochrony. Pozdrawiam Tina http://animals-constitution.info/uk/intro.html [SIZE="1"](Usunelam czesc postu, gdyz podane adresy do obrazkow na Twoim kompie nie wyswietla sie na Dogo, trzeba je umiescic na jakims serwerze - Evelina)
Draczyn Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Coś pięknego. Prześliczna pocztowka. Bardzo, ale to bardzo dziękuję. Ogromnie mi sie podoba. Buldożki są zachwycone takim wyrożnieniem
Draczyn Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 [quote name='basiulka22tychy']pozowlilam sobie zrobic taka kompozycje :) chyba Ci sie spodoba :) Podziękowana dotycza oczywiście tej pięknej pocztowki, ktorą przeoczylam wcześniej. Zupelnie nie wiem jak to sie stalo
Draczyn Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Dziś Madzi urodziny. Rozgoście sie i częstujcie [quote name='"Draczyn"']
Basia&Safi Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 jeeeeeeeeeeeeee ilo moich bulweczek :):):):) kurcze kiedy Safinka bedzie taka duza hmmmm :) a musze sie pochwalic ze Safi traci juz zabki mleczne i rosna jej stale :) i co najwazniejsze rano ladni spi tylko o 6 robi pobudke jak idzie z mama do sklepu a poznije spi :):):):)
Magda Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Ale wy macie zabawe na codzien w domu:cool3: Az wam zazdroszcze
Draczyn Posted February 23, 2006 Author Posted February 23, 2006 Basiulka Będziesz jeszcze załować, ze tak szybko uroslo Twoje szczęście Magda Miki Faktycznie rozrywka jest na okrągło
Agga Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 O mamo - w pewnym momencie zdawało mi się, że źle widze . Tyle tam psiaków na zdjęciu.:lol:
Recommended Posts