Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prześliczna jest ta Twoja Heidi. Czytalam rownież , ze lubi jesc. Nieżaluj jej jeedzonka. Niech teraz poki rośnie , duzo je. Takie 6tygodniowe maleństwo powinno jeszcze jesc 5 razy dziennie. Zyczę Ci duzo szczęścia z ta Twoja kruszynką

Posted

miss_karmi napisał(a):
buuuu;-( ja też chcę takie dwa fikusne stworzonka;-)))))))))Łobuziaki łózkowe stworki;-)rewelacja
NIedługo Heidi urośnie i też bedzie szalala po łóżeczkach

Posted

miss_karmi napisał(a):
chcialabym jej kupić tak za rok chlopca do parki. Nie wiem tylko czy się zaakceptują
Chłopca nie radzę, bo będą chcieli stale sie kochać i będziesz miala problemy. Najlepiej dziewczynkę, a jeszcze lepiej zafundować jej dzieci i zostawić córeczkę, to beda sie napewno bardzo kochaly i nie bedzie konfliktow

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
juz wkleilam do Safi :) ale tu tez poznije przekleje :):):)
Tu też nie moze jej zabraknąć, bo to przecież piękny buldożek

Posted

Prosze bardzo :D:D:D:D bo na buldozkach juz nas nie chwala w szczeniaczkach od 28 styczniak nikt nie pisal :( Dostalam od Dawidka nowa zabaweczke Kaczuszke :)
ale chwila co sie z tym robi

eeee moze tej strony

a moze tak

ej Ty zolta ruszaj sie :)

troche spiaca jestem

Posted

Witaj Miss_karmi. Heidi jest urocza :) Teraz żałuje, że moje już nie sa takie malutkie :)

Draczyn, ten pies jest piękny. Czy to Twój szczeniak??

Posted

miss_karmi napisał(a):
uszy, uszy, uszy...wszędzie uszy:loveu: mniam uwielbiam to istna rozkosz. Takie dwa małe śniegowe pługi;-))) cudne:loveu:
Faktycznie przepiekne te uszatki. Anutka to nie moj szczeniak. To syn siostry Lizy , ale uwazam ze godny uwagi

Posted

[quote name='anutka']A teraz moje maluchy :)
MATYLDA Maff-Staff i ARRIGO Rubinowy Skarb

Matylda

Arrigo

Arigo jest tu przesliczny. Caly utaplany w sniegu

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
ja jaaaaaaaaa mysle o walentyknach :) A moj kochany Dawidek dostanie sliczny prezent :):):):) ale narazie wam nie powiem bo jeszcze tu moze zagladnac :):):
Oczywiście, nie zdradzaj tajemnicy. A gdzie fotki sunieczki????????????????????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...