miss_karmi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dla wszystkich buldożków, buldożyczek i Ich Pań i Panów z wyrazami podziękowania, za ciepłe przyjęcie i mnóstwo rad-składa Heidi i jej Pani
Draczyn Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Prześliczna jest ta Twoja Heidi. Czytalam rownież , ze lubi jesc. Nieżaluj jej jeedzonka. Niech teraz poki rośnie , duzo je. Takie 6tygodniowe maleństwo powinno jeszcze jesc 5 razy dziennie. Zyczę Ci duzo szczęścia z ta Twoja kruszynką
Draczyn Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Hebulka'] A to moje slicznotki Draczka i Lizunia
miss_karmi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 buuuu;-( ja też chcę takie dwa fikusne stworzonka;-)))))))))Łobuziaki łózkowe stworki;-)rewelacja
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 miss_karmi napisał(a):buuuu;-( ja też chcę takie dwa fikusne stworzonka;-)))))))))Łobuziaki łózkowe stworki;-)rewelacjaNIedługo Heidi urośnie i też bedzie szalala po łóżeczkach
miss_karmi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 chcialabym jej kupić tak za rok chlopca do parki. Nie wiem tylko czy się zaakceptują
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 miss_karmi napisał(a):chcialabym jej kupić tak za rok chlopca do parki. Nie wiem tylko czy się zaakceptująChłopca nie radzę, bo będą chcieli stale sie kochać i będziesz miala problemy. Najlepiej dziewczynkę, a jeszcze lepiej zafundować jej dzieci i zostawić córeczkę, to beda sie napewno bardzo kochaly i nie bedzie konfliktow
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Draczyn'] http://www.chiron.republika.pl/suka.jpgA to psiatko jak Ci sie podoba
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 A gdzie Basiulka zdjecia Twojej ślicznotki
Basia&Safi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 juz wkleilam do Safi :) ale tu tez poznije przekleje :):):)
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 basiulka22tychy napisał(a):juz wkleilam do Safi :) ale tu tez poznije przekleje :):):)Tu też nie moze jej zabraknąć, bo to przecież piękny buldożek
Basia&Safi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Prosze bardzo :D:D:D:D bo na buldozkach juz nas nie chwala w szczeniaczkach od 28 styczniak nikt nie pisal :( Dostalam od Dawidka nowa zabaweczke Kaczuszke :) ale chwila co sie z tym robi eeee moze tej strony a moze tak ej Ty zolta ruszaj sie :) troche spiaca jestem
miss_karmi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Draczyn napisał(a):A to psiatko jak Ci sie podobaPrzystojniak;-) zawsze przepadąłam za dobrze zbudowanymi Panami;-))))Cóż za klatka;-)
anutka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Witaj Miss_karmi. Heidi jest urocza :) Teraz żałuje, że moje już nie sa takie malutkie :) Draczyn, ten pies jest piękny. Czy to Twój szczeniak??
anutka Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A teraz moje maluchy :) MATYLDA Maff-Staff i ARRIGO Rubinowy Skarb Matylda Arrigo
miss_karmi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 uszy, uszy, uszy...wszędzie uszy:loveu: mniam uwielbiam to istna rozkosz. Takie dwa małe śniegowe pługi;-))) cudne:loveu:
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 miss_karmi napisał(a):uszy, uszy, uszy...wszędzie uszy:loveu: mniam uwielbiam to istna rozkosz. Takie dwa małe śniegowe pługi;-))) cudne:loveu:Faktycznie przepiekne te uszatki. Anutka to nie moj szczeniak. To syn siostry Lizy , ale uwazam ze godny uwagi
Draczyn Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='anutka']A teraz moje maluchy :) MATYLDA Maff-Staff i ARRIGO Rubinowy Skarb Matylda Arrigo Arigo jest tu przesliczny. Caly utaplany w sniegu
Draczyn Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 [quote name='Lucy*']Czy ktoś już tu myśli o Walentynkach ??? :niewiem: :hmmmm: :lol: Lucy, przepięknie zrobione
Basia&Safi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 ja jaaaaaaaaa mysle o walentyknach :) A moj kochany Dawidek dostanie sliczny prezent :):):):) ale narazie wam nie powiem bo jeszcze tu moze zagladnac :):):
Draczyn Posted February 13, 2006 Author Posted February 13, 2006 basiulka22tychy napisał(a):ja jaaaaaaaaa mysle o walentyknach :) A moj kochany Dawidek dostanie sliczny prezent :):):):) ale narazie wam nie powiem bo jeszcze tu moze zagladnac :):):Oczywiście, nie zdradzaj tajemnicy. A gdzie fotki sunieczki????????????????????????
Recommended Posts