Draczyn Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='miss_karmi']Safinka jest śliczniutka. Kocham te pieski bo im się mordka śmieje jak u jokera;-))) A to moja poprzednia EMKA- szkoda ze już biega sobie po tęczowym moście;-((( Mam nadzieję ze heidi też dorobi się takiej kolekcji zdjęci przestanie puszczać bączki z tyłeczka bo zaraz przestanę pisać z tego smrodku Slicznotka, przepiękna, a ta nastepna kruszynka bardzo do niej podobna. Tylko pieścić i calować
Draczyn Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 [quote name='basiulka22tychy']mmmmmmmmmmmmmmmm jaka slodycz roplywam sie :) Safinka tez byla taka malusia a tu juz 1 dorosle szczepienie hihihi wklejaj fotecki :) a tu foteczki mojej Safci Nocny spacerek:p panienka z okienka :) Cos pieknego. Miss gracja
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Sliczny!! Wielkie gratulacje dla Kubusia :klacz: pyszczek ma cudowny!! :loveu: :loveu: miodzio... :iloveyou:
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a gdzie Kubus?? Ja chce mojego Kubusia :placz:
Draczyn Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 mrowka napisał(a):a gdzie Kubus?? Ja chce mojego Kubusia :placz:Postaram sie dziś zrobic parę fotek Kubusia. Kubuś dziekuje
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Draczyn prosze nastepne foteczki Safci Co to nie nie nie uciekaj z tym no dobra to pomalutku blee kwasne no dobra wkoncu to dla mojego zdrowia
Draczyn Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Przepiękna ta moja sympatia, a co ona tak prosto z butli popija????????, chyba nie piwko chachacha, Wymiziaj j odemnie
Draczyn Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Mrówka, to dla Ciebie. Narazie tylko 1 Kubuś
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Draczyn napisał(a):Przepiękna ta moja sympatia, a co ona tak prosto z butli popija????????, chyba nie piwko chachacha, Wymiziaj j odemnie hahaha no pieknie czego ja sie tutaj dowiaduje... Taka mala i taka piekna :loveu: :loveu: a juz sie rozpija co to bedzie jak urosnie.. az strach pomyslec, Wy sie moze do AA zapiszcie juz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: "Draczyn" napisał(a): Postaram sie dziś zrobic parę fotek Kubusia. Kubuś dziekuje :Cool!: nio to suuper! Czekam z niecierpliwoscia :multi: I Kubus nie ma za co dziekowac :loveu:
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Draczyn']Mrówka, to dla Ciebie. Narazie tylko 1 Kubuś Jee :shock: :shock: filmik dostalam :bigcool: :Cool!: Boziuu jaki on jest cudwony :iloveyou: :iloveyou: :loveu: :loveu: Wymiziac i wycalowac go prosze :multi: :loveu: Draczyn dziekuje Ci bardzo!!! :przytul: :loveu:
Basia&Safi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Draczyn to co Safi pije to Cebion ( wit. C )
Draczyn Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Draczyn to co Safi pije to Cebion ( wit. C )A juą myślalam, że dajesz jej alkohol, aby nie urosla i taka sliczna zostala chachacxhacha
mrowka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Draczyn napisał(a):A juą myślalam, że dajesz jej alkohol, aby nie urosla i taka sliczna zostala chachacxhacha ze tez na to nei wpadlam 2,5 roku temu :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Draczyn Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='basiulka22tychy']zrobiona przed chwileczka :) Nie no ta fotka jest powalająca. Nasza ślicznotka
Draczyn Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Prosze Draczyn :D odpowiednia wielkoscA to moja ukochana, nieżyjaca juz Tola
Lucy* Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='basiulka22tychy']zrobiona przed chwileczka :) Jaka gimnastyczka do noseczka :evil_lol:!! Słodziutka :loveu: :loveu: :loveu:
Draczyn Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Zdjęcie wspaniale uchwycone Basiulka. Safi doskonale myje sobie nosek języczkiem. Czy oczki też sobie może tak umyć?
Basia&Safi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 uczy sie hehe poziej naucze ja myc uszka jezyczkiem heheh :)
Draczyn Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 basiulka22tychy napisał(a):uczy sie hehe poziej naucze ja myc uszka jezyczkiem heheh :)No to faktycznie będzie wygoda. Sama sobie toalete codziennie zrobi. chachacha. Kochana Saeinka. Zdolne dziecko
miss_karmi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Heidi-dzień 5;-))) Jakośc zdjęć może nie najlepsza ale hmm nie widziałam Heidi bez ruchu:shake:
miss_karmi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 A przy okazji proszę nie świecić mi po oczach;-(
Draczyn Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Przepiekna jest ta kruszynka. Czemu tak wcześnie poszla od mamusi, bo slyszalam , ze wzięłaś ja od hodowcy, gdy ne miala jeszcze ukończonych 6ciu tygodni. Taka kruszynka to sama slodycz. Tylko calować:multi::multi::multi:
miss_karmi Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Niunia pochodzi z Dolska. Tak strasznie szukaliśmy nowego pieska po stracie Emki, iż zapisaliśmy się u hodowcy na jedno szczenie z miotu, który miał być w marcu-czy jakoś tak. Wtedy okazało się ze są jeszcze dwie sunie- a inny hodowca który tez chciał sunię kupić dął nam możliwośc wyboru którą chcemy. Z tego wszystkiego pojechaliśmy te 286 km szybciutko jak się dało. Za to mój mąż zapomniał się spytać w rozmowie ile ma szczenie;-))) a ja z tego podniecenia ze Heidi już czeka dopiero na miejscu dowiedziałam się ile ma nasza Heidi. Bałam się ze to może za wcześnie ale hodowca mówił ze jest OK. Nie wiem nie znam się choć przeraziło mnie iż moja niunia jest taka malutka , choć już zupełnie zaradna. Mam nadzieję ze szybciutko podrośnie.
Recommended Posts