stellanovaa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Draczyn']I jeszcze jeden śliczny buldożek Rzeczywiscie piękny. Mam buldozki łaciate i pręgowane . Bezowych nie chciałam bo mam przecież mopsy ;) . Ale jak sie napatrzyłam na te beżowe cudeńka to bardzo chciałabym mieć jeszcze bulwe o takim umaszczeniu. A oto mój Sasib ze Stellą. A to Nelka Ramki nauczyłam sie robić dzieki Dogomanii i Dogomaniakom. Pozdrawiam, Beata
Magda Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Stellanovaa Sliczne ramki i zdjecia!!:multi: Ty jestes na focie?
stellanovaa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Magda_Miki napisał(a):Stellanovaa Sliczne ramki i zdjecia!!:multi: Ty jestes na focie? Dziękuję za te pochwały :oops: . To nie ja :shake: tylko moja córka Stella. Pozdrawiam serdecznie, Beata
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 ale bosko!! Tyle nietoperków :loveu: Boziu ale zazdroszczę :oops: wybacz :oops: :loveu: Piękne [quote name='Draczyn']A to moim zdaniem, jeszcze jeden udany imporcik Nie znam się na buldożkach, ale pręgus jest cudowny!!!!!!! Pyszczek ma śliczny, klate też mozna mu pozazroscic :loveu: BOSKI!
mrowka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Lucy* napisał(a):A może jakies nowe fotki ?? :loveu: ZGadzam się!! Draczyn gdzie jesteś??????? :-(
stellanovaa Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Nie znam się na buldożkach, ale pręgus jest cudowny!!!!!!! Pyszczek ma śliczny, klate też mozna mu pozazroscic :loveu: BOSKI![/quote] Dziekuję, dziękuję w imieniu swoim i Sasiba.:multi:
Draczyn Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Asher, bylam zbanowana i nie moglam przesylac zdjęć. Narazie jedno, ale obiecuję jutro więcej
stellanovaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Draczyn']Asher, bylam zbanowana i nie moglam przesylac zdjęć. Narazie jedno, ale obiecuję jutro więcej Kochana Draczynko - jak miło , że wreszcie jesteś :multi: :multi: :multi: Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian. W grupie - siła Imię i nazwisko nr.leg.członk. Adres Miejscowoć, dn:......2006r. Do Zarzšdu Głównego Zwišzku Kynologicznego w Polsce ul. Nowy wiat 35 00-029 Warszawa A P E L Stojšc na straży dobrego imienia Zwišzku Kynologicznego zrzeszajšcego najpoważniejszš grupę hodowców psów rasowych w Polsce,sprzeciwiam się nagminnemu zjawisku handlu psami a w szczególnoci szczeniętami na ulicy, bazarach, targowiskach, giełdach samochodowych, sklepach a w szczególnoci handlu na parkingach i ulicach dojazdowych okalajšcych tereny, na których odbywajš się Wystawy Psów Rasowych. Dlatego Zwracam się do Zarzšdu Głównego z apelem o : 1.decyzje jednoznacznie zabraniajšce handlu psami poza hodowlš, z wpisaniem tej zasady do Regulaminu Zwišzku oraz Statutu. 2.Karanie hodowców łamišcych tš zasadę, natychmiastowym, dożywotnim wykluczeniem ze Zwišzku. 3.Nałożeniem obowišzku na poszczególne oddziały Zwišzku organizujšce wystawy, powiadamiania Powiatowej Inspekcji Weterynaryjnej i współpracy z niš w celu niedopuszczenia do handlu psami na terenach i wokół wystawy. / zgodnie z ustawš z dnia 29 stycznia 2004 roku o Inspekcji Weterynaryjnej (DzU. Nr 33/poz 287)/ 4.Zwrócenie się do odpowiednich władz administracyjnych i współpracy z nimi w celu egzekwowania obowišzujšcego prawa zabraniajšcego handlem zwierzętami żywymi w miejscach do tego nieprzeznaczonych tak by podobnej możliwoci nie mieli również hodowcy niezrzeszeni w Zwišzku Kynologicznym. Z poważaniem Podpis :
Draczyn Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Ten apel powinien moim zdaniem zawierać znacznie więcej punktów. Powinno sie opracować jakieś normy i dyrektywy oraz metody działania, aby takie historie, jak niedawno na Wybrzeżu, nie mialy więcej miejsca {likwidacja hodowli. Jedna hodowla zostala zlikwidowana, a tysiąc innych podobnych, albo jeszcze gorszych nadal egzystuje i dobrze sie miewa. Pozdrawiam serdecznie. Wiesz przecież gdzie mnie spotkać można ostatnio, Cieszę sie , ze sie do mnie odezwalaś
stellanovaa Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Draczyn napisał(a):Ten apel powinien moim zdaniem zawierać znacznie więcej punktów. Powinno sie opracować jakieś normy i dyrektywy oraz metody działania, aby takie historie, jak niedawno na Wybrzeżu, nie mialy więcej miejsca {likwidacja hodowli. Jedna hodowla zostala zlikwidowana, a tysiąc innych podobnych, albo jeszcze gorszych nadal egzystuje i dobrze sie miewa. Pozdrawiam serdecznie. Wiesz przecież gdzie mnie spotkać można ostatnio, Cieszę sie , ze sie do mnie odezwalaś Tak oczywiście masz rację:evil_lol: . Wiem gdzie jesteś... Ale tam nie daje się wklejać zdjęć - nic mi nie wychodzi :shake: . Tu naprawdę jesteś "potrzebna" ... Nie odchodz...:placz: pozdrawiam serdecznie Beata
Draczyn Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 stellanovaa napisał(a):Tak oczywiście masz rację:evil_lol: . Wiem gdzie jesteś... Ale tam nie daje się wklejać zdjęć - nic mi nie wychodzi :shake: . Tu naprawdę jesteś "potrzebna" ... Nie odchodz...:placz: pozdrawiam serdecznie BeataMożemy sie spotykać tutaj galerii, bo ja w tamtym towarzystwie sie nie widzę obecnie
Draczyn Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 A pozatem mamy przecież swoje maaile, to też jest środek komunikacji. Pozdrawiam serdecznie
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Draczyn'] Jakie piękne sardynki :evil_lol: :evil_lol:
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Draczyn wkońcu jesteś!! Brakowało nam Ciebie!! :-( :multi: :multi: Czy to Kubuś na foteliku?? :hmmmm: Jakie sliczne nietoperkii, cuudownee :loveu: a jakie wygodne! haha :loveu: Wiecej, więcej zdjęć!! Zdecydowanie!
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Cytat: Napisał(a) PW jelonek na spacerze :bigok: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ale slodkosciiiiiii... przepiekny Jelonek, czemu u mnie takich nie ma :placz: :placz: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Recommended Posts