Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']I jeszcze jeden śliczny buldożek

Rzeczywiscie piękny.
Mam buldozki łaciate i pręgowane . Bezowych nie chciałam bo mam przecież mopsy ;) .
Ale jak sie napatrzyłam na te beżowe cudeńka to bardzo chciałabym mieć jeszcze bulwe o takim umaszczeniu.
A oto mój Sasib ze Stellą.

A to Nelka

Ramki nauczyłam sie robić dzieki Dogomanii i Dogomaniakom.
Pozdrawiam,
Beata

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Stellanovaa
Sliczne ramki i zdjecia!!:multi: Ty jestes na focie?

Dziękuję za te pochwały :oops: .
To nie ja :shake: tylko moja córka Stella.
Pozdrawiam serdecznie,
Beata

Posted

ale bosko!! Tyle nietoperków :loveu: Boziu ale zazdroszczę :oops: wybacz :oops: :loveu: Piękne

[quote name='Draczyn']A to moim zdaniem, jeszcze jeden udany imporcik

Nie znam się na buldożkach, ale pręgus jest cudowny!!!!!!! Pyszczek ma śliczny, klate też mozna mu pozazroscic :loveu: BOSKI!

Posted

Nie znam się na buldożkach, ale pręgus jest cudowny!!!!!!! Pyszczek ma śliczny, klate też mozna mu pozazroscic :loveu: BOSKI![/quote]

Dziekuję, dziękuję w imieniu swoim i Sasiba.:multi:

Posted

[quote name='Draczyn']Asher, bylam zbanowana i nie moglam przesylac zdjęć. Narazie jedno, ale obiecuję jutro więcej

Kochana Draczynko - jak miło , że wreszcie jesteś :multi: :multi: :multi:
Poniewaz niedługo jest Zjazd Delegatów Zwiazku Kynologicznego w Polsce. Dlatego chcielibysmy wystapic z nastepujaca inicjatywa . Jesli uwazacie ze postulaty sa słusznie, podpiszcie sie i wyslijcie ten list na adres zg@zkwp.pl. Mam nadzieje ze to przyczyni sie do wprowadzenie w zycie tych zmian.
W grupie - siła

Imię i nazwisko
nr.leg.członk.
Adres
Miejscowoć, dn:......2006r.

Do Zarzšdu Głównego
Zwišzku Kynologicznego
w Polsce
ul. Nowy wiat 35
00-029 Warszawa

A P E L

Stojšc na straży dobrego imienia Zwišzku Kynologicznego zrzeszajšcego najpoważniejszš grupę hodowców psów rasowych w Polsce,sprzeciwiam się nagminnemu zjawisku handlu psami a w szczególnoci szczeniętami na ulicy, bazarach, targowiskach, giełdach samochodowych, sklepach a w szczególnoci handlu na parkingach i ulicach
dojazdowych okalajšcych tereny, na których odbywajš się Wystawy Psów Rasowych.

Dlatego Zwracam się do Zarzšdu Głównego z apelem o :

1.decyzje jednoznacznie zabraniajšce handlu psami poza hodowlš, z wpisaniem tej zasady do Regulaminu Zwišzku oraz Statutu.
2.Karanie hodowców łamišcych tš zasadę, natychmiastowym, dożywotnim wykluczeniem ze Zwišzku.
3.Nałożeniem obowišzku na poszczególne oddziały Zwišzku organizujšce wystawy, powiadamiania Powiatowej Inspekcji Weterynaryjnej i współpracy z niš w celu niedopuszczenia do handlu psami na terenach i wokół wystawy. / zgodnie z ustawš z dnia 29 stycznia 2004 roku o Inspekcji Weterynaryjnej (DzU. Nr 33/poz 287)/
4.Zwrócenie się do odpowiednich władz administracyjnych i współpracy z nimi w celu egzekwowania obowišzujšcego prawa zabraniajšcego handlem zwierzętami żywymi w miejscach do tego nieprzeznaczonych tak by podobnej możliwoci nie mieli również hodowcy niezrzeszeni w Zwišzku Kynologicznym.

Z poważaniem
Podpis :

Posted

Ten apel powinien moim zdaniem zawierać znacznie więcej punktów. Powinno sie opracować jakieś normy i dyrektywy oraz metody działania, aby takie historie, jak niedawno na Wybrzeżu, nie mialy więcej miejsca {likwidacja hodowli. Jedna hodowla zostala zlikwidowana, a tysiąc innych podobnych, albo jeszcze gorszych nadal egzystuje i dobrze sie miewa. Pozdrawiam serdecznie. Wiesz przecież gdzie mnie spotkać można ostatnio, Cieszę sie , ze sie do mnie odezwalaś

Posted

Draczyn napisał(a):
Ten apel powinien moim zdaniem zawierać znacznie więcej punktów. Powinno sie opracować jakieś normy i dyrektywy oraz metody działania, aby takie historie, jak niedawno na Wybrzeżu, nie mialy więcej miejsca {likwidacja hodowli. Jedna hodowla zostala zlikwidowana, a tysiąc innych podobnych, albo jeszcze gorszych nadal egzystuje i dobrze sie miewa. Pozdrawiam serdecznie. Wiesz przecież gdzie mnie spotkać można ostatnio, Cieszę sie , ze sie do mnie odezwalaś

Tak oczywiście masz rację:evil_lol: .
Wiem gdzie jesteś...
Ale tam nie daje się wklejać zdjęć - nic mi nie wychodzi :shake: .
Tu naprawdę jesteś "potrzebna" ...
Nie odchodz...:placz:
pozdrawiam serdecznie
Beata

Posted

stellanovaa napisał(a):
Tak oczywiście masz rację:evil_lol: .
Wiem gdzie jesteś...
Ale tam nie daje się wklejać zdjęć - nic mi nie wychodzi :shake: .
Tu naprawdę jesteś "potrzebna" ...
Nie odchodz...:placz:
pozdrawiam serdecznie
Beata
Możemy sie spotykać tutaj galerii, bo ja w tamtym towarzystwie sie nie widzę obecnie

Posted

Draczyn wkońcu jesteś!! Brakowało nam Ciebie!! :-( :multi: :multi:

Czy to Kubuś na foteliku?? :hmmmm:
Jakie sliczne nietoperkii, cuudownee :loveu: a jakie wygodne! haha :loveu:
Wiecej, więcej zdjęć!! Zdecydowanie!

Posted

Ale slodkosciiiiiii... przepiekny Jelonek, czemu u mnie takich nie ma :placz: :placz: :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...