Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']musiałam to dac w naste pnym poście, bo gdy dokładam do poprzedniego, to poprzednie zdjęcie mi wymazujeNo i dalej igraszki

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='Agga']

Ciekawe do jakiej druzyny przyjmą.;)Ja mam nadzieje, że do kadry PolskiejZ jego metryka to i Francuzi mu nie odmowia ;)

Posted

Evelina napisał(a):
Z jego metryka to i Francuzi mu nie odmowia ;)
Miło mi Ewelina, że odwiedzasz buldożki. Może być i w kadrz francuskiej. Ja właściwie między Francją i Polską nie mam preferencji. Dla mnie i tu i tam jest ojczyzna. Najgorzej, gdy są jakieś mecze, czy zawody, to niewiadomo czyja stronę mam trzymać

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: O rany ile buldożków razem odpoczywa :loveu: :loveu: :loveu:

Czy to jakiś Buldożkowy Kurort ?? :lol: :lol:

Posted

Tak one są bardzo do siebie podobne i robią takie samw śmieszne minki, w każdej sytuacji. Mały prawdopodobnie naśladuję ciotkę:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Draczyn napisał(a):
Tak one są bardzo do siebie podobne i robią takie samw śmieszne minki, w każdej sytuacji. Mały prawdopodobnie naśladuję ciotkę:lol::lol::lol::lol::lol:

Aha! rzeczywiscie, nawet sie nie zorientowalam. No to podwojne buziaki dla piechow:loveu:

Posted

[quote name='Draczyn']A teraz kolej na moje leniuchy. W pokojach sprzątanie, to trzeba się przespać na korytarzu, aby mieć dużo sly i znowu nabałaganić

:crazyeye: o matko Draczyn ile ty masz psiaków? Spora gromada :lol:
Pewnie wesoło u was cały czas :wink: :lol:

Posted

Pasavera napisał(a):
:crazyeye: o matko Draczyn ile ty masz psiaków? Spora gromada :lol:
Pewnie wesoło u was cały czas :wink: :lol:
W sumie mam 9 pieskow. Masz rację jest bardzo wesolo. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

A to moim zdaniem, jeszcze jeden udany imporcik

[quote name='stellanovaa']Tak wygladał jak miał 8 tygodni

a tak teraz:

"Draczynko" i co o nim sadzisz?
pozdrawiam
Beata

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...