Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 mrowka napisał(a):Draczyn będziesz może na wystawie w Karowicach?Nie wiem jeszcze, ale chyba w tym roku nie
Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 asher napisał(a):Rzadko piszę, ale regularnie tu zaglądam. żeby ponapawać się widokiem buldożków ;) Draczyn dużo zdrówia dla Lizuni!Ascher jesteś kochana, że myslisz o Lizuni. Dziękuję
Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Draczyn'] A teraz dzisiejsze fotki To jest dlsza część moich psiaków, już po świętach, ale jeszcze przy tradycyjnej choince
Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Draczyn'] A to dalszy ciąg moich buldożków. Leniuchy sie wylegują
Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='misiaczek'] Ato buldożka i chi japoński naszej Misi
Draczyn Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [quote name='Draczyn'] A to dalszy ciąg moich buldożków
Draczyn Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 A co tu dziś takie pustki w naszej buldozkowej ggaleryjce:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz:
Draczyn Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Hebulka']SUKI MŁODZIEŻ Dashun Dom BARYSCHNYA-KRSTIANKA Ta panienka była ostatnio u krycia u Kubusia. Spodziewamy sie slicznych dzieci, bo suczka bardzo mi sie podobala
Draczyn Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Draczyn']A to nasza Draczka poszukująca słodyczy w bufecie
mrowka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Draczyn napisał(a):Ta panienka była ostatnio u krycia u Kubusia. Spodziewamy sie slicznych dzieci, bo suczka bardzo mi sie podobala Jee będą kolejne kluseczki, jeszcze mojego ulubieńca Kubusia :multi: :loveu: haha Draczka z głową zagądająco do bufetu :lol: Ona sama tam wskoczyła, czy ktoś jej pomógł? A Safineczka wszystkim rozdaje faflaste buziaki? :cool3: :razz: Śliczności...
Draczyn Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 [quote name='Draczyn']Nie wiem czy to zdjęcie już było, ale nawet jeśli będzie drugi raz to chyba nie zaszkodzi. To jeszcze jedna moja Draczka
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 mrowka napisał(a):Jee będą kolejne kluseczki, jeszcze mojego ulubieńca Kubusia :multi: :loveu: haha Draczka z głową zagądająco do bufetu :lol: Ona sama tam wskoczyła, czy ktoś jej pomógł? A Safineczka wszystkim rozdaje faflaste buziaki? :cool3: :razz: Śliczności...Ta Draczka to sama wskakuje na krzesla i patrzy co by tu jeszcze bylo dobrego do zjedzenia
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='misiaczek'] Prześliczna śpiąca królewna
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Piękne te Twoje psinki Anutko i Safinka też bombowa. Cieszę ię ogromnie, ze jest tu corz wiecej buldożkowych fotek:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 zrobie tylko tak eiiiiiiihhhhhh (to byl rozanielony wzdech):loveu: i cichutko opuszcze ta galeryjke ;)
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Dzięki Dbst, a to cos jeszcze dla Ciebie specjalnie [quote name='Draczyn']Przyslali mi właśnie fotki suczki po Kubusiu, która ma w tej chwili 8 tygodni Według mnie niezwykle wdzięczna slicznotka
Draczyn Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='CK-KRÓL-ARLEKIN'] a to El Torro Król Arlekin mieszka w Warszawie Monika http://krolarlekin.w.interia.plTo też bardzo ładny szczeniak
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Draczyn']Dzięki Dbst, a to cos jeszcze dla Ciebie specjalnie Według mnie niezwykle wdzięczna slicznotka iiiiiiii i zostala po mnie mokra ofafluniona plama na krzeselku dziekuje cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo
dbsst Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Draczyn']To jeszcze coś dla Ciebie aaaaaaaaaaaaa nie moge rozplywam sie nio nie EXTRA :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Evelina Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Draczyn']Ten buldozek po prawej to po jakich rodzicach ? :roll: :lol:
Draczyn Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 To jest orginalny buldożek prosto z Francji, prawdziwy buldog francuski
Recommended Posts