misiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Draczyn,związek francusko-japoński :wink: :D
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 No to tez tutaj pokaze moja Klare. Tu pierwszego dnia z nami.
mrowka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 bozieee jakie cudaa!! Ale się znęcacie!! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Zabrałabym je wszytskie do siebie :oops: :oops: :iloveyou: przepiękne są!!
Draczyn Posted October 18, 2005 Author Posted October 18, 2005 mrowka napisał(a):bozieee jakie cudaa!! Ale się znęcacie!! :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Zabrałabym je wszytskie do siebie :oops: :oops: :iloveyou: przepiękne są!!Mrówka jesteś kochana. Ogromnie si ecieszę, ze podobają Ci się nasze ślicznoty
Viris Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 :D To pierwsze spanko na nowym miejscu. Teraz juz wszystko zdewastowane wokolo :) Jutro postaram sie wkleic kolejne zdjecia.
Siostra Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Po prostu landryny!!!! :angel: Ja chcę buldożka :cry:
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Siostra napisał(a):Po prostu landryny!!!! :angel: Ja chcę buldożka :cry: Chciec to moc :>
Siostra Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Viris napisał(a):Siostra napisał(a):Po prostu landryny!!!! :angel: Ja chcę buldożka :cry: Chciec to moc :> Viris, urabiam TZ, obiecał mi małego pieska po przeprowadzce ( już wkrótce) - dwa duże już mamy :D Początkowo była mowa o grzywku, bo też są zachwycające, ale przywiązanie do fafli wzięło górę :D Rozmawiałam o tym z moja córką wczoraj, już nawet imię wymysliłysmy, jakby co :wink: - to będzie suczka Buba.
Draczyn Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Siostra napisał(a):Viris napisał(a):Siostra napisał(a):Po prostu landryny!!!! :angel: Ja chcę buldożka :cry: Chciec to moc :> Viris, urabiam TZ, obiecał mi małego pieska po przeprowadzce ( już wkrótce) - dwa duże już mamy :D Początkowo była mowa o grzywku, bo też są zachwycające, ale przywiązanie do fafli wzięło górę :D Rozmawiałam o tym z moja córką wczoraj, już nawet imię wymysliłysmy, jakby co :wink: - to będzie suczka Buba.Lothia ogłasz w temacie buldog francuski, że w shronisku w Płocku jest buldożka francuska do wzięcia, jeśli macie warunki, to może byście się zdecydowali. Pozdrawiam serdecznie
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Siostra to zagladaj do nas do buldozkow :) Tam zawsze mozna pogadac na faflowe tematy :)
Draczyn Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 Viris napisał(a):Siostra to zagladaj do nas do buldozkow :) Tam zawsze mozna pogadac na faflowe tematy :)No właasnie , zapraszamy do as n buldożki. Odwiedzaj nas
Draczyn Posted October 19, 2005 Author Posted October 19, 2005 ten Soto śpiący jest prześliczny, mimo, że to nie buldożek
Viris Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Klara mowi ze Buldozki sa za grzeczne zeby pic :>
mrowka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Siostra napisał(a):Viris napisał(a):Siostra napisał(a):Po prostu landryny!!!! :angel: Ja chcę buldożka :cry: Chciec to moc :> Viris, urabiam TZ, obiecał mi małego pieska po przeprowadzce ( już wkrótce) - dwa duże już mamy :D Początkowo była mowa o grzywku, bo też są zachwycające, ale przywiązanie do fafli wzięło górę :D Rozmawiałam o tym z moja córką wczoraj, już nawet imię wymysliłysmy, jakby co :wink: - to będzie suczka Buba. Siostra widze, ze nam podobaja sie te same psy tzn. rasy! :lol: Proponuje wziasc parke-grzywka i buldozka! 8) Wklejac wiecej zdjec, prosze! :D
misiaczek Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 A ja bym powiedziała,że buldożki za kołnierz nie wylewają :wink: Kiedyś Misi dałam spróbować łyczka piwa...bardzo jej smakowało,oblizywała sie jak po największym rarytasie :wink: :wink: :wink: :lol: .
Siostra Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Draczyn napisał(a):Siostra napisał(a):Viris napisał(a):Siostra napisał(a):Po prostu landryny!!!! :angel: Ja chcę buldożka :cry: Chciec to moc :> Viris, urabiam TZ, obiecał mi małego pieska po przeprowadzce ( już wkrótce) - dwa duże już mamy :D Początkowo była mowa o grzywku, bo też są zachwycające, ale przywiązanie do fafli wzięło górę :D Rozmawiałam o tym z moja córką wczoraj, już nawet imię wymysliłysmy, jakby co :wink: - to będzie suczka Buba.Lothia ogłasz w temacie buldog francuski, że w shronisku w Płocku jest buldożka francuska do wzięcia, jeśli macie warunki, to może byście się zdecydowali. Pozdrawiam serdecznie Niestety, warunki będą dopiero na wiosnę, widziałam tamtą sunię - kofana :angel: - na pewno szybko znajdzie nowy dom.
Viris Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 misiaczek napisał(a):A ja bym powiedziała,że buldożki za kołnierz nie wylewają :wink: Kiedyś Misi dałam spróbować łyczka piwa...bardzo jej smakowało,oblizywała sie jak po największym rarytasie :wink: :wink: :wink: :lol: . My przy Klarze nie mozemy napic sie nawet winka. Oblizuje sie jakby poczula najsmaczniejszy psi nektar :P Ale to tak "ciiiii"
Recommended Posts