Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Draczyn']A to jest nowy import. Piesek sprowadzony przez Kręconego Loczka. Zdjęcie nie jest najlepiej zrobione, ale piesek jest prześliczny, jest z linii Glandorffów

Piesek ma trochę ponad 4 miesiące

Posted

Draczyn napisał(a):
Czy nikt nie pochwali mojej shar-pejki. Ona zaczęla juz 12 rok i jeszcze jesst w pełnej krasie (odpukuję w niemalowane drzewo}

Ja pochwalę !! Bardzo piękna czarnulka :grins:

Posted

[quote name='Draczyn']Tak jest jeszcze kanarek, królik miniaturowy, legwan, caly zwierzyniec
A to nasza chorowitka Lizunia

:calus: niech Lizunia wraca szybko do zdrowia, mam nadzieję że to nic poważnego?
:crazyeye: :crazyeye: Draczyn ale masz super zwierzyniec w domu :multi: tylko pozazdrościć :oops:
Zdjęcia wszystkie są super, a nietoperki kochane prześliczne..
Kubuś pręgusem przepiękny:loveu:

Z jednej fotki się uśmiałam

ale mina! hahahahahaha Kto tego biednego nietoperka śmiał obudzić? :shake: :lol:

Posted

Mrówka, a czy Ty juz spotkalaś si e z Safi na spacerku? Bo tak dlugo na to czekasz. Może kiedyś nas w Warszawie odwiedzisz, to napatrzysz się dowoli na buldożki

Posted

Draczyn,
niestety jeszcze Safineczki nie widziałam :sadCyber: , ale mam nadzieję ze zaniedługo to już nastąpi..
Dziękuję bardzo :calus: jak będę się kiedyś wybierać do Warsawy to napewno się do Ciebie odezwę.. :loveu: :multi: jejku tyle nietoperków naraz..

Przesyłam buziaki dla zwierzyńca!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...