Draczyn Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 [quote name='Draczyn']A to jest nowy import. Piesek sprowadzony przez Kręconego Loczka. Zdjęcie nie jest najlepiej zrobione, ale piesek jest prześliczny, jest z linii Glandorffów Piesek ma trochę ponad 4 miesiące
Draczyn Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 A to nasza sharpejka, która chowa sie razem z buldożkami
Draczyn Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 Czy nikt nie pochwali mojej shar-pejki. Ona zaczęla juz 12 rok i jeszcze jesst w pełnej krasie (odpukuję w niemalowane drzewo}
Lucy* Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Draczyn napisał(a):Czy nikt nie pochwali mojej shar-pejki. Ona zaczęla juz 12 rok i jeszcze jesst w pełnej krasie (odpukuję w niemalowane drzewo} Ja pochwalę !! Bardzo piękna czarnulka :grins:
Draczyn Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Draczyn']A to jest nasza kotka A to jest nasza kotka. Lucy cieszę się, że czarnulka Ci sie spodobala
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Widzę, ze w domku peły zwierzynieć. Musicie mieć wesoło, aż zazdroszczę !! a czarnulka urocza ;)
Draczyn Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Tak jest jeszcze kanarek, królik miniaturowy, legwan, caly zwierzyniec A to nasza chorowitka Lizunia
Draczyn Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 [quote name='Draczyn']A to codzienne zabawy naszych piesków. Sport to zdrowie Nasze słodkie łobuziaki
Honey Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 http://img207.imageshack.us/img207/3166/zima20219ui.jpg Jak bym moje widziała ! :evil_lol:
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Draczyn']Tak jest jeszcze kanarek, królik miniaturowy, legwan, caly zwierzyniec A to nasza chorowitka Lizunia :calus: niech Lizunia wraca szybko do zdrowia, mam nadzieję że to nic poważnego? :crazyeye: :crazyeye: Draczyn ale masz super zwierzyniec w domu :multi: tylko pozazdrościć :oops: Zdjęcia wszystkie są super, a nietoperki kochane prześliczne.. Kubuś pręgusem przepiękny:loveu: Z jednej fotki się uśmiałam ale mina! hahahahahaha Kto tego biednego nietoperka śmiał obudzić? :shake: :lol:
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Zapomniałabymm o tej jeszcze ale ma kostium! :lol: :D suuper!
Draczyn Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Mrówka, a czy Ty juz spotkalaś si e z Safi na spacerku? Bo tak dlugo na to czekasz. Może kiedyś nas w Warszawie odwiedzisz, to napatrzysz się dowoli na buldożki
dbsst Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Draczyn'] o rany!!!!!!! wsciekle buldozki :evil_lol: :evil_lol:
mrowka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Draczyn, niestety jeszcze Safineczki nie widziałam :sadCyber: , ale mam nadzieję ze zaniedługo to już nastąpi.. Dziękuję bardzo :calus: jak będę się kiedyś wybierać do Warsawy to napewno się do Ciebie odezwę.. :loveu: :multi: jejku tyle nietoperków naraz.. Przesyłam buziaki dla zwierzyńca!
asher Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Rzadko piszę, ale regularnie tu zaglądam. żeby ponapawać się widokiem buldożków ;) Draczyn dużo zdrówia dla Lizuni!
Recommended Posts