mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Niestety jeszcze nie :( ale czekam z niecierpliwoscia ;) Dzieekuje za zyczonka i Tobie tez zycze wszystkiego najlepszego!! A obrazkow nie widze :( same krzyzyki
Draczyn Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 mrowka napisał(a):Niestety jeszcze nie :( ale czekam z niecierpliwoscia ;) Dzieekuje za zyczonka i Tobie tez zycze wszystkiego najlepszego!! A obrazkow nie widze :( same krzyzykiJa widzę, nie wiem dlaczego u Ciebie nie widać, może trzeba dłużej poczekać, aby sie otworzyły. Dzięki za życzonka
Draczyn Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 http://www.draczyn.com/pliki/bulki21.jpg
musia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ja tak z pytaniem odnośnie LIZY Draczyn . Na stronie hodowli są jej 2 fotki. Czy to sprawa zdjęć czy ona rzeczywiście jest bardziej płowa niż pozostałe psiaki. ? Ogromnie mi się przez to podoba. Pozostanę wierną fanką bf-ów , bo raczej takowego mieć nie będę. Jedyne , co dopuszczam równocześnie z moim gończakiem to szczotka (standard lub miniatura) , a na bf mąż kręci nosem:mad:
Draczyn Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 musia napisał(a):Ja tak z pytaniem odnośnie LIZY Draczyn . Na stronie hodowli są jej 2 fotki. Czy to sprawa zdjęć czy ona rzeczywiście jest bardziej płowa niż pozostałe psiaki. ? Ogromnie mi się przez to podoba. Pozostanę wierną fanką bf-ów , bo raczej takowego mieć nie będę. Jedyne , co dopuszczam równocześnie z moim gończakiem to szczotka (standard lub miniatura) , a na bf mąż kręci nosem:mad:To jest teraz najbardziej pożądany kolor, tylko takie rzadko się rodzą. Dwali nam za nią w Poznaniu Amerykanie furę pieniędzy, ale ona nie jest do sprzedania. Cieszę się, że Ci sie podoba
musia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czyli ona jest tak oryginalnie intensywnie płowa??!!!!!! Czy możesz jeszcze wstawić jakieś inne jej zdjęcia?? Pokazujące jej kolorek?. Planujecie ją pokryć latem, szkoda, że ja na nie nie trafię. Oj, szkoda. Fanka Bf - musia
mrowka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Draczyn napisał(a):http://www.draczyn.com/pliki/bulki21.jpg O jejkuuu jakie cudne zdjecie :iloveyou: :loveu: Mniamniusie :oops: matko jak bym je dorwala to chyba bym juz nie oddala :oops: :loveu: :multi: PS.Obrazki juz widze ;)
anutka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='musia'] Czy możesz jeszcze wstawić jakieś inne jej zdjęcia?? Pokazujące jej kolorek?. To fotka Lizy z moich zbiorów - z wystawy w Legionowie w 2003 roku
Draczyn Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Nie mam zbyt dużo jej zdjęć . Chyba juz wszystkie byly tu wklejane
Draczyn Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Znalazlam jeszcze zdjęcia ale niestety nie mam skanera. Są w moim albumie. Pare zdjęć jest też na mojej stronie - kliknij w banerek:multi::multi:
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Draczyn napisał(a):http://www.draczyn.com/pliki/bulki21.jpg slodziaste
Draczyn Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Dbst cieszę się, że Ci się podobają. Odwiedzaj nas częściej
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Draczyn napisał(a):Dbst cieszę się, że Ci się podobają. Odwiedzaj nas częściej ostatnio zakrecona jestem jak sloik dzemu ;) ale Was odwiedzam regularnie z tym ze nie zawsz pisze :D
Draczyn Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 A czemu jesteś taka zakręcona. Co się stało?:shake::shake:
Draczyn Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 DUUUUUUUUUUUUUUUUZO SZCZESCIA NOWYM 2006YM ROKU [quote name='Draczyn']
Daisunia Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 WSZYSTKIEGO naj naj naj naj naj naj naj naj z okazji zbliżajacego sie 2006 roku ! wielu sukcesow w hodowli oraz na wystawach życzą Eliza&Daisy
Draczyn Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 Dzięki Daisunia. miło, że o nas pamiętasz. Dla Ciebuie życzonka na górze
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku.
Draczyn Posted January 1, 2006 Author Posted January 1, 2006 Dziewczyny jesteście kochane, dzięki za te wszystkie zyczenia. Ja również Wam zycze duuuuuuuuuużo szczęścia w Nowym Roku
anutka Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Arrigo i dzisiejsza jubilatka Matylda( kończy 4 lata) :) :) :) Z nowym misiem Matylda z prezentem urodzinowym I zaspany nietoperz :lol: :lol:
Recommended Posts