Draczyn Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Piękna karteczka Bellatrix. Dziękujemy za życzenia. Miło, że pamiętasz o buldożkach
Koma Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. my też pamiętamy o buldożkach choć przyznajemy że rzadko coś u nich piszemy :oops:
Draczyn Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Co jedna karteczka to ładniejsza. Buldozki bardzo dziękują Komie:multi::multi:
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!! Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas: Stu choinek w lesie prezentów ile Mikołaj uniesie sexu na sniegu i mniej życia w biegu. Wódki tyle co Wisły w Krakowie i Sylwestra w przydrożnym rowie :baddevil:!!!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Buldożkom i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara
Draczyn Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Dzięki Lucy. Buldożki są zachwycone wierszykiem. Przeczytałam im na głos. Patrzyły i kręciły główkami
Draczyn Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 [quote name='CK-KRÓL-ARLEKIN'] Pozdrawiam Monika Bednarska Hodowla Król Arlekin http://krolarlekin.w.interia.plPrzedstawiam Wam pięciotygodniowe prześliczne szczeniaczki po moim Tobiaszku. Jestem nimi zachwycona i dumna z Tobiaza, że tak się chłopak postarał
Lucy* Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Draczyn napisał(a):Dzięki Lucy. Buldożki są zachwycone wierszykiem. Przeczytałam im na głos. Patrzyły i kręciły główkami :roflt::roflt:tak tak.. jest nad czym głową pokręcić :roflt:
mrowka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 Draczyn napisał(a):Przedstawiam Wam pięciotygodniowe prześliczne szczeniaczki po moim Tobiaszku. Jestem nimi zachwycona i dumna z Tobiaza, że tak się chłopak postarałCo tu bede duzo pisac SA CUDOWNE!!! Wielkie gratulacje.. Takie lubie najbardziej :bday:
Draczyn Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 mrowka napisał(a):Co tu bede duzo pisac SA CUDOWNE!!! Wielkie gratulacje.. Takie lubie najbardziej :bday:Dzięki za gratulacje. Jeśli chodzi o mnie to dla tatusia, Tobiasa, że zrobil piękne dieci. Przede wszystkim jednak gratulacje należa się hodowcom z Króla ARlekina, bo szczeniaczki, jak widać są zadbane i świetnie odchowane
Lucy* Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ja to ile razy ogladam te zdjecia to sie zastanawiam czym Ty je namaszczasz że one się tak pięknie błyszczą ?? :jumpie: :jumpie:
Draczyn Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Lucy* napisał(a):Ja to ile razy ogladam te zdjecia to sie zastanawiam czym Ty je namaszczasz że one się tak pięknie błyszczą ?? :jumpie: :jumpie:Taka ich uroda, bez namaszczania. Piękne, dobrze odżywione i zadbane
Daga_i_Oskar Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Draczyn piekne zdjęcia, wspaniałych psiaków :laola:
dbsst Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Siupel malunkie urwiski :buzi: w noski przesylamy :D
Draczyn Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 dbsst napisał(a):Siupel malunkie urwiski :buzi: w noski przesylamy :DNie wyobrażacie sobie nawet, jaką frajdę mi sprawiacie chwaląc moje ukochane pieski. Mialam dużo ras w swoim zyciu, ale z buldożków nigdy nie zrezygnuję. To są uczłowieczone pieski:dog::dog:
agabass Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 ale maleństwa słodkie dawać mi je tu :multi:
Draczyn Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Anutko, Arigo jest coraz piękniejszy
Draczyn Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 To są maleńkie szczeniaczki buldożków. Teraz to już doroslę psy
Draczyn Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 Pewnie za małe zdjęcie i nic na nim nie widać, ale niestety, gdy zrobię większe, to z kolei bedzie za duże. Przykro mi , ale jeszcze nie doszłam do wprawy w tych fotkach
mrowka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Draczyn'] To są maleńkie szczeniaczki buldożków. Teraz to już doroslę psy O jejku, ale nietoperki malutkie :multi:
Draczyn Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Dzięki Mrówka, ze nas odwiedziłaś. Czy byłaś juz na spacerku z suczką Basiulki?
Draczyn Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I SZALOWEGO SYLWESTRA [quote name='Draczyn']
Recommended Posts