Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości.

my też pamiętamy o buldożkach choć przyznajemy że rzadko coś u nich piszemy :oops:

Posted

To jeszcze ja , jeszcze ja :angel: :angel: :angel: !!!!

Spóżniłam się trochę ale jestem !!!! :x-mas::x-mas:

Stu choinek w lesie
prezentów ile Mikołaj uniesie
sexu na sniegu
i mniej życia w biegu.
Wódki tyle co Wisły w Krakowie
i Sylwestra w przydrożnym rowie :baddevil:!!!!

Wszystkiego najlepszego życzę Tobie , Buldożkom i wszystkim Twoim bliskim :buzi: :x-mas: Lucy & Sara

Posted

Draczyn napisał(a):
Dzięki Lucy. Buldożki są zachwycone wierszykiem. Przeczytałam im na głos. Patrzyły i kręciły główkami

:roflt::roflt:tak tak.. jest nad czym głową pokręcić :roflt:

Posted

Draczyn napisał(a):
Przedstawiam Wam pięciotygodniowe prześliczne szczeniaczki po moim Tobiaszku. Jestem nimi zachwycona i dumna z Tobiaza, że tak się chłopak postarał
Co tu bede duzo pisac SA CUDOWNE!!! Wielkie gratulacje..

Takie lubie najbardziej :bday:

Posted

mrowka napisał(a):
Co tu bede duzo pisac SA CUDOWNE!!! Wielkie gratulacje..

Takie lubie najbardziej :bday:
Dzięki za gratulacje. Jeśli chodzi o mnie to dla tatusia, Tobiasa, że zrobil piękne dieci. Przede wszystkim jednak gratulacje należa się hodowcom z Króla ARlekina, bo szczeniaczki, jak widać są zadbane i świetnie odchowane

Posted

Lucy* napisał(a):
Ja to ile razy ogladam te zdjecia to sie zastanawiam czym Ty je namaszczasz że one się tak pięknie błyszczą ?? :jumpie: :jumpie:
Taka ich uroda, bez namaszczania. Piękne, dobrze odżywione i zadbane

Posted

dbsst napisał(a):
Siupel malunkie urwiski :buzi: w noski przesylamy :D
Nie wyobrażacie sobie nawet, jaką frajdę mi sprawiacie chwaląc moje ukochane pieski. Mialam dużo ras w swoim zyciu, ale z buldożków nigdy nie zrezygnuję. To są uczłowieczone pieski:dog::dog:

Posted

Pewnie za małe zdjęcie i nic na nim nie widać, ale niestety, gdy zrobię większe, to z kolei bedzie za duże. Przykro mi , ale jeszcze nie doszłam do wprawy w tych fotkach

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...