Yorczka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 ale macie śliczne psiaki ......ja nie porzepadam za buldożkami ale te są wyjątkowe ..... =)) a tak przy okazji to będę miała dziś o 17.oo psiaka sznaucerka0suczka-7tyg. i mam problem z imieniem zastanawiam się na Aisza, Tasz, kKiera, Frida i Asta sorry Draczyn że zaśmiecam ci temat (niemam gdzie sie zapytać a przecierz nie będę zakładać nowego tematu na takie bzdury) sorrki jeszcze raz.......
Draczyn Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Z tych wymienionych przez ciebie imion najbardziej dla sznaucerka pasowałaby wg mnie Frida, a tak przy okazji kartka z życzeniami. Trzeba w nia kliknąć:x-mas:
mrowka Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Jakie te buldozki parapetowe,zabawowe,ziewajace,lozkowe sa piekne Takei straszne, ze az strach ich sie bac :jumpie: Draczyn sliczna karteczka :klacz: :lilangel: dziekujemy bardzo i tez zycze wszystkich WESOŁYCH ŚWIĄT!!!:x-mas:
Draczyn Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Dzięki serdeczne. Ja też Cię ściskam świątecznie i to jeszcze dla Ciebie :x-mas::x-mas::x-mas:
Draczyn Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Buldożki są załamane, ż nikt do nich ostatnio nie zagląda
Draczyn Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Buldożki dziękują za piękne karteczki i życzą Wam po raz kolejny wszystkiego najnajnaj:x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::x-mas::eating::eating::eating::eating:
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [quote name='Draczyn']Dzięki serdeczne. Ja też Cię ściskam świątecznie i to jeszcze dla Ciebie :x-mas::x-mas::x-mas: Dziękuje dziękuje :calus: :angel: Suuper zdjecia Draczyn! Śliczne te Twoje nietoperki.. :iloveyou: Prosze o wieksze zdjecie! Uwielbiam pregowane buldozki!! PS.Te 2 ostatnie super fotki sa za duze ;-)
Draczyn Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Znów będziesz krzyczyć, że za duże. Ja nie umiem innych, albo małe, albo wielki
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Draczyn prosze :iloveyou: sliczny czy sliczna? :oops: :iloveyou:
Draczyn Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [quote name='mrowka']Draczyn prosze :iloveyou: sliczny czy sliczna? :oops: :iloveyou:Sliczny, to samczyk Kubuś
Draczyn Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 [quote name='dbsst']Buldożki ślicznie dziękują za piękną karteczkę i życzenia
Draczyn Posted December 24, 2005 Author Posted December 24, 2005 Jeszcze raz buldożki i ich właściciele życzą wszystkiego najnajnajnaj http://img367.imageshack.us/img367/9011/wesolychswiat8qg.gif :santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::santagri::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada.
Recommended Posts