Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 Cieszę się, że Wam się podoba. Jak jeszcze coś fajnego znajdę, to wam podrzucę
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 anutka napisał(a):Wieczorne szaleństwa: Viris, niestety już chyba ty aparatem lepszego światła nie uzyskam ;)
Hebulka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Wieczorne szaleństwa: Viris, niestety już chyba ty aparatem lepszego światła nie uzyskam ;) BOSKIE te filmiki !!!!!!!!!!!!!
mrowka Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 jejku jakie cudne nietoperkii :oops: Ja tu chyba wchodzic nie moge, bo sie napatrzec na te Wasze cuda nie moge :oops: :oops: Uwielbiam buldozki!! :iloveyou: A ten bialasek to chyba ode mnie z miastaa?? gdzie go mozna zobaczyc? :oops: :angel:
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 mrowka napisał(a):jejku jakie cudne nietoperkii :oops: Ja tu chyba wchodzic nie moge, bo sie napatrzec na te Wasze cuda nie moge :oops: :oops: Uwielbiam buldozki!! :iloveyou: A ten bialasek to chyba ode mnie z miastaa?? gdzie go mozna zobaczyc? :oops: :angel:To musisz wejść na 9tą grupę buldog francuski i odszukaś Basiulkę 22 Tychy. Wyślij do niej pv, to może się spotkacie
Wiola.od.Gacka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 :D hihihi śmieszne filmiki.teraz to dopiero macie wesoło z dwoma,co?szkoda że Gacek z Bunią się tak nie bawią.oni się tylko "biją"o zabawki i smakołyki.Gacek ją wtedy zachęca do zabawy ale Bunia go przepędza :) trochę Wam zazdroszcze.pewnie macie ubaw po pachy...
Draczyn Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a)::D hihihi śmieszne filmiki.teraz to dopiero macie wesoło z dwoma,co?szkoda że Gacek z Bunią się tak nie bawią.oni się tylko "biją"o zabawki i smakołyki.Gacek ją wtedy zachęca do zabawy ale Bunia go przepędza :) trochę Wam zazdroszcze.pewnie macie ubaw po pachy...To nakręć jaki filmik z nimi. Chetnie zobaczymy
Lucy* Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Poproszę jeszcze to maleństwo :loveu: przy jakiejś ogromnej zabawce :evilbat: :evilbat:
Draczyn Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='Draczyn']A oto szczeniaczki z Nadarzyna w wiku 9 tygodni
mrowka Posted December 8, 2005 Posted December 8, 2005 Draczyn dzieeki zaraz lece na 9 grupe! :angel: A te maluch- cud miod!! :loveu:
Draczyn Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='malgosia78']Witam!!! W takim razie i ja wkleję kilka zdjęć mojego Tofisia. Pozdrawiamy!!!!
Draczyn Posted December 8, 2005 Author Posted December 8, 2005 [quote name='CK-KRÓL-ARLEKIN']Witajcie :D przedstawiam Wam maleństwa Króla Arlekina. Pani Krystyna z hod. Draczyn bardzo ładnie je przedstawiała od pierwszych chwil ich życia - na tym forum. Teraz sama chcę się nimi pochwalić! Maluchy są przesłodkie i bardzo grzeczne! Pozdrawiam Monika Hodowla Król Arlekin :D http://krolarlekin.w.interia.pl
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 jestem ;) Draczyn ile foooooooot :D :angel: ja kce bulBożka ;) fLancuskiego :D
Basia&Safi Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Witam dopiero teraz odkryłam ta galerie :) Draczyn dziekuje za wklejenie fotek Safi ciesze sie ze wam sie podoba :) pozdrawiam
mrowka Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 ja kce bulBożka ja tez!! ja tez!! :angel: slicznosci..
Draczyn Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Hebulka. piękne fotki. Zazdroszcze Ci, że potrafisz takie fajne zdjęcia robić i je wstawiać. Ja co zrobię, to przeważnie za duże i nie umiem jeszcze ich zmniejszać, więc zalegają sobie gdzies tam na dysku
mrowka Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka. piękne fotki. Zazdroszcze Ci, że potrafisz takie fajne zdjęcia robić i je wstawiać. Ja co zrobię, to przeważnie za duże i nie umiem jeszcze ich zmniejszać, więc zalegają sobie gdzies tam na dyskuDraczyn jak chcesz mozesz wyslac do mnie na maila zdjecia i ja je zmniejsze w wstawie, chetnie pomoge :)
Draczyn Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 Fotki z grudniowej wystawy w Nowym Dworze Mazowieckim [quote name='anutka']Psy Klasa szczeniąt Klasa młodzieży Klasa pośrednia Klasa otwarta Suki Klasa pośrednia Klasa otwarta
anutka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Arrigo w piątek był na swoim pierwszym spacerku. Na razie bardzo się boi choć są już pewne postępy. Dzisiaj był troche odważniejszy :) I wieczorne szaleństwa:
Draczyn Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 [quote name='darektr']Może teraz będzie dobrze ????
misiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Wygłupy mojej córci,Sotkowi absolutnie nie przeszkadzają chusteczki na głowie :)
Recommended Posts