Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Wieczorne szaleństwa:

Viris, niestety już chyba ty aparatem lepszego światła nie uzyskam ;)

BOSKIE te filmiki !!!!!!!!!!!!!

Posted

jejku jakie cudne nietoperkii :oops: Ja tu chyba wchodzic nie moge, bo sie napatrzec na te Wasze cuda nie moge :oops: :oops: Uwielbiam buldozki!! :iloveyou:

A ten bialasek to chyba ode mnie z miastaa?? gdzie go mozna zobaczyc? :oops: :angel:

Posted

mrowka napisał(a):
jejku jakie cudne nietoperkii :oops: Ja tu chyba wchodzic nie moge, bo sie napatrzec na te Wasze cuda nie moge :oops: :oops: Uwielbiam buldozki!! :iloveyou:

A ten bialasek to chyba ode mnie z miastaa?? gdzie go mozna zobaczyc? :oops: :angel:
To musisz wejść na 9tą grupę buldog francuski i odszukaś Basiulkę 22 Tychy. Wyślij do niej pv, to może się spotkacie

Posted

:D hihihi śmieszne filmiki.teraz to dopiero macie wesoło z dwoma,co?szkoda że Gacek z Bunią się tak nie bawią.oni się tylko "biją"o zabawki i smakołyki.Gacek ją wtedy zachęca do zabawy ale Bunia go przepędza :)
trochę Wam zazdroszcze.pewnie macie ubaw po pachy...

Posted

Wiola.od.Gacka napisał(a):
:D hihihi śmieszne filmiki.teraz to dopiero macie wesoło z dwoma,co?szkoda że Gacek z Bunią się tak nie bawią.oni się tylko "biją"o zabawki i smakołyki.Gacek ją wtedy zachęca do zabawy ale Bunia go przepędza :)
trochę Wam zazdroszcze.pewnie macie ubaw po pachy...
To nakręć jaki filmik z nimi. Chetnie zobaczymy

Posted

[quote name='CK-KRÓL-ARLEKIN']Witajcie :D przedstawiam Wam maleństwa Króla Arlekina. Pani Krystyna z hod. Draczyn bardzo ładnie je przedstawiała od pierwszych chwil ich życia - na tym forum. Teraz sama chcę się nimi pochwalić!
Maluchy są przesłodkie i bardzo grzeczne!

Pozdrawiam Monika Hodowla Król Arlekin :D
http://krolarlekin.w.interia.pl

Posted

Hebulka. piękne fotki. Zazdroszcze Ci, że potrafisz takie fajne zdjęcia robić i je wstawiać. Ja co zrobię, to przeważnie za duże i nie umiem jeszcze ich zmniejszać, więc zalegają sobie gdzies tam na dysku

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka. piękne fotki. Zazdroszcze Ci, że potrafisz takie fajne zdjęcia robić i je wstawiać. Ja co zrobię, to przeważnie za duże i nie umiem jeszcze ich zmniejszać, więc zalegają sobie gdzies tam na dysku
Draczyn jak chcesz mozesz wyslac do mnie na maila zdjecia i ja je zmniejsze w wstawie, chetnie pomoge :)

Posted

Fotki z grudniowej wystawy w Nowym Dworze Mazowieckim
[quote name='anutka']Psy
Klasa szczeniąt

Klasa młodzieży

Klasa pośrednia

Klasa otwarta

Suki
Klasa pośrednia

Klasa otwarta

Posted

Arrigo w piątek był na swoim pierwszym spacerku. Na razie bardzo się boi choć są już pewne postępy. Dzisiaj był troche odważniejszy :)

I wieczorne szaleństwa:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...