Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 misiaczek napisał(a):Lucy* jak skończyły się nią bawić....to bardzo :sweetCyb: :sg168: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Cieszę się Lucy, że do nas zaglądasz i że nasze bf Ci się podobają. Zapraszamy częściej
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 po prostu psiaki powinny występować na zawodach w przeciaganiu zrobiły by furorę :lol: bosko sie ze sobą bawią :)
misiaczek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Patka dzięki :D . Dobrze,że buldożka w tej zabawie daje chinowi fory.Bo jak by tak głową trzepnęła z tą skarpetką,to Sotuś by po ścianach latał,trzymając jej drugi koniec w pyszczku.A jak on tak trzepie głową z tą skarpetką to Misia patrzy się na niego jak na świrka jakiegoś :lol: .Dodam,że Misia waży 12,7 a Sotek 4,5 kg.
Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Draczyn napisał(a):Cieszę się Lucy, że do nas zaglądasz i że nasze bf Ci się podobają. Zapraszamy częściej Pewnie że będę zaglądać.. podobają podobają :D przy moim kaukazie BF-y to taka "egzotyczna rasa" :hmmmm: :wink:
Patka Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Lucy oj tak :lol: powinnaś moim zdaniem do kompeltu sobie takiego malucha sprawic :) Waga lekka z filigranową walczą i jak ładnie sie dogadują :D mam słabosc do takich maluchów mój kocur SYB waży 8 kg :D [/url]
Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Patka napisał(a):Lucy oj tak :lol: powinnaś moim zdaniem do kompeltu sobie takiego malucha sprawic :) Waga lekka z filigranową walczą i jak ładnie sie dogadują :D mam słabosc do takich maluchów mój kocur SYB waży 8 kg :D Hahahaha :roflt: :roflt: trza będzie podumać na tym.. :wink: :hmmmm: :D
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Patka napisał(a):co za cudooooo :DTak masz rację, Heb Admiror, to jedna z najłaniejszych suczk jakie idzialam i w dodatku matka prześlicznych piesków
Agga Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Hahaha ta skarpeta nie jest prana w dobrym proszku :lol:
misiaczek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 :lol: :lol: :lol: Jak bum cyk cyk...ja im dawałam czystą :lukdot:
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 misiaczek napisał(a)::lol: :lol: :lol: Jak bum cyk cyk...ja im dawałam czystą :lukdot:Znając Misiaczek i jej podejście do psów, mogę Wam zagwarantować, że była prana w ekstra proszku
misiaczek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 :oops: :oops: :oops: hmmm....zanim trafiła do piesków,byla prana w extra proszku :lol: :lol: :lol: .
Hebulka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Draczyn napisał(a):Tak masz rację, Heb Admiror, to jedna z najłaniejszych suczk jakie idzialam i w dodatku matka prześlicznych piesków Bardzo dziękuje Patka i Draczyn ,w imieniu swoim i Beaty Kucharskiej - było Jej bardzo miło. :wink:
Draczyn Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Tak masz rację, Heb Admiror, to jedna z najłaniejszych suczk jakie idzialam i w dodatku matka prześlicznych piesków Bardzo dziękuje Patka i Draczyn ,w imieniu swoim i Beaty Kucharskiej - było Jej bardzo miło. :wink:Nie ma za co Hebulka, to tylko stwierdzenie faktu, a nie jakiś pusty komplement
Patka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 dokładnie przesliczna suczka nawet dLA TAKIEGO LAIKA JAK JA ;) PORSZE O NASTęPNą PORCJę FOTEK :)
Draczyn Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 "Draczyn" napisał(a):Wedla rozkazu [quote name='Hebulka'] [URL=http://imageshack.us][img]h Ta fotka zkotem najbardziej mi się podoba
Draczyn Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Hebulka napisał(a): RONINEK :) :iloveyou: O.... ten o to chłopczyk..
Draczyn Posted December 7, 2005 Author Posted December 7, 2005 basiulka22tychy napisał(a):Safi robi postępy : odstawiła już mleko, uwielbia gotowanego kurczaka z marchewka za ryżem jakoś za bardzo nie jest :) powoli się uczy ze siku i kupkę robimy na szmatce no ale czasem się jej zapomni, musimy popracować nad gryzieniem bo ma ostre ząbki :| pobudki standardowo ok. 6-7 poszaleje załatwi co ma załatwić i idzie spać o jedzenie tz zaczyna się upominać wiec wszystko jest na dobrej drodze :) bawie sie piłęczka chce na kolanka ja mam fajniejszy nochal pobudka !!!!!!!! dziekuje Viris za zmniejszenie :)
Magda Posted December 7, 2005 Posted December 7, 2005 Ta pilka jest wieksza od tego szkraba! :angel: Jakie to slodkie malenstwo!! :wink:
Recommended Posts