Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka dzięki :D .
Dobrze,że buldożka w tej zabawie daje chinowi fory.Bo jak by tak głową trzepnęła z tą skarpetką,to Sotuś by po ścianach latał,trzymając jej drugi koniec w pyszczku.A jak on tak trzepie głową z tą skarpetką to Misia patrzy się na niego jak na świrka jakiegoś :lol: .Dodam,że Misia waży 12,7 a Sotek 4,5 kg.

Posted

Draczyn napisał(a):
Cieszę się Lucy, że do nas zaglądasz i że nasze bf Ci się podobają. Zapraszamy częściej

Pewnie że będę zaglądać.. podobają podobają :D przy moim kaukazie BF-y to taka "egzotyczna rasa" :hmmmm: :wink:

Posted

Lucy oj tak :lol: powinnaś moim zdaniem do kompeltu sobie takiego malucha sprawic :)
Waga lekka z filigranową walczą i jak ładnie sie dogadują :D mam słabosc do takich maluchów mój kocur SYB waży 8 kg :D [/url]

Posted

Patka napisał(a):
Lucy oj tak :lol: powinnaś moim zdaniem do kompeltu sobie takiego malucha sprawic :)
Waga lekka z filigranową walczą i jak ładnie sie dogadują :D mam słabosc do takich maluchów mój kocur SYB waży 8 kg :D

Hahahaha :roflt: :roflt: trza będzie podumać na tym.. :wink: :hmmmm: :D

Posted

Patka napisał(a):
co za cudooooo :D
Tak masz rację, Heb Admiror, to jedna z najłaniejszych suczk jakie idzialam i w dodatku matka prześlicznych piesków

Posted

misiaczek napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Jak bum cyk cyk...ja im dawałam czystą :lukdot:
Znając Misiaczek i jej podejście do psów, mogę Wam zagwarantować, że była prana w ekstra proszku

Posted

Draczyn napisał(a):
Tak masz rację, Heb Admiror, to jedna z najłaniejszych suczk jakie idzialam i w dodatku matka prześlicznych piesków

Bardzo dziękuje Patka i Draczyn ,w imieniu swoim i Beaty Kucharskiej - było Jej bardzo miło. :wink:

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Bardzo dziękuje Patka i Draczyn ,w imieniu swoim i Beaty Kucharskiej - było Jej bardzo miło. :wink:
Nie ma za co Hebulka, to tylko stwierdzenie faktu, a nie jakiś pusty komplement

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
Safi robi postępy : odstawiła już mleko, uwielbia gotowanego kurczaka z marchewka za ryżem jakoś za bardzo nie jest :) powoli się uczy ze siku i kupkę robimy na szmatce no ale czasem się jej zapomni, musimy popracować nad gryzieniem bo ma ostre ząbki :| pobudki standardowo ok. 6-7 poszaleje załatwi co ma załatwić i idzie spać o jedzenie tz zaczyna się upominać wiec wszystko jest na dobrej drodze :)

bawie sie piłęczka

chce na kolanka

ja mam fajniejszy nochal

pobudka !!!!!!!!

dziekuje Viris za zmniejszenie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...