Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Masz rację , to były dwa najładniejsze buldogi jakie w życiuwidzialam, no może jeszcze łaciaty pies Buholza z Danii, ale on niestety nie dawal potomstwa
Draczyn Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Anutko prześliczną masz tą park piesków, no i najważniejsze, że się zgadzają
zaba14 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ja na buldozkach sie nie znam ale ten mi sie spodobal na wystawie w Zabrzu ;) http://img116.imageshack.us/img116/2475/picture1558ib.jpg
Draczyn Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Nie wiem co to za pie, bo do Zabrza mimo zgłoszenia nie dojechaliśmy, ale faktycznie pies jest bardzo ładny
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Draczyn napisał(a):Wróciliśmy właśnie z miłej wizyty w hodowli Z Nadarzyna. Maja tam przepiękne szczenięta po dunskim championie. Szczeniaczki przepiękne. Są króciutkie, maja bardzo ładne głowy , gruba kośc. Ogromnie mi sie podobaly. To jest tatuś dzieciaków Draczyn napisał(a): A to mamusia . . Dzieciaki niestety porobione mają za duże zdjęcia Szczenięta wstawiła Hebulka na zdjęciu powyżej
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 sota36 napisał(a):Albo se jeszcze buldozka sprawic...Sota napewno nie będziesz żałować, to wspaniała rasa
sota36 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 No to to wiem, tylko jak tu buldozka pogodzic z briardem, ktory uwaza ze jest najpiekniejszym chlopcem na swiecie???
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 sota36 napisał(a):No to to wiem, tylko jak tu buldozka pogodzic z briardem, ktory uwaza ze jest najpiekniejszym chlopcem na swiecie???Ja kiedyś miałam beardet collie i idealnie się zgadzały. Oczywiście należy się wystrzegać dwóch psów , każdego innej rasy. Natomiast dwie suki, czy tez pies i suka powinny sie zgadzać, o ile jedno z nich nie jest psycholem, bo to też niekiedy zdarza się u psów
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 sota36 napisał(a):No to to wiem, tylko jak tu buldozka pogodzic z briardem, ktory uwaza ze jest najpiekniejszym chlopcem na swiecie???No widzę, że Cię nie namówiłam, a szkoda - spotykałybyśmy się na wystawach. Może jszcze kiedyś dasz się namówić
sota36 Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 ale ja nie powiedzialm nie! To przeciez powazna decyzja - miec 2 psy
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 sota36 napisał(a):ale ja nie powiedzialm nie! To przeciez powazna decyzja - miec 2 psyOczywiście masz rację, nad tym trzeba się głęboko zastanowić i nie podejmować decyzji zbyt pochopnie
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Hebe & Emi w górach:
Agga Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Jaka mina. A te oczęta. Oj ktos nieźle narozrabiał 8)
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 Agga napisał(a): Jaka mina. A te oczęta. Oj ktos nieźle narozrabiał 8)On nie narozrabial tylko żałośnie prosi, aby mu zdjąć te tekstylia
Draczyn Posted December 4, 2005 Author Posted December 4, 2005 misiaczek napisał(a):Misia i Soto bawią się skarpetką.:D Sotuś,po wczorajszej kąpieli :D Wysuszony suszarką,śpi pod kocykiem. Misiunia przytulanka
Draczyn Posted December 5, 2005 Author Posted December 5, 2005 Draczyn napisał(a): A to sa przepiękne szczeniaczki z Króla Arlekina, po utytulowanych rodzicach i m.in. po najbardziej utytułowanym psie w Polsce importowanym z Holandii Tobias les Petits Archanges
Lucy* Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Jakie fajowe zdjątka :angel: :angel: więcej więcej P.S. małe pytanko ... jak bardzo śmierdząca była ta skarpeta :wink: :evilbat:
misiaczek Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Lucy* jak skończyły się nią bawić....to bardzo :sweetCyb: :sg168:
Recommended Posts