Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz rację , to były dwa najładniejsze buldogi jakie w życiuwidzialam, no może jeszcze łaciaty pies Buholza z Danii, ale on niestety nie dawal potomstwa

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Wróciliśmy właśnie z miłej wizyty w hodowli Z Nadarzyna. Maja tam przepiękne szczenięta po dunskim championie. Szczeniaczki przepiękne. Są króciutkie, maja bardzo ładne głowy , gruba kośc. Ogromnie mi sie podobaly.
To jest tatuś dzieciaków
Draczyn napisał(a):

A to mamusia
.

.

Dzieciaki niestety porobione mają za duże zdjęcia

Szczenięta wstawiła Hebulka na zdjęciu powyżej

Posted

sota36 napisał(a):
No to to wiem, tylko jak tu buldozka pogodzic z briardem, ktory uwaza ze jest najpiekniejszym chlopcem na swiecie???
Ja kiedyś miałam beardet collie i idealnie się zgadzały. Oczywiście należy się wystrzegać dwóch psów , każdego innej rasy. Natomiast dwie suki, czy tez pies i suka powinny sie zgadzać, o ile jedno z nich nie jest psycholem, bo to też niekiedy zdarza się u psów

Posted

sota36 napisał(a):
No to to wiem, tylko jak tu buldozka pogodzic z briardem, ktory uwaza ze jest najpiekniejszym chlopcem na swiecie???
No widzę, że Cię nie namówiłam, a szkoda - spotykałybyśmy się na wystawach. Może jszcze kiedyś dasz się namówić

Posted

sota36 napisał(a):
ale ja nie powiedzialm nie! To przeciez powazna decyzja - miec 2 psy
Oczywiście masz rację, nad tym trzeba się głęboko zastanowić i nie podejmować decyzji zbyt pochopnie

Posted

Agga napisał(a):

Jaka mina.
A te oczęta. Oj ktos nieźle narozrabiał 8)
On nie narozrabial tylko żałośnie prosi, aby mu zdjąć te tekstylia

Posted

misiaczek napisał(a):
Misia i Soto bawią się skarpetką.:D

Sotuś,po wczorajszej kąpieli :D

Wysuszony suszarką,śpi pod kocykiem.

Misiunia przytulanka

Posted

Draczyn napisał(a):

A to sa przepiękne szczeniaczki z Króla Arlekina, po utytulowanych rodzicach i m.in. po najbardziej utytułowanym psie w Polsce importowanym z Holandii
Tobias les Petits Archanges

Posted

Jakie fajowe zdjątka :angel: :angel: więcej więcej

P.S. małe pytanko ... jak bardzo śmierdząca była ta skarpeta :wink: :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...