Draczyn Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Hebulka napisał(a):Co to za dzidzia Draczyn ????znalazłam to na francuskiej stronie internatowej. Ty znasz te hodowle. Kliknij cytuj , to zobaczysz. Bardzo mi się ta dzidzia podoba
Lucy* Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Co to za dzidzia Draczyn ????znalazłam to na francuskiej stronie internatowej. Ty znasz te hodowle. Kliknij cytuj , to zobaczysz. Bardzo mi się ta dzidzia podoba Co za przeszkoda miec własne 8) 8) :lol: :lol:
Draczyn Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Lucy* napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Co to za dzidzia Draczyn ????znalazłam to na francuskiej stronie internatowej. Ty znasz te hodowle. Kliknij cytuj , to zobaczysz. Bardzo mi się ta dzidzia podoba Co za przeszkoda miec własne 8) 8) :lol: :lol:Lucy my mamy własne, ale podobają nam się również cudze i wyszukujemy najładniejsze, aby oko nacieszyć
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Draczyn napisał(a): Już wiem. Fajniutki łaciatek.
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 A ten drugi jak Ci się podoba. Z zupełnie innej hodowli, a bardzo podobny, wygląda na braciszka bliżniaka
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Faktycznie bardzo podobny. Dawno nie wchodziłam na te strony,a tu takie śliczności się pojawiły.
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Hebulka napisał(a):Faktycznie bardzo podobny. Dawno nie wchodziłam na te strony,a tu takie śliczności się pojawiły.Ja ostatnio na bf nie wchodze, więc biegam sobie po różnych stronkach i wyłapuję te śliczności
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 A co myślisz o tej suczce ?? Mi się bardzo podoba,od kiedy zobaczyłam to zdjęcie jestem pod jej ogromny wrazeniem.Wogóle mysle,że piękne pieski tam mają. Dauløkke's Nordique-Haut Couture
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Hebulka napisał(a):A co myślisz o tej suczce ?? Mi się bardzo podoba,od kiedy zobaczyłam to zdjęcie jestem pod jej ogromny wrazeniem.Wogóle mysle,że piękne pieski tam mają. Dauløkke's Nordique-Haut Couture Faktycznie przepiękna suka. Duńczycy ostatnio wybijają się na czoło hodowli europejskich bf
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Po psie z tej hodowli są obecnie szcznięta pod Warszawą. Chyba jutro pojediemy je zobaczyć, bo to po suce odemnie
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Po psie z tej hodowli są obecnie szcznięta pod Warszawą. Chyba jutro pojediemy je zobaczyć, bo to po suce odemnie
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Draczyn napisał(a):Po psie z tej hodowli są obecnie szcznięta pod Warszawą. Chyba jutro pojediemy je zobaczyć, bo to po suce odemnie Mówisz o hodowli "Z Nadarzyna" ? Widziałam na stronie,bardzo piękne te szczeniatka !! Zreszta co się dziwic sunia piękna,reproduktor tak samo to i dzieci sie udały. Tylko nie zapomnij Draczyn aparatu żebys sie mogła podzielić z nami tymi cudnościami. :multi:
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Po psie z tej hodowli są obecnie szcznięta pod Warszawą. Chyba jutro pojediemy je zobaczyć, bo to po suce odemnie Mówisz o hodowli "Z Nadarzyna" ? Widziałam na stronie,bardzo piękne te szczeniatka !! Zreszta co się dziwic sunia piękna,reproduktor tak samo to i dzieci sie udały. Tylko nie zapomnij Draczyn aparatu żebys sie mogła podzielić z nami tymi cudnościami. :multi:Postaram się nie zapomnieć i porobić fotki. Tam urodziło się pięć szczeniąt i jedna sunia pala. Zostały tylko cztery pieski, a ja chcialam kupić od nich suczkę bo mam tylko Kubusia po hodowli l'Amabilite, no ale pech - nie udało mi się. Suczka była tylko jedna i nawet, gdyb żyła, to zostałaby w hodowli. Ogromnir żałuję
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Hebulka napisał(a):Faktycznie szkoda :(Moloska przysłała mi zdjęcia Botonka z nowego domu. Widac, że jeszcze bardzo to przeżywa. Okropnie mi jej żal
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Wiem,mi też bardzo Jej szkoda :( Zrobiła dla niego co tylko mogła,zapewniła dobry dom,ale sama cierpi biedulka :(
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 A Boston na fotkach z nowego domku wygląda na naprawdę szczęliwego i spokojnego pieska :) Napewno martwić się o niego nie musi,jednak tęsknota pozostaje...
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Hebulka napisał(a):A Boston na fotkach z nowego domku wygląda na naprawdę szczęliwego i spokojnego pieska :) Napewno martwić się o niego nie musi,jednak tęsknota pozostaje...To Ty Hebulka też dostałaś fotki, to może je tu wkleisz? Nie wiem czy Moloska sobie życzy, ale myślę, że będzie zadowoona
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 ZWRÓĆ UWAGĘ U TEGO PSA NA PRZEPIĘKNE ZAWINIĘCIE SZCZĘKI, CO JEST OGROMNIE WAŻNE U BUDOŻKA
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Zgadzam się z Tobą ! Bardzo to dodaje uroku,nasza Rosi ma podobną szczękę.
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 A ja jestem cały czas oczaowana ojcem Kubusia Regilio i ał czas czekam, aby taki wnuczek sie urodził
Draczyn Posted December 2, 2005 Author Posted December 2, 2005 Znalazłam takiego fajnego gifa i chyba tu go zachowam
Hebulka Posted December 2, 2005 Posted December 2, 2005 Draczyn napisał(a): A ja jestem cały czas oczaowana ojcem Kubusia Regilio i ał czas czekam, aby taki wnuczek sie urodził Trzeba przyznać,że robi wrażenie.Pieknie zbudowany i taki niski,uwielbiam ten typ buldożka. Podobnie jestem zachwycona Colonelem Trusardi de la Parure.
Recommended Posts