Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hebulka napisał(a):
Co to za dzidzia Draczyn ????
znalazłam to na francuskiej stronie internatowej. Ty znasz te hodowle. Kliknij cytuj , to zobaczysz. Bardzo mi się ta dzidzia podoba

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka napisał(a):
znalazłam to na francuskiej stronie internatowej. Ty znasz te hodowle. Kliknij cytuj , to zobaczysz. Bardzo mi się ta dzidzia podoba

Co za przeszkoda miec własne 8) 8) :lol: :lol:

Posted

Lucy* napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Hebulka napisał(a):

Co za przeszkoda miec własne 8) 8) :lol: :lol:
Lucy my mamy własne, ale podobają nam się również cudze i wyszukujemy najładniejsze, aby oko nacieszyć

Posted

Hebulka napisał(a):
Faktycznie bardzo podobny.
Dawno nie wchodziłam na te strony,a tu takie śliczności się pojawiły.
Ja ostatnio na bf nie wchodze, więc biegam sobie po różnych stronkach i wyłapuję te śliczności

Posted

A co myślisz o tej suczce ?? Mi się bardzo podoba,od kiedy zobaczyłam to zdjęcie jestem pod jej ogromny wrazeniem.Wogóle mysle,że piękne pieski tam mają.

Dauløkke's Nordique-Haut Couture

Posted

Hebulka napisał(a):
A co myślisz o tej suczce ?? Mi się bardzo podoba,od kiedy zobaczyłam to zdjęcie jestem pod jej ogromny wrazeniem.Wogóle mysle,że piękne pieski tam mają.

Dauløkke's Nordique-Haut Couture

Faktycznie przepiękna suka. Duńczycy ostatnio wybijają się na czoło hodowli europejskich bf

Posted

Draczyn napisał(a):
Po psie z tej hodowli są obecnie szcznięta pod Warszawą. Chyba jutro pojediemy je zobaczyć, bo to po suce odemnie

Mówisz o hodowli "Z Nadarzyna" ? Widziałam na stronie,bardzo piękne te szczeniatka !! Zreszta co się dziwic sunia piękna,reproduktor tak samo to i dzieci sie udały.
Tylko nie zapomnij Draczyn aparatu żebys sie mogła podzielić z nami tymi cudnościami. :multi:

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Po psie z tej hodowli są obecnie szcznięta pod Warszawą. Chyba jutro pojediemy je zobaczyć, bo to po suce odemnie

Mówisz o hodowli "Z Nadarzyna" ? Widziałam na stronie,bardzo piękne te szczeniatka !! Zreszta co się dziwic sunia piękna,reproduktor tak samo to i dzieci sie udały.
Tylko nie zapomnij Draczyn aparatu żebys sie mogła podzielić z nami tymi cudnościami. :multi:
Postaram się nie zapomnieć i porobić fotki. Tam urodziło się pięć szczeniąt i jedna sunia pala. Zostały tylko cztery pieski, a ja chcialam kupić od nich suczkę bo mam tylko Kubusia po hodowli l'Amabilite, no ale pech - nie udało mi się. Suczka była tylko jedna i nawet, gdyb żyła, to zostałaby w hodowli. Ogromnir żałuję

Posted

Hebulka napisał(a):
Faktycznie szkoda :(
Moloska przysłała mi zdjęcia Botonka z nowego domu. Widac, że jeszcze bardzo to przeżywa. Okropnie mi jej żal

Posted

A Boston na fotkach z nowego domku wygląda na naprawdę szczęliwego i spokojnego pieska :)
Napewno martwić się o niego nie musi,jednak tęsknota pozostaje...

Posted

Hebulka napisał(a):
A Boston na fotkach z nowego domku wygląda na naprawdę szczęliwego i spokojnego pieska :)
Napewno martwić się o niego nie musi,jednak tęsknota pozostaje...
To Ty Hebulka też dostałaś fotki, to może je tu wkleisz? Nie wiem czy Moloska sobie życzy, ale myślę, że będzie zadowoona

Posted

Draczyn napisał(a):

A ja jestem cały czas oczaowana ojcem Kubusia Regilio i ał czas czekam, aby taki wnuczek sie urodził

Trzeba przyznać,że robi wrażenie.Pieknie zbudowany i taki niski,uwielbiam ten typ buldożka.
Podobnie jestem zachwycona Colonelem Trusardi de la Parure.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...