Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabryjella napisał(a):
Cudne :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:
Nie wyobrażacie sobie jak się cieszę, że Wam się podobają, dla mnie to są takie najpiękniejsze na świecie brzydactwa. Są tak brzydkie, że ąż piękne

Posted

A może zainteresuj Was zdjęcia ze starych dobrych czasów, oto one:

anutka napisał(a):
anutka napisał(a):

Wystawa Warszawa 1981r.

Wystawa Radom 1982r.

Międzynarodowa Wystawa - pólnocna Holandia 1985r.

Posted

Draczyn napisał(a):
No jak Daisunia, czy to będie możliwe?????????????????????????

sorrki draczyn że nie odpisalam na post , net chodzi mi jak czołg , i jak wysylalam odpowiedz na post to wyświetlilo mi sie "nie mozna wyświetlic strony" i tak za każdym razem :(
dopiero teraz mi sie udalo

Posted

Daisunia napisał(a):
Draczyn napisał(a):
No jak Daisunia, czy to będie możliwe?????????????????????????

sorrki draczyn że nie odpisalam na post , net chodzi mi jak czołg , i jak wysylalam odpowiedz na post to wyświetlilo mi sie "nie mozna wyświetlic strony" i tak za każdym razem :(
dopiero teraz mi sie udalo
Dzięki za odpowiedż. Nie ma sprawy. Na necie, tak się nieraz dzieje, gdy serwer jest przeciążony. Pozdrawiam

Posted

Gabryjella napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Ogromnie się cieszę, e wam się podobają. Buldożki bardzo dziękują za pochwały
bo buldożki są przeurocze :P

O tak buldożki są cudniaste
Ktoś kiedyś powiedział, że one są tak brzydkie, że az piękne. Dla mnie jest to ich właściwe określenie. Piękności

Posted

draczyn, wbijasz mi nóż w serce - takiego widoku skomasowanego piekna nie sposób przeżyć ( w moim przypadku :wink: :D )
Jak to dobrze, że TZ obiecał mi małego pieska po przeprowadzce hehehe - a to już całkiem niedługo :D

Posted

[quote name='Siostra']draczyn, wbijasz mi nóż w serce - takiego widoku skomasowanego piekna nie sposób przeżyć ( w moim przypadku :wink: :D )
Jak to dobrze, że TZ obiecał mi małego pieska po przeprowadzce hehehe - a to już całkiem niedługo :DJeśli tak Ci się podobają buldożki to zerknij do galerii uldożków w temacie 9ta grupa - buldog francuski - tam jest znacznie więcej pęknych zdjęc. Dzięki za miłe słowa skierowane do mojej ukochanej rasy

Posted

an3czka napisał(a):
przekochane. i takie oczyska i uszy ogromne maja :D

fajne to zdjecie, na ktorym wyznaja sobie milosc :lol: :lol: :lol:

-moj pies tez ma podobne
Mnie też ogromnie podoba się to wyznanie miłosne. Cieszę się , że to zauważyłaś

Posted

[quote name='misiaczek']Misia i Socik na jesiennym spacerku.Socika zdjęć troszkę więcej,bo Misia latała jak szalona i nie mogłam jej uchwycić w obiektywie :D

a to jest przyjażń francusko - japońska - buldog francuski i chin japoński

Posted

Draczyn napisał(a):
a to jest przyjażń francusko - chińa=ska - buldog francuski i chin japoński

Nooo, mozna powiedzieć, że to bardzo poważny pakt międzynarodowy :D
Psiny super!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...