Viris Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Viris napisał(a):Draczyn, moderatorzy zwykli za duze zdjecia zamieniac na linki. Gdzies juz Ci pisalam jak to zrobic. Zamiast img wpisz url. Bedzie link do tego zdjecia, wystarczy kliknac :)Tu s wyjątkowo sympatyczni i uczynni moderatorzy i nieraz juz zmniejszali mi moje zdjęcia, a Ty chyba tu modem nie jesteś, więc przestań mnie na forum śledzić Masz chyba jakas manie przesladowcza. Szkoda mi na sledzenie Ciebie czasu by bylo ;) Galeriia chyba nie jest tylko dla Ciebie wiec nie dziw sie ze i tu jestem.
Siostra Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Obiecana Hebusiowa fotka konkursowa :D . No, to dzięki, mi wystarczy, zaraz się rozpłynę :D C U D E Ń K O !!!
Hebulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Siostra napisał(a):Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Obiecana Hebusiowa fotka konkursowa :D . No, to dzięki, mi wystarczy, zaraz się rozpłynę :D C U D E Ń K O !!! :buzi:
Viris Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Hebulka: Przeslicznie uchwycona poza i Hebe tez piekniutka :)
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Viris napisał(a):Draczyn napisał(a):Viris napisał(a):Draczyn, moderatorzy zwykli za duze zdjecia zamieniac na linki. Gdzies juz Ci pisalam jak to zrobic. Zamiast img wpisz url. Bedzie link do tego zdjecia, wystarczy kliknac :)Tu s wyjątkowo sympatyczni i uczynni moderatorzy i nieraz juz zmniejszali mi moje zdjęcia, a Ty chyba tu modem nie jesteś, więc przestań mnie na forum śledzić Masz chyba jakas manie przesladowcza. Szkoda mi na sledzenie Ciebie czasu by bylo ;) Galeriia chyba nie jest tylko dla Ciebie wiec nie dziw sie ze i tu jestem.Znów starasz się mnie obrazić. Kto Ci daje upoważnienie do stałego zwracania mi uwagi. Możesz sobie chodzić gdzie chcesz, ale zostaw mnie w spokoju i przestań mnie obrażać i zwracać mi uwagi na kadym kroku. Poprostu sobie tego ni życzę AMEN
Pasavera Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Pasawera, w imieniu Hebulki dzieki za fotkę b z Wrocławia, aa może masz więcej fotek naszych ulubieńców????????? To Twoja psinka? :o hi hi nawet nie wiedzialam :angel: Z buldożków mam jeszcze tylko takiego ... :wink:
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Pasavera napisał(a):Draczyn napisał(a):Pasawera, w imieniu Hebulki dzieki za fotkę b z Wrocławia, aa może masz więcej fotek naszych ulubieńców????????? To Twoja psinka? :o hi hi nawet nie wiedzialam :angel: Z buldożków mam jeszcze tylko takiego ... :wink:Też ładny, ale nie poznję który to, może Hebulka go pozna, jeli jest z Wrocławia
BoJa2 Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Hebulka napisał(a):Obiecana Hebusiowa fotka konkursowa :D . CUDO CUDO CUDO
Hebulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Pasavera napisał(a):Draczyn napisał(a):Pasawera, w imieniu Hebulki dzieki za fotkę b z Wrocławia, aa może masz więcej fotek naszych ulubieńców????????? To Twoja psinka? :o hi hi nawet nie wiedzialam :angel: Nie moja,ale naszego znajomego buldożka GUSTAWA Mieszko i Jagienka. A tego buldożka nie znam.
Pasavera Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Hebulka napisał(a):Pasavera napisał(a):Draczyn napisał(a):Pasawera, w imieniu Hebulki dzieki za fotkę b z Wrocławia, aa może masz więcej fotek naszych ulubieńców????????? To Twoja psinka? :o hi hi nawet nie wiedzialam :angel: Nie moja,ale naszego znajomego buldożka GUSTAWA Mieszko i Jagienka. A tego buldożka nie znam. :D :D :D
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Dzięki Pasawera, zwsze chetnie oglądamy buldożki. Jeśli gdzieś jeszcze jakiegoś znajdziesz, to wklej go tutaj, będzie tu napewno mile widziany. Pozdrawiam serdecznie
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a): To jest najnowsze zdjęcie piesków Violi, które mi przysłała na maila
Draczyn Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 Sliczny ten rokuś, . Głowę ma niesamowicie potężną. Jestem nim oczarowana
Hebulka Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Draczyn napisał(a):Sliczny ten rokuś, . Głowę ma niesamowicie potężną. Jestem nim oczarowana My też... :wink: Ale trudno u nas o obiektywizm, bo to synuś przeciez kochany :D
Draczyn Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):Sliczny ten rokuś, . Głowę ma niesamowicie potężną. Jestem nim oczarowana My też... :wink: Ale trudno u nas o obiektywizm, bo to synuś przeciez kochany :DNo ale mnie chyba o stronniczość nie posądzasz, bo to przecież nie mój interes chwalić psa nie ze swojej hodowli. Dużo zdrówka dla Rokusia
Hebulka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Draczyn napisał(a):No ale mnie chyba o stronniczość nie posądzasz, bo to przecież nie mój interes chwalić psa nie ze swojej hodowli. Dużo zdrówka dla Rokusia Pewnie,że nie posądzam,dlatego tak mnie cieszą Twoje słowa Draczyn. Dzięki :calus:
Draczyn Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a):No ale mnie chyba o stronniczość nie posądzasz, bo to przecież nie mój interes chwalić psa nie ze swojej hodowli. Dużo zdrówka dla Rokusia Pewnie,że nie posądzam,dlatego tak mnie cieszą Twoje słowa Draczyn. Dzięki :calus:Narazie Hebulka na forum bf nie będę pisać. Jak będziesz miała ochotę, to możemy porozmawiać na gg. Pozdrawiam serdecznie
BoJa2 Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 [quote name='"Hebulka"']ROCKY Mały Gladiator Rzeczywiście,autentyczny z niego MAXIMUS :wink: :D
Lucy* Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 Witajcie !!! Przyjszłam się cósik dowiedzieć o Buldożkach :D :D Kto mi o nich opowie :D
Draczyn Posted December 1, 2005 Author Posted December 1, 2005 Lucy* napisał(a):Witajcie !!! Przyjszłam się cósik dowiedzieć o Buldożkach :D :D Kto mi o nich opowie :DMogłabym Ci o nich opowiadać godzinami, ale sporo jest o nich napisane na mojej stronie. Kliknij w mój banerek i poczytaj. Jeśli będą jeszcze jakieś dodatkowe ptytania , to chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie
Wiola.od.Gacka Posted December 1, 2005 Posted December 1, 2005 a więc tak:na samej górze jest mama Gacka Milka zwana Mileną ze swoimi dzieciaczkami.pod tym zdjęciem od lewej:Gacek,jego braciszek i biała siostrzyczka.obok:Gacek w pozycji na żabkę a dalej to już Gacek jak był malutki i ludzie pytali czy to ratlerek.ale się wtedy wkurzałam...
Recommended Posts