Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Draczyn napisał(a):
Viris napisał(a):
Draczyn, moderatorzy zwykli za duze zdjecia zamieniac na linki. Gdzies juz Ci pisalam jak to zrobic. Zamiast img wpisz url. Bedzie link do tego zdjecia, wystarczy kliknac :)
Tu s wyjątkowo sympatyczni i uczynni moderatorzy i nieraz juz zmniejszali mi moje zdjęcia, a Ty chyba tu modem nie jesteś, więc przestań mnie na forum śledzić

Masz chyba jakas manie przesladowcza. Szkoda mi na sledzenie Ciebie czasu by bylo ;)
Galeriia chyba nie jest tylko dla Ciebie wiec nie dziw sie ze i tu jestem.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
Hebulka napisał(a):
Obiecana Hebusiowa fotka konkursowa :D .

No, to dzięki, mi wystarczy, zaraz się rozpłynę :D
C U D E Ń K O !!!

Posted

Siostra napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Hebulka napisał(a):
Obiecana Hebusiowa fotka konkursowa :D .

No, to dzięki, mi wystarczy, zaraz się rozpłynę :D
C U D E Ń K O !!!

:buzi:

Posted

Viris napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Viris napisał(a):
Draczyn, moderatorzy zwykli za duze zdjecia zamieniac na linki. Gdzies juz Ci pisalam jak to zrobic. Zamiast img wpisz url. Bedzie link do tego zdjecia, wystarczy kliknac :)
Tu s wyjątkowo sympatyczni i uczynni moderatorzy i nieraz juz zmniejszali mi moje zdjęcia, a Ty chyba tu modem nie jesteś, więc przestań mnie na forum śledzić

Masz chyba jakas manie przesladowcza. Szkoda mi na sledzenie Ciebie czasu by bylo ;)
Galeriia chyba nie jest tylko dla Ciebie wiec nie dziw sie ze i tu jestem.
Znów starasz się mnie obrazić. Kto Ci daje upoważnienie do stałego zwracania mi uwagi. Możesz sobie chodzić gdzie chcesz, ale zostaw mnie w spokoju i przestań mnie obrażać i zwracać mi uwagi na kadym kroku. Poprostu sobie tego ni życzę AMEN

Posted

Draczyn napisał(a):
Pasawera, w imieniu Hebulki dzieki za fotkę b z Wrocławia, aa może masz więcej fotek naszych ulubieńców?????????

To Twoja psinka? :o hi hi nawet nie wiedzialam :angel:

Z buldożków mam jeszcze tylko takiego ...

:wink:

Posted

Pasavera napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Pasawera, w imieniu Hebulki dzieki za fotkę b z Wrocławia, aa może masz więcej fotek naszych ulubieńców?????????

Z buldożków mam jeszcze tylko takiego ...

:wink:
Też ładny, ale nie poznję który to, może Hebulka go pozna, jeli jest z Wrocławia

Posted

Pasavera napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Nie moja,ale naszego znajomego buldożka GUSTAWA Mieszko i Jagienka.
A tego buldożka nie znam.

Posted

Hebulka napisał(a):
Pasavera napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Nie moja,ale naszego znajomego buldożka GUSTAWA Mieszko i Jagienka.
A tego buldożka nie znam.

:D :D :D

Posted

Dzięki Pasawera, zwsze chetnie oglądamy buldożki. Jeśli gdzieś jeszcze jakiegoś znajdziesz, to wklej go tutaj, będzie tu napewno mile widziany. Pozdrawiam serdecznie

Posted

Draczyn napisał(a):
Sliczny ten rokuś, . Głowę ma niesamowicie potężną. Jestem nim oczarowana

My też... :wink: Ale trudno u nas o obiektywizm, bo to synuś przeciez kochany :D

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Sliczny ten rokuś, . Głowę ma niesamowicie potężną. Jestem nim oczarowana

My też... :wink: Ale trudno u nas o obiektywizm, bo to synuś przeciez kochany :D
No ale mnie chyba o stronniczość nie posądzasz, bo to przecież nie mój interes chwalić psa nie ze swojej hodowli. Dużo zdrówka dla Rokusia

Posted

Draczyn napisał(a):
No ale mnie chyba o stronniczość nie posądzasz, bo to przecież nie mój interes chwalić psa nie ze swojej hodowli. Dużo zdrówka dla Rokusia

Pewnie,że nie posądzam,dlatego tak mnie cieszą Twoje słowa Draczyn.
Dzięki :calus:

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Pewnie,że nie posądzam,dlatego tak mnie cieszą Twoje słowa Draczyn.
Dzięki :calus:
Narazie Hebulka na forum bf nie będę pisać. Jak będziesz miała ochotę, to możemy porozmawiać na gg. Pozdrawiam serdecznie

Posted

Lucy* napisał(a):
Witajcie !!!

Przyjszłam się cósik dowiedzieć o Buldożkach :D :D
Kto mi o nich opowie :D
Mogłabym Ci o nich opowiadać godzinami, ale sporo jest o nich napisane na mojej stronie. Kliknij w mój banerek i poczytaj. Jeśli będą jeszcze jakieś dodatkowe ptytania , to chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie

Posted

a więc tak:na samej górze jest mama Gacka Milka zwana Mileną ze swoimi dzieciaczkami.pod tym zdjęciem od lewej:Gacek,jego braciszek i biała siostrzyczka.obok:Gacek w pozycji na żabkę a dalej to już Gacek jak był malutki i ludzie pytali czy to ratlerek.ale się wtedy wkurzałam...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...