Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn, ja weszłam na stronkę hodowli z Nadarzyna i wklejam fotkę Kiki.A Ty u mnie naciśnij cytuj i zobacz co źle robisz,bo nie umię Tobie wytłumaczyć :D .

A swoją drogą Kika jest przepiękna.
To jest mamusia piesków Kika Draczyn

Posted

http://www.draczyn.com/pliki/bulki14.jpg

Oto duże zdjęcie mojej pociechy.Jeśli za duże, to bardzo proszę moda o zmniejszenie, ja tego jeszcze nie umiem

.............................................................................................................................

.............................................................................................................................

Posted

Draczyn, moderatorzy zwykli za duze zdjecia zamieniac na linki. Gdzies juz Ci pisalam jak to zrobic. Zamiast img wpisz url. Bedzie link do tego zdjecia, wystarczy kliknac :)

Posted

Viris napisał(a):
Draczyn, moderatorzy zwykli za duze zdjecia zamieniac na linki. Gdzies juz Ci pisalam jak to zrobic. Zamiast img wpisz url. Bedzie link do tego zdjecia, wystarczy kliknac :)
Tu s wyjątkowo sympatyczni i uczynni moderatorzy i nieraz juz zmniejszali mi moje zdjęcia, a Ty chyba tu modem nie jesteś, więc przestań mnie na forum śledzić

Posted

Misi udko,zarzucone na Sotka :D

Ostatnie dni bez śnieżku :D

Sotuś pokazuje jakie ma piękne i zdrowe ząbki :D

Wczorajszy,już zimowy spacerek :D

Czy widzicie jaka Misia jest waleczna?Aż sierść jej się zjeżyła :D

Posted

Hebulka napisał(a):
Wzięło mnie na wspomnienia Hebusiowego dzieciństwa.......

Hebulek jeszcze u mamusi w wieku 5 tygodni :

Pierwsze chwile w nowym domu:

9-cio tygodniowy bobasek:

Hebulek w wieku 4 miesięcy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...