Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my z boorkami odbyliśmy dziś spacerek w towarzystwie uroczego łaciatego Spike'a :angel: Wciąz jeszcze jestem trochę rozpłynięta z zachwytu, cud, miód i orzeszki :iloveyou: Sabinę strasznie fascynowały dżwięki, jakie z siebie Spike wydawał :lol:

Posted

asher napisał(a):
A my z boorkami odbyliśmy dziś spacerek w towarzystwie uroczego łaciatego Spike'a :angel: Wciąz jeszcze jestem trochę rozpłynięta z zachwytu, cud, miód i orzeszki :iloveyou: Sabinę strasznie fascynowały dżwięki, jakie z siebie Spike wydawał :lol:
No właśnie przez te dżwięki inne psy ih nie lubi,a, bo myślą, że one warczą, a to poprostu tylko radosne pomrukiwanie

Posted

Sabinie się podobało :lol: Nawet Bugajski nie wziął chrumkania za warczenie, choć generalnie on jest strasznie przewrażliwiony: sam powarkuje na wszystko, ale żadnemu psu nie wolno powarkiwac na niego :wink:

Posted

asher napisał(a):
Sabinie się podobało :lol: Nawet Bugajski nie wziął chrumkania za warczenie, choć generalnie on jest strasznie przewrażliwiony: sam powarkuje na wszystko, ale żadnemu psu nie wolno powarkiwac na niego :wink:
No to specjalnie dla Ciebie ukradłam znów nowe buldożki
Hebulka napisał(a):
Fotorelacja ze spacerku TUSIA ulicami Warszawy:

Posted

Może ktoś z Was zaadoptowałby 5letnią buldożkę, która ma alergię i z tego powodu właściciel chca jej się pozbyć. Jutro będziemy w posiadaniu jej zdjęcia, które tu zamieścimy tel 663509268 w Warszawie

Posted

Draczyn napisał(a):
Może ktoś z Was zaadoptowałby 5letnią buldożkę, która ma alergię i z tego powodu właściciel chca jej się pozbyć. Jutro będziemy w posiadaniu jej zdjęcia, które tu zamieścimy tel 663509268 w Warszawie kierunkowy 022
Podnoszę ten temat do góry, może ktoś sie zlituje

Posted

Draczyn napisał(a):
Może ktoś z Was zaadoptowałby 5letnią buldożkę, która ma alergię i z tego powodu właściciel chca jej się pozbyć. Jutro będziemy w posiadaniu jej zdjęcia, które tu zamieścimy tel 663509268 w Warszawie
Podciągam ten temat do góry. Może koś ją w końcu przygarnie

Posted

Ach te mody - taka pięknaa fotka, a zamienili ją na jakiegoś robaka - hieroglif, no ale przynajmniej można kliknąć i zobaczyć pięknego psiaka. Przykro mi nie umiem zmnejszać

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...