asiunia Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Hej!! Bardzo mi sie podobają-aktorzy rewelacyjni :D
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 No t jeszcze inni aktorzyViris napisał(a):No to jeszcze tutaj. Zdjecia od Beatki :
anetta Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Co do tych filmow to u mnie jest tak ze niektore mi sie otwieraja bez problemu a niektore maja problem ze soba :evilbat: http://img516.imageshack.us/img516/7937/img39199kp.jpg :angel: Moja Kaja tez ma kubraczek w moro :biggrina: Ludzie sie za nami czesto ogladaja :lol:
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Mnie też bardzo podoba się ten kubraczek, chociaż nie przepadam za psami w ubrankach
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 A oto zdjęcia buldożków z wystawy w Kielcachanutka napisał(a):
Draczyn Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Wiola.od.Gacka napisał(a):http://img314.imageshack.us/img314/3559/im0052263xg.jpg
asher Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Draczyn napisał(a):I znów mały filmik nakręcony przez HebulkęHebulka napisał(a):Rokuś,Emi i Hebuś Alez z tej mopsicy rogata dusza :lol: Draczyn, a może skusisz sie na ktorys spacerek na Fortach Bema? Gwarantujemy komplementy, umieranie z zachwytu i bezustanne mizianie. Buldożki na pewno będą nami usatysfakcjonowane :wink:
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 asher napisał(a):Draczyn napisał(a):I znów mały filmik nakręcony przez HebulkęHebulka napisał(a):Rokuś,Emi i Hebuś Alez z tej mopsicy rogata dusza :lol: Draczyn, a może skusisz sie na ktorys spacerek na Fortach Bema? Gwarantujemy komplementy, umieranie z zachwytu i bezustanne mizianie. Buldożki na pewno będą nami usatysfakcjonowane :wink:Buldożki są z natury wrogo nastawione do innych psów. To są przyjaciele ludzi, ale każdy , a szczególnie obcy pies jest do zagryzienia. Myślę, ze byłby niezły ring walki z tymi moimi buldożkami
asher Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Draczyn napisał(a):Buldożki są z natury wrogo nastawione do innych psów. To są przyjaciele ludzi, ale każdy , a szczególnie obcy pies jest do zagryzienia. Myślę, ze byłby niezły ring walki z tymi moimi buldożkami :o No co ty? Naprawdę? :o Tu gdzie mieszkam jest kilka buldożków i żaden z nich nie jest agresorem, a nie sa to młode psiaczki. Owszem, trzymają dystans wobec obcych psów, ale absolutnie nie ma w nich agresji...
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 asher napisał(a):Draczyn napisał(a):Buldożki są z natury wrogo nastawione do innych psów. To są przyjaciele ludzi, ale każdy , a szczególnie obcy pies jest do zagryzienia. Myślę, ze byłby niezły ring walki z tymi moimi buldożkami :o No co ty? Naprawdę? :o Tu gdzie mieszkam jest kilka buldożków i żaden z nich nie jest agresorem, a nie sa to młode psiaczki. Owszem, trzymają dystans wobec obcych psów, ale absolutnie nie ma w nich agresji...Moje to sfora. Jestprzewodnik stada, któremu reszta jest podporządkowana i żyją w symbiozie, ale każdy pies z zewnątrz to wróg. Niestety takie są te moj buldożki. Jeśli będziesz miała czas to możesz kiedyś wpasc do nas je je zobaczyć, ale niestety bez psów
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 Joss napisał(a):Zart na dzień dobry:) http://img291.imageshack.us/img291/9196/trmonafbd1new1nq.jpg
asher Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Draczy, dziękuję za zaproszenie, pewnie kiedyś skorzystam :D Sfora buldożków - super brzmi! :wink:
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 asher napisał(a):Draczy, dziękuję za zaproszenie, pewnie kiedyś skorzystam :D Sfora buldożków - super brzmi! :wink:To zapraszamy. Na mojej stronie są telefony. Zadzwoń tylko żebyś nie pocałowałA KLAMKI. Zapraszamy
asher Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Nie no, jasne, że nie przyjde bez uprzedzenia :wink: Ale to nie jest kwestia najbliższych dni. Za duzo mam teraz na głowie :roll:
Draczyn Posted November 21, 2005 Author Posted November 21, 2005 asher napisał(a):Nie no, jasne, że nie przyjde bez uprzedzenia :wink: Ale to nie jest kwestia najbliższych dni. Za duzo mam teraz na głowie :roll:Nigdzie się nie wyprowadzamy. Kiedy tylko zechcesz. Buldożki czekają
Draczyn Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Wspomnień czar...bo rosną panienki, oj rosną:)
Siostra Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Bosze, jakież one piękne :angel: Ja chcę buldożka, no po prostu muszę ( bo inaczej się uduszę :wink: )
misiaczek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Misia w koszulce :D Soto próbuje zgwałcić Misię :evilbat: Ale Misia jest cnotliwą panienką,więc daje nogę :wink: Dalsza część kłótni :D
Draczyn Posted November 22, 2005 Author Posted November 22, 2005 Misi bardzo do twarzy (mordki) w tym żółtym kolorku
asher Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 misiaczek napisał(a):Soto próbuje zgwałcić Misię :evilbat: Hahaha, bęzie nowa rasa - buldożek japoński :lol:
misiaczek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 asher napisał(a):misiaczek napisał(a):Soto próbuje zgwałcić Misię :evilbat: Hahaha, bęzie nowa rasa - buldożek japoński :lol: Albo chin francuski :lol: :lol: :lol:
misiaczek Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Jeszcze trochę moich bąbelków :D . Ziewadełka :D
Recommended Posts