Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
I znów mały filmik nakręcony przez Hebulkę
Hebulka napisał(a):
Rokuś,Emi i Hebuś

Alez z tej mopsicy rogata dusza :lol:

Draczyn, a może skusisz sie na ktorys spacerek na Fortach Bema? Gwarantujemy komplementy, umieranie z zachwytu i bezustanne mizianie. Buldożki na pewno będą nami usatysfakcjonowane :wink:

Posted

asher napisał(a):
Draczyn napisał(a):
I znów mały filmik nakręcony przez Hebulkę
Hebulka napisał(a):
Rokuś,Emi i Hebuś

Alez z tej mopsicy rogata dusza :lol:

Draczyn, a może skusisz sie na ktorys spacerek na Fortach Bema? Gwarantujemy komplementy, umieranie z zachwytu i bezustanne mizianie. Buldożki na pewno będą nami usatysfakcjonowane :wink:
Buldożki są z natury wrogo nastawione do innych psów. To są przyjaciele ludzi, ale każdy , a szczególnie obcy pies jest do zagryzienia. Myślę, ze byłby niezły ring walki z tymi moimi buldożkami

Posted

Draczyn napisał(a):
Buldożki są z natury wrogo nastawione do innych psów. To są przyjaciele ludzi, ale każdy , a szczególnie obcy pies jest do zagryzienia. Myślę, ze byłby niezły ring walki z tymi moimi buldożkami

:o No co ty? Naprawdę? :o Tu gdzie mieszkam jest kilka buldożków i żaden z nich nie jest agresorem, a nie sa to młode psiaczki. Owszem, trzymają dystans wobec obcych psów, ale absolutnie nie ma w nich agresji...

Posted

asher napisał(a):
Draczyn napisał(a):

:o No co ty? Naprawdę? :o Tu gdzie mieszkam jest kilka buldożków i żaden z nich nie jest agresorem, a nie sa to młode psiaczki. Owszem, trzymają dystans wobec obcych psów, ale absolutnie nie ma w nich agresji...
Moje to sfora. Jestprzewodnik stada, któremu reszta jest podporządkowana i żyją w symbiozie, ale każdy pies z zewnątrz to wróg. Niestety takie są te moj buldożki. Jeśli będziesz miała czas to możesz kiedyś wpasc do nas je je zobaczyć, ale niestety bez psów

Posted

asher napisał(a):
Draczy, dziękuję za zaproszenie, pewnie kiedyś skorzystam :D Sfora buldożków - super brzmi! :wink:
To zapraszamy. Na mojej stronie są telefony. Zadzwoń tylko żebyś nie pocałowałA KLAMKI. Zapraszamy

Posted

asher napisał(a):
Nie no, jasne, że nie przyjde bez uprzedzenia :wink: Ale to nie jest kwestia najbliższych dni. Za duzo mam teraz na głowie :roll:
Nigdzie się nie wyprowadzamy. Kiedy tylko zechcesz. Buldożki czekają

Posted

asher napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Soto próbuje zgwałcić Misię :evilbat:
Hahaha, bęzie nowa rasa - buldożek japoński :lol:

Albo chin francuski :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...