Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jescze jedna piękna fotka

misiaczek napisał(a):
Te fotki są już w offie, w związku z Misi roczkiem.Ale wklejam jeszcze do galerii...bo tam za jakiś czas zaginą :D

Posted

Ciekawe, dlaczego jedni mogą oglądać filmiki, a inni nie. Może to zależy od komputera. ożna zadać takie pytanie w administraji - może ktoś kompetentny odpowie

Posted

Mnie też się nie otwierają te filmiki. Masowe umieszczanie filmików na tym serwerze doprowadza mnie do rozpaczy, bo wszystkie są dla mnie nie dostępne :cry:

Myślę, że zależy to od komputera. Podobno trzeba mieć co najmniej Windows Media Player 9, a ten jest niedostępny dla starszych Windows'ów... :-?

Posted

Dzięki Cortego, bo ja już myślalam, żę coś nie tak nagrywam, że ja mogę oglądać, a inni nie. Szkoda, że nie możecie ich zobaczyć, bo moim zdaniem są dość udane, szczególnie, że są kręcone przez debiutantów

Posted

Podnoszę te moje pięknepaskustwa na górną półkę, to może ktoś je zauważy, bo one czekają na komplementy. Taraz już ta maluchy są pięknymi dorosłymi psami, tylko niestety nikt ich nie wystawia. Wielka szkoda

Posted

ewelinabuck napisał(a):
ale swietne buldodzie

ps. nie mam problemu z moimi psiakamu bardzo sie zgadzaja ze soba :D pudelek czasem chce bronic malamuta
Masz przepiękne pieski. Ten biały pudelek to cacuszko, tylko pewnie sporo roboty z jego pielęgnacją?

Posted

coztego napisał(a):
Mnie też się nie otwierają te filmiki. Masowe umieszczanie filmików na tym serwerze doprowadza mnie do rozpaczy, bo wszystkie są dla mnie nie dostępne :cry:

Myślę, że zależy to od komputera. Podobno trzeba mieć co najmniej Windows Media Player 9, a ten jest niedostępny dla starszych Windows'ów... :-?

A ja mogłam oglądać filmiki jak korzystałam z przeglądarki internet explorer ale od dłuższego czasu korzystam z firefoxa i też nie mogłam otworzyć.Okazało się,że należy zainstalować nowe wtyczki.Zrobiłam to i otwierają się filmiki bez problemu.Zobaczcie z jakich wy przeglądarek korzystacie.Ja się na tym nie znam,ale skoro u mnie chodziło o wtyczki,to może wy macie ten sam problem.
Pozdrawiam :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...