Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Draczyn napisał(a):
JustynaJK napisał(a):

:o przewspaniale :angel:

jakie slodziakowe zolte ;) :lol: łoczy wystrachane :lol: :lol:

Posted

Dbsst , ta suczka nie ma wystrachanych oczu. Ona jest w trakcie poważnego leczenia i zrobiły jej się ostatnio takie duże zielone oczęta. To jest bardzo kochana i biedna suczynka

Posted

Draczyn napisał(a):
Nie szkodzi - przecież bidula nie ma tego napisanego na czole. Miło mi , że nas często odwiedzasz. Zapraszam jak najczęściej

hahaha nie wiem czy zauwazylas ale ja tu zapuscilam juz korzenie ;) :lol:

i dziekuje odwiedzac bede ;) napewno tym bardziej ze tu jescze takie sliczne prace plastyczne sie pokazaly :D

Posted

Draczyn napisał(a):
Ogromnir się cieszę, ż Ci się u naszych buldożków podoba, ale to nic dziwnego, bo buldożki, to takie zminiaturyzowane bokserki

hahahaha to prawda zadziwiajaco czesto slysze a ciocia stryjeczna wujka babci brata...............;) ma identycznego psa jak pani tylko mniejszego jak ta rasa sie nazwya (tu odchodzi myslenie) ach mam BOKSER FRANCUSKI :lol:

niegdy jeszcze mi sie nie zdazylo w duga strone :lol:

czasem jeszcze wmawiaja mi tylko ze moj pies to buldog niemiecki

no ale coz ja sie nie znam ;)

Posted

Sorki,że w galerii buldożkowej wklejam przy okazji fotki mojego japan china.Ale jak to powiedziała Gaga05, Soto jest to ozdoba dla towarzystwa naszych ukochanych buldożków :wink: :D .

Posted

Draczyn napisał(a):
http://www.rejentowka.republika.pl/szczenieta/buld_3_11_01.jpg To są ostatnie dzieci Kubusia, wydaje mi się , że prześliczne

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...